karolek_lat_9ipol 23.12.05, 23:27 zdrowych ,wesolych ,tłustych świąt wam życze forumowicze. zeby niektorz miej pierduł pisali i na poziomie karolka sie wzorowali. duzo szczescia i sodyczy. karolek lat 9i pół zyczy. :):):) pzdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola00 Re: Zdrowych & Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.05, 23:44 Tak,tak masz racje dołączam się do Twoich życzeń jeśli mogę :))) Dorzucę jeszcze Szczęśliwego Nowego Roku :)) bo nie wiem czy jeszcze tu zajrze przed koncem straego :p W każdym bądź razie...wszystkiego naj naj naj... Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 Re: Zdrowych & Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.05, 23:46 przede wszystkim zdrowia także psychicznego i to w dużym wymiarze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Zdrowych & Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 24.12.05, 00:02 świeta fajna rzecz, że o nowym jorku nie wspomne. o ile zdrowsi bylibysmy wszyscy byli ,gdyby nie sasiedztwo falubaza. :):):) jeszcze raz zdrowych i wesolych zycze. karolek lat 9i pół :):):) pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 Re: Zdrowych & Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.12.05, 00:05 jakże sie ciesze ,że takie życzenia przyjąłeś z zadowoleniem! Nic tak mnie nie ucieszy! dlatego , karolku zadaję pytanie : ile będziesz miał lat za 2 tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Zdrowych & Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 24.12.05, 00:10 hahahaha epi40 zadanie proste jak drut. za dwa tyg bede mial 9ipol + 2 tyg .:):):) pozdrawiam i wesolych zycze :):):) pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 Re: Zdrowych & Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.12.05, 00:26 a kalendarzowo bedziesz starszy od hirro ,czy mlodszy? bo ze mondrzejszy to widac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Zdrowych & Wesołych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 24.12.05, 00:29 epi40, nie znam hirra i nigdy nie mialem okazji poznać,wiec nie moge mowic. dzieki za slowa uznania ,teraz czuje sie naprawde dowartosciowany :):):) pzdro Odpowiedz Link Zgłoś