Dodaj do ulubionych

Zaginął młody dobermann

21.01.06, 21:47
Dzisiaj wieczorem w okolicy ulicy Kleeberga 3 zaginęła /uciekła/ młoda suczka
rasy Dobermann z długą wysuwaną smyczą.Pies ma 87 miesięcy i jest dosyć
bojażliwy wobec obcych mu osób. Bardzo proszę o jakąkolwiek informację gdyby
ktoś zauważył lub zaopiekował się pieskiem.W obliczu bardzo dużych mrozów w
nocy obawiam sie o życie pieska. Bardzo proszę jeszcze raz o pomoc każdego
kochającego zwierzęta człowieka.tel.0502 257 724
Obserwuj wątek
    • andy54 Re: Zaginął młody dobermann 21.01.06, 21:49
      Pies ma oczywiście 8 miesięcy.Błąd w trakcie nerwowego pisania na klawiaturze.
      Sorry!
      • Gość: kajka Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:41
        zadzwoń do schroniska - tel. 7287212.Powodzenia.
    • martha4 Re: Zaginął młody dobermann 21.01.06, 21:57
      Wklej ogłoszenie tutaj -

www.dogomania.pl/forum/
      W dziale "psy w potrzebie".

Ściskam mocno kciuki.
      Pies miał adresówkę?
      • e_werty Re: Zaginął młody dobermann 21.01.06, 22:21
        "...Pies miał adresówkę?..."

... nie - był w samych adidasach - bez dresówki...
        • Gość: Kibic Re: Zaginął młody dobermann IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.06, 23:46
          Nie odzywaj sie ćwierć inteligencie jak nie rozumiesz tematu.
    • Gość: nicelus Re: Zaginął młody dobermann IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.06, 07:40
      czy był niskiego wzrostu?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=930&w=35432648
      • Gość: kalj Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:36
        Teraz biega i obszczywa mury miejskie.

Gorzej jak kogoś ugryzie, weźcie wtedy odcisk szczęki.

A co to za właściciel co nie umie psa utrzymać. Psa się wolno nie puszcza a jak
        ci się z rączki zerwał tzn, że pudla powinieneś sobie kupić a nie bydle wagi
        ciężkiej.

pzdr
        • Gość: Hodowca Re: Zaginął młody dobermann IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.06, 16:12
          Bydlę wagi ciężkiej to chyba Ty sam jesteś. O tym świadczy Twój głupawy ale za
          to jakże "silny" głos w temacie.
          • Gość: pies ale rasowy Re: Zaginął młody dobermann IP: *.ztpnet.pl 23.01.06, 17:56
            Z niewolnika nie ma...
            Jak uciekł od ciebie to bądż honorny uszanuj jego decyzje.
            • Gość: kalj Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 07:04
              Bydlę wagi ciężkiej to chyba Ty sam jesteś. O tym świadczy Twój głupawy ale za
              to jakże "silny" głos w temacie.

Te Hodowoca czyżbyś też miał takiego cielaka w domu?? Na lepsze auto cie nie
              stać to swą męskość podbudowujesz takim cielakiem?? Dobermany i wszystkie typy
              bullowatych to takie dodatkowe małe peniski wasze?? Jak już zarobisz pieniążki
              na nowe auto, albo jakaś dziewucha sprawi, że opadną Twoje kompleksy męskości
              wtedy ci pies nie będzie potrzebny??

• Gość: tirowiec Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:38
                Kalj, widać co ci imponuje półgłówku! Najlepiej kup sobie wywrotkę Kraz to
                będziesz miał największe auto. Doberman nie jest psem bullowatym, przeczytaj
                chociaż jedną ksiązkę, a potem zabieraj głos.
                • Gość: kalj Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:57
                  Polecam naukę czytania ze zrozumieniem, ja wiem w szkołach nie uczą czasem każą
                  jakiś wiersz rozłożyć na czynniki pierwsze i to wszystko.

Nigdzie głupolu nie napisałem że Doberman jest bullowatym psem :)

Zaznaczyłem osiołku, że takie psy jak Dobermany i bulle kupują półgłówki, do
                  szpanowania. To, że nie potrafią nawet psem się zająć widać gołym okiem.

Słyszałem o ucieczkach różnej maści huskych itp, ale żeby doberman, który
                  powinien być obowiązkowo szkolony, (bo w niewprawnych rękach może być
                  niebezpieczny) pierwsze słyszę aby uciekł.

A Z TIR-ów wyrosłem tak samo jak z lat dziecięcych wtedy te panienki przy drodze
                  i dewizy były marzeniem każdego teraz tylko desperaci marzą o TIR-ach.

:)
    • ant777 Re: Zaginął młody dobermann 24.01.06, 13:34
      w Zielonej też zginął dobermann
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=35431621
      • andy54 Re: Zaginął młody dobermann 24.01.06, 23:04
        Na szczęście mój dobermann już wrócił cały i zdrowy pod dom sam. Ale przy
        okazji można sie na tym forum dowiedziec ilu idiotów /np.kalj/ próbuje sie
        kreowac na znawców psiej natury. A może Ty "kalj" minąłeś się z powołaniem?
        Może na misjionarza do bambusów? Tam przynajmniej jak będziesz wygadywał
        kretyństwa, to dzicy nie zrozumioeją i będą Ci bić brawa za odwagę?
        • e_werty Re: Zaginął młody dobermann 24.01.06, 23:08
          "...Może na misjionarza do bambusów?..."

... widze że juz tam byłeś? i co wygonili cię? Te "bambusy"?
          • Gość: Bambus Re: Zaginął młody dobermann IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.06, 23:35
            Ty e-werty jakbyś swego ryja nie wsadził do cudzych postów, to byś chyba nie
            mógł żyć? Drugi ku.. "zg" na forum Gorzowa.Palant.
            • e_werty Re: Zaginął młody dobermann 24.01.06, 23:39
              "...swego ryja nie wsadził do cudzych postów..."

... forum jest forma otwarta - przejdź na priva - tam bedziesz się cieszył
              swymi pełnymi elokwencji ripostami...

P.S.

Ciekawe że rasa psa jakoś sie wiąże z poziomem właściciela... właściciel
              pekińczyka nie odpowiadałby w ten sposób - no chyba że po chińsku...
        • Gość: kalj Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 07:33
          -----------
          cyt.
          Na szczęście mój dobermann już wrócił cały i zdrowy pod dom sam.
          -----------
          Teraz jeszcze zgłoś się na Policję i zapytaj się zy było jakieś zgłoszenie o
          pogryzieniu człowieka lub psa. Jeżeli tak oddaj psa na badania aby wykluczyć
          udział Twojego pupilka w takim incydencie.

------------
          cyt.
          ale przy okazji można sie na tym forum dowiedziec ilu idiotów /np.kalj/ próbuje
          sie kreowac na znawców psiej natury.
          -------------

Wiesz Ty za to jesteś prawdziwym behawiorystą (wiesz co to znaczy??), który nie
          potrafi własnego psa wychować, pozwalająć jednemu z bardziej karnych psów
          uciec. To się nazywa psucie zwierzęcia! Odebrać Ci go powinni.
    • Gość: dobermann Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:35
      I tak zamiast pomóc człowiekowi w potrzebie dwóch kretynów udzieliło mu
      darmowej lekcji chamstwa i zarozumialstwa.
      • e_werty Re: Zaginął młody dobermann 25.01.06, 09:43
        "...pomóc człowiekowi w potrzebie ..."

... myslałem że to dobermann zaginął i potrzbuje pomocy! A to pan jej
        potrzebował?
        • Gość: kalj Re: Zaginął młody dobermann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:39
          Dobra e-werty dajmy mu spokój bo jeszcze gotów się na nas odegrać, gdy
          przypadkiem będziemy mijali jego z pupilem bez kagańca. Ty bydlaki nieźle gryzą :)))
          • Gość: resorak Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: *.ztpnet.pl 25.01.06, 17:45
            Chciał dać nogę to nawiał.
            Skoro nie lubi właściciela to uszanujcie decyzje naszego starszego brata.
            • Gość: Doberman Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: 81.190.203.* 25.01.06, 23:55
              Kalj i e-werty, Wy jesteście jednak rzeczywiście dobrze pie..ięci w łeb.
              Nawet mi Was nie szkoda.Jakiś kretyn lub dwóch musi być folklorem tego forum.
              • Gość: kalj Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 07:22
                Doberman :)

Ja teraz do Ciebie jak do człowieka :) Tak po ludzku.
                Powiedz mi jaki masz problem. Z czym on jest związany??

Czy to co napisałem w formie ironii mija się z prawdą??
                Zapraszam Ciebie do poważnej dyskusji na temat ras psów bojowych i obronnych.
                Chętnie skorzystam z Twojej wiedzy.
                • Gość: kalj Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 07:07
                  Hej Doberman nie zapłaciłeś abonamentu za internet i i odcięli, czy raczej,
                  umiesz dyskutować na poziomie podwórkowym, tzn szczekać jak burek??

Taki byłeś aktywny, a jak zapraszam do rzeczowej dyskusji uciekasz??

Skadś znam ten typ, potrafi toto tylko płynnie łaciną lecieć i szuru buru. Na
                  więcej toto nie stać.

Trzymaj się Dobek :) Wierzę, że kiedyś zmądrzejesz.
                  • e_werty Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. 27.01.06, 19:26
                    "...Hej Doberman nie zapłaciłeś abonamentu za internet i i odcięli..."

nie... odgryzł...
                    • Gość: Dobermann Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.06, 23:11
                      Obaj jesteście burki i tyle.Ja jako rasa wyższa nie będę z burkami sie zadawał.
                      A macie chociaż własne budy? e_werty chyba nie, bo szlaja się z tematu na temat
                      na tym forum.Jeszcze trochę i upodobni sie do kolejnego burka tylko z Zielonki,
                      niejakiego "zg"
                      • e_werty Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. 29.01.06, 23:44
                        Do budy!!!
                      • m200249 Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. 29.01.06, 23:46
                        Do budy!
                        • Gość: kalj Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 07:18
                          Rasa wyższa?? Tzn. UFO??
                          • Gość: Bernard Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: *.ed.shawcable.net 30.01.06, 07:30
                            Hey kalj,
                            Niektorzy nazywaja ich ..."sasiedzi z gory"...
                            Pozdrawiam
                            • Gość: przemek Re: Uszanujcie decyzję dobermana.Bądżcie honorni. IP: *.gorzow.mm.pl 04.02.06, 23:56
                              andy szkoda twojej osoby na tych kretynow pozdrawiam
    • Gość: Nawet Re: Zaginął młody dobermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:10
      nie wiem jak on wygląda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka