robinia2 23.03.06, 12:43 Hej. Kto wie co to byl za alarm o 12? Znowu jakies proby syren? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: alarm IP: *.ed.shawcable.net 23.03.06, 13:07 Hey robinia2 , Calama uparla sie by dobry sernik jednak upiec... No i skutki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: alarm 23.03.06, 13:27 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey robinia2 , > Calama uparla sie by dobry sernik jednak upiec... > No i skutki... > :) Pamięć Cię myli - to nie ja piekłam sernik :P Odpowiedz Link Zgłoś
robinia2 Re: alarm 23.03.06, 14:16 No prosze... nie wiedzialam ze ciasta moga byc tak niebezpieczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: alarm IP: *.ed.shawcable.net 23.03.06, 14:23 Hey calama, Oops... Nie wiem dlaczego lecz kojaezysz mi sie z nieudanym sernikiem... :) PS. To kto ten alarm spowodowal, robinia... Alez onba piec umie...To znaczy...pisze, ze umie he he he Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: alarm 23.03.06, 14:26 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey calama, > Oops... > Nie wiem dlaczego lecz kojaezysz mi sie z nieudanym sernikiem... > :) Też zupełnie nie wiem. Widocznie nie jadłeś moich przepysznych wypieków. Z moimi ciastami jest inny problem - za szybko znikają,hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: alarm IP: *.ed.shawcable.net 23.03.06, 15:46 Hey calama, Podobnie jak z moimi... Droga pomiedzy stolem a smietnikiem zajmuje im pol sekundy... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: alarm 24.03.06, 08:14 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey calama, > Podobnie jak z moimi... > Droga pomiedzy stolem a smietnikiem zajmuje im pol sekundy... > he he he I dalej pieczesz??????? Niepoprawny optymista. Ciągle masz nadzieję, że będą dobre??????? Czy lubisz syzyfowe prace? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś