andrzejusa 27.03.06, 20:13 wielki pisarz i madry czlowiek! pamietam ze po przeczytani "niezwyciezonego" zaczalem sie Lemem interesowac , a sama powiesc? ja to wszystko co on napisal, widzialem w wyobrazni! wielki czlowiek i wielki polak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ragnar Re: Stanislaw Lem nie zyje! IP: *.gorzow.mm.pl 27.03.06, 20:19 Kolejny wybitny Polak odchodzi. Smutne. Świeć Panie nad jego duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Stanislaw Lem nie zyje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:55 "Kolejny wybitny Polak odchodzi...." ... gorzej... bo nie widać nastepców. Same "kseroboye"... i duplikaty popkultury... Albo efemerydy "pop"ularnoći lansowanej przez media. ZERO AUTORYTETÓW!!! Chyba ten asteroid piźnie w Ziemię niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Stanislaw Lem nie zyje! 27.03.06, 22:58 Gość portalu: werty napisał(a): > "Kolejny wybitny Polak odchodzi...." > > ... gorzej... bo nie widać nastepców. O tym samym pomyślałam... Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Stanislaw Lem nie zyje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:23 ****ja to wszystko co on napisal, > widzialem w wyobrazni!**** zwlaszcza - “Summa technologiae"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Stanislaw Lem nie zyje! IP: *.ed.shawcable.net 27.03.06, 23:29 To Kasia "przedstawila" mi Lema..., a Lem do wspanialej fikcji... Dziekuje Panie Lem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Stanislaw Lem nie zyje! IP: *.ed.shawcable.net 27.03.06, 23:58 CNN wlasnie podalo informacje o smierci Lema i krotki zarys jego dorobku... To bylo bardzo mile.. z ich strony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Stanislaw Lem nie zyje! 28.03.06, 07:32 "Powrót z gwiazd" "Solaris" tyle pamiętam po Lemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacu Re: Stanislaw Lem nie zyje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 21:34 bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Stanislaw Lem nie zyje! 19.08.06, 21:42 mam okazje jeszcze raz powiedziec: wielki czlowiek! wielki polak! pozdrowienia jacu Odpowiedz Link Zgłoś