tusia251 Re: Ale niemrawe to forum 21.11.02, 14:12 arwena napisała: > widac po liczbie postow Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Ale niemrawe to forum 21.11.02, 14:16 tusia251 napisała: > Przejdziemy na Zieloną? Ach, nie róbcie tego! Takie niemrawe to forum, zostańcie! Nabijecie nam postów... No i dwie kobiety na raz na forum - to jest rzadka gratka! Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: Ale niemrawe to forum 21.11.02, 14:18 Na mnie nie licz. Dajcie jakis ciekawy wątek to sie zastanowie a na razie ide na Zielonkę Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Ale niemrawe to forum 21.11.02, 14:32 tusia251 napisała: > > Na mnie nie licz. Dajcie jakis ciekawy wątek to sie zastanowie a na razie ide > na Zielonkę Ależ nasze forum po prostu roi się od ciekawych wątków! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Ale niemrawe to forum 21.11.02, 17:33 gtk napisał: > Ależ nasze forum po prostu roi się od ciekawych wątków! hmmm musze sprawdzic znaczenie slowa 'roic'... czy to ma cos wspolnego z markiem p? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zielona / 10.101.3.* 28.11.02, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Więcej niemrawego !!! 28.11.02, 14:13 wrzuć co 2 dzień ten post. Będzie większa statystyka dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Więcej niemrawego !!! 28.11.02, 14:33 tusia251 napisała: > to juz koniec. Ja stąd spadam. Bawcie się dobrze :b Obraziła się??? Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: Więcej niemrawego !!! 28.11.02, 20:25 mówiłem dziewczynki do domu ! no to stawiając na swoim jeszcze coś skrobnęły. Potem Im trochę popuszczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Więcej niemrawego !!! 29.11.02, 14:05 Klikę sobie tu, dla podniesienia statystyki dnia wyższej niż w Zielonce. Gdybym jutro zapomniał, to liczę na Gorzowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Więcej niemrawego !!! IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 29.11.02, 22:35 przepięknnie powycinane txt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!----=-=- -moje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maple Re: Więcej niemrawego !!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 22:35 darth4 napisał: > Klikę sobie tu, dla podniesienia statystyki dnia wyższej niż w Zielonce. > Gdybym jutro zapomniał, to liczę na Gorzowian. > Liczysz, liczysz a sam toczysz zazarte dyskusje na Lodzkim i Bydgoskim. Unsatisfied ma racje. Pogadajcie o tym u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Więcej niemrawego !!! 29.11.02, 23:22 Gość portalu: maple napisał(a): > Liczysz, liczysz a sam toczysz zazarte dyskusje na Lodzkim i Bydgoskim. Toczę też na Biznes, Sukces ( nie zalatuje tam za bardzo sukcesem, ale jak dołączycie to może zaleci )i jakieś tam inne , nie pamiętam i zdobywam wiedzę o świecie. Ale Zielonce nie kliknąłem ( jeszcze ). Ale kliknę bo mam bardzo ważny temat ponad podziałami. Czy mogę mieć temat ponad podziałami, bez narażenia się na lincz, hę ? > Unsatisfied ma racje. > Pogadajcie o tym u nas. Ha, chciałem. Ale jak napisałem w tym poście : www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=58&w=3764018 "halo , jest tam kto ? " I co. I nic. Dyskusja zdechła 4 dni temu !!! Widac nie zależy nam na tym temacie co Unsatisfied, a szkoda. Wiele mozna by tu zrobić. Wiem, przywalę nowy wątek. "Szkoły w Gorzowie czarne i białe". Albo nie. Tego mogę nie przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Znowu niemrawe to forum 30.11.02, 20:16 Co jest ? Znowu muszę kliknąć dla statystyki. Zdycha to forum czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maple Re: Znowu niemrawe to forum IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 00:18 tusia251 napisała: > a klikne se Ja rzadko zabieram glos ale to jest zabawne:) W ten sposób temat o niezbyt reprezentacyjnym tytule znow będzie 1.:) Hi Hi co na to darth4? Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Ale niemrawe to forum 12.12.02, 18:49 tezgucio napisał: > A czego to cię nauczyło? Net i wymiana wolnych myśli jest silniejszy od każdej władzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Ale niemrawe to forum 12.12.02, 19:16 i trochę kosztuje... darth4 napisał: > tezgucio napisał: > > A czego to cię nauczyło? > > Net i wymiana wolnych myśli jest silniejszy od każdej władzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Ale niemrawe to forum 12.12.02, 20:00 czarna_pantera_102 napisał: > i trochę kosztuje... > darth4 napisał: > > tezgucio napisał: > > > A czego to cię nauczyło? > > Net i wymiana wolnych myśli jest silniejszy od każdej władzy :) Nauka bywa kosztowna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Ale niemrawe to forum 13.12.02, 20:33 tezgucio napisał: > Nauka bywa kosztowna. i oby nie "poszła w las" ku przestrodze Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: Ale niemrawe to forum 12.12.02, 20:31 człowieka można zniszczyć ale nie pokonać ! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Tusia - odbierz pocztę 13.12.02, 10:12 tusia251 napisała: > jeszcze zyje i tak ma trzymać! (jutro będzie lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: Ale niemrawe to forum 13.12.02, 15:10 j24 moja poczta na gazecie nie dziala 25tusia@wp.pl tam pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.02, 19:36 a tak sobie napisze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.02, 19:37 ...dla podniesiena frekwencja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Ale niemrawe to forum 19.12.02, 00:31 Gość portalu: Tusia napisał(a): > ...dla podniesiena frekwencja:)))) też ...dla podniesiena frekwencja:)))) skoro już tak pęknie nam zaowocowało. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Ale niemrawe to forum 20.12.02, 22:42 kliknę za karę, że Gorzowianie stoją za karpiem czy tam jaką inną choinką, zamiast czytać i pisać no forum. A co. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Ale niemrawe to forum 28.12.02, 19:54 Rany - to ruina forum. Kto gasi światło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ale niemrawe to forum IP: 24.157.198.* 28.12.02, 20:50 spoko, tak jest wszedzie i bedzie jeszcze kilka dni ktos zapali to swiatlo, nie martwcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Ale niemrawe to forum 29.12.02, 00:34 Gość portalu: mimi napisał(a): > ktos zapali to swiatlo, nie martwcie sie Tak kiepsko jeszcze nie było za mojej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Ale niemrawe to forum 31.12.02, 00:33 bart.q napisał: > Tak kiepsko jeszcze nie było za mojej pamięci. Trochę już lepiej, ALE DYNAMIKA JEST WYŻSZA W ZIELONEJ !!! Help :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy.rozsadek Re: Ale niemrawe to forum 31.12.02, 14:24 Bo za malo w nim o naszym najdzielniejszym z dzielnych - sierzancie ogrodniku! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Ale niemrawe to forum 31.12.02, 14:37 zdrowy.rozsadek napisał(a): > Bo za malo w nim o naszym najdzielniejszym z dzielnych - sierzancie ogrodniku! Wypady osobiste tylko chwilowo poprawiają aktywność forum. Potem przychodzi kacyk... fajnie jest się dzielić wokół spraw, nie wokół osób :( Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy.rozsadek Re: Ale niemrawe to forum 31.12.02, 14:40 Sierzant ogrodnik to nasza najwieksza chluba i najwazniejsza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Ale niemrawe to forum 31.12.02, 14:45 zdrowy.rozsadek napisał(a): > Sierzant ogrodnik to nasza najwieksza chluba i najwazniejsza sprawa. Brał udział w odsyłaniu Majchrowskiego, tak więc, przyznasz Filipie, że w tej jednej SPRAWIE byłeś po jego stronie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaska.balbina Re: Ale niemrawe to forum 03.01.03, 18:54 trochę tu sobie czasem pogęgam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Ale niemrawe to forum 03.01.03, 20:09 gaska.balbina napisał(a): > trochę tu sobie czasem pogęgam :)))))) a ja pęknę ze śmiechu!:-)))))))))) dokąd gąski truchtacie? < Odpowiedz Link Zgłoś
antyborys Re: Ale niemrawe to forum 04.01.03, 12:37 a ja pogram na trąbce : tratatata................................ gaska.balbina napisał(a): > trochę tu sobie czasem pogęgam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antyborys Re: Ale niemrawe to forum 04.01.03, 12:36 brawo, autor !!! zdrowy.rozsadek napisał(a): > Sierzant ogrodnik to nasza najwieksza chluba i najwazniejsza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 18:55 Zaczynam Nowy Rok:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Ale niemrawe to forum 08.01.03, 19:00 Gość portalu: Tusia napisał(a): > Zaczynam Nowy Rok:))) No to gratuluję! Myślałem, że po zakończeniu starego zapomnisz rozpocząć nowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 19:03 nie zapomniałam ciesze sie że Cie widze aborys:)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Ale niemrawe to forum 08.01.03, 19:04 Gość portalu: Tusia napisał(a): > ciesze sie że Cie widze aborys:)))))))))))))))))))))))))))))) Jestem dosyć duży, trudno mnie przegapić... Co porabiasz? Poużalać się nad Tobą ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 19:07 teraz sobie pisze odpoczywam po wyczerpujących przezyciach zaczynam prace i ogolnie jest wspaniale a co u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Ale niemrawe to forum 08.01.03, 19:12 Gość portalu: Tusia napisał(a): > odpoczywam po wyczerpujących przezyciach E, tam takie przeżycia... Na wojnie mieli gorzej. > zaczynam prace W pracy ostrożnie z klawiaturką!!! > i ogolnie jest wspaniale No to gratulacje. Kolacje przy świecach? > a co u ciebie? Gorzej. Ale nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 19:22 Kolacja przy świecach Ecccchhh jeszcze trzeba miec z kim zjesc te kolacje Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Ale niemrawe to forum 08.01.03, 19:26 Gość portalu: Tusia napisał(a): > jeszcze trzeba miec z kim zjesc te kolacje Wciąż nie spotkałaś godnego Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Ale niemrawe to forum IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 20:29 niestety jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Ale niemrawe to forum 08.01.03, 20:48 Gość portalu: Tusia napisał(a): > Zaczynam Nowy Rok:))) I tak trzymaj :) się ciepło w tym rocku. Odpowiedz Link Zgłoś