Dodaj do ulubionych

Plus Taxi - dziadostwo do potęgi

08.02.06, 11:25
Kanciarze, zdziercy i partacze !!! Dowody ? Proszę bardzo:
- Wsiadam do zamówionej taksówki. Na starcie jest 2,50 na liczniku. Myślę sobie że może zmienili startowe, więc siedziałem cicho. Potem jednak okazało się że pan sobie dużo wcześniej uruchomił licznik.
- Mam 18 minut do PKS'u. Zamawiam plus taxi. PAni mnie informuje że już jedzie. Po 13 minutach oczekiwania nie wytrzymuję nerwowo (bo to już nie poraz pierwszy) i łapię pierwszą przjeżdżającą taksówkę.
- Wsiadam do zamówionej taksówki. Kierowca zaczyna jechać okrężną drogą. Pytam dlaczego tak jedzie. Pan stwierdza że tylko tak można tu pojechać. Niestety nie ma racji, gdyż mógł zawrócić o czym go informuję. Kierowca stwierdza: "Wedle przepisów, nie jest zalecane zawracanie. A poza tym nadrabiam tylko 100 metrów więc nic wielkiego się nie stało". Dodam tylko że nie było to 00 metrów , ale przynajmniej 500. No i oczywiście przed samym domem o kolejną jednostkę przeskakuje licznik kolejna. Więc mówię panu że to jest włąśnie to jego 100 metrów. Pan udając głupiego stwierdza że nie wie o co mi chodzi...

Nigdy więcej nie wsiądę do tej taksówki. Wam wszystkim też szczerze odradzam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Plus Taxi - dziadostwo do potęgi IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.06, 16:06
      Był już kiedyś ten temat, ja zmieniłam Plusa już dawno na inną korporację. Nie
      zdradzę jaką, bo i po co...
      • Gość: ola Re: Plus Taxi - dziadostwo do potęgi IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.06, 16:08
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=9167874&v=2&s=0
    • Gość: ewcia do graphone IP: *.agora.pl 10.03.06, 11:10
      czesc. Zajumuje sie troche tym tematem. Podaj mi swojego maila,to poagdamy.
      • Gość: kibel Ale syf! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 10.03.06, 12:06
        Ostatnio jechałem z takim grubasem śmierdzącym, cuchnącym fajami.Kurzu w
        samochodzie było od ogroma, syf i kiła.Grubas spocony, chyba szykował się do
        zawału, niewydolny oddechowo, a śmierdział jak kupa ratlerka.
        Fajfusy łamią przepisy ruchu drogowego, a dyspozytorce zgłaszają zakonczenie
        kursu w polowie drogi z klientem.
        Nie ma w tym miescie profesjonalnej firmy taksiarskiej.
        Nie ma jak to jezdził czyscioch Padewski.
        A małpe z piasków znacie? Niezły kombinator.
        Jeszcze jest Gumiś w okularach.Ten to na ręcznym w zakręty wchodzi,synkowie
        kupili mu nowego bolida, 300 konnego.
        Teraz to będzie jazda!!
        Czas zapiąć pasy.
        • ant777 Re: Ale syf! 10.03.06, 14:27
          Gość portalu: kibel napisał(a):
          > Fajfusy łamią przepisy ruchu drogowego, a dyspozytorce zgłaszają zakonczenie
          > kursu w polowie drogi z klientem.

Ich pomysłowość nie zna granic. Ja ich uważam za najbardziej niebezpieczną
          grupę wśród kierowców w mieście. Myślą, że jak już jeżdzą kilka lat po mieście
          to mogą się zatrzymywać gdzie chcą i włączać się do ruchu kiedy chcą.

Ostatnio skorzystałem z taksówki ponad 6 lat temu...
        • e_werty Re: Ale syf! 10.03.06, 15:10
          "...Nie ma w tym miescie profesjonalnej firmy taksiarskiej..."

.... e tam - nie ma profesjonalnych pasażerów... :)
    • Gość: al Re: Plus Taxi - dziadostwo do potęgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:32
      Plus taxi chol... nie polecam. sporo jeżdżęe ale wiem że już nigdy z plusem
      wychodzi się na minus.
    • anthonette Re: Plus Taxi - dziadostwo do potęgi 10.03.06, 14:51
      Powinienes podac do publicznej wiadomosci numer boczny lub chociaz marke tego
      auta- tzn. jakos go blizej opisac, aby ludzie wiedzieli kogo unikac.
      • Gość: Kierowca Re: Plus Taxi - dziadostwo do potęgi IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.06, 16:33
        Generalnie taksówkarze to banda iditów za kierownicą.Tak jak ktoś tu napisał,
        są to bardzo często niedouczone tumany którzy dostali prawa jazdy za kury i
        kaczki chyba? Najgorzej jeżdżący kierowcy po mieście to "złotówy"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka