blanka71 21.04.06, 19:16 słyszałam, że istnieje jakiś bus, którym można dojechać z Gorzowa bezpośrednio na lotnisko w Berlinie. Jeśli to prawda to bardzo proszę o bliższe informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: HELP 21.04.06, 19:28 "...że istnieje jakiś bus, którym można dojechać z Gorzowa bezpośrednio na lotnisko w Berlinie." ... ty nie oczerniaj Gorzowa!!! Wszystkie busy które sa w Gorzowie moga dojechac do Berlina!!!! I to nawet na lotnisko! Podzwoń po firmach taksówkarskich... na pewno ktoś z chęcia cie zawiezie!!! P.S. Tylko ty bys chciała za darmo!!!! To zaraz na poczatku rozmowy powiedz o tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blanka71 Re: HELP 21.04.06, 19:49 ale mi pomogłeś, po prostu ktoś mi tak powiedział i chcę sprawdzić informację. a gdzie napisałam że chcę jechać za darmo??? wróć do wątku i przeczytaj go raz jeszcze!! "... ty nie oczerniaj Gorzowa!!! Wszystkie busy które sa w Gorzowie moga > dojechac do Berlina!!!! I to nawet na lotnisko!" to ty oczerniasz Gorzów swoją pseudo pomocą, jestem z innego miasta i nie spodziewalam się tak głupiej pierwszej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: HELP 21.04.06, 20:24 "...nie spodziewalam się tak głupiej pierwszej odpowiedzi..." ... tak samo jak wielu niespodzianek w życiu!!! Weź po prostu w łapy książkę telefoniczna - i tyle! Myślisz że na forum siedzą "dowoziciele" (sic.!) i czekaja na twoje pytanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: HELP IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 20:38 np. www.mojeprzeloty.pl/transfery-gorzow-berlin-gorzow.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 02:35 Co ty dziewczyno reklamujesz? "Mitsubishi Space Star (4 os. + kierowca)" "od 80 zł/os." Przecież to małe auto, jak jadą 4 osoby to 3 są z tyłu - paranoja. Poza tym jak jadę w 4 osoby, np. na tydzień, to taniej (i wygodniej) wyniesie mnie przejazd i parking własnym samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: HELP IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.06, 19:40 no to jedź własnym samochodem, napisałam "np." nic nie reklamuję. odwal sia gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:12 >nic nie reklamuję np. zareklamowałaś drogą firmę, z małym samochodem, nerwowa i niekulturalna dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: HELP IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 20:50 Blanka nie przejmuj się wypowiedzią wertego on sam sobie nie potrafi pomóc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 02:26 >>"...że istnieje jakiś bus, którym można dojechać >Wszystkie busy które sa w Gorzowie moga dojechac do Berlina Werty, jak będziesz w Gorzowie, to muszę cię poznać. Mimo że jesteś na wygnaniu (pewnie dobrowolnym), to bronisz honoru naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: HELP 23.04.06, 13:21 "...jak będziesz w Gorzowie, to muszę cię poznać..." dam znać jak "zakwitne" w okolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: HELP IP: *.fbx.proxad.net 21.04.06, 21:01 Masz racje, jest autobus z Gorzowa bezposrednio do Berlina. Dowiedz sie na dworcu PKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: HELP IP: *.chello.pl 21.04.06, 21:13 Tutaj mało kto o "sławnych" pseudonimach udziela inteligentnych odpowiedzi. Też się o tym przekonałem,zwracając się ze soimi sprawami. Większość,typu werty,to zwykłe obiboki,które nic nie wiedzą,ale pierwsze chcą "pomóc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: HELP IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 21:23 Tego typu to są prości ludzie,tak jak w domu tak i wszędzie się zachowują Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Ostrzezenie - ponowne!!!! 21.04.06, 21:24 Przepraszam - ja tu jestem dla zabawy a nie dla "madrych rad" i naprawiania swiata - niejednokrotnie dawałem temu wyraz!!! Nikt mądry nie powinien poważnie traktowac tego co pisze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ostrzezenie - ponowne!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 21:31 Jak nie masz ochoty komuś doradzić to nie wcinaj się w dyskusję nie rób z siebie pal...ok Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ostrzezenie - ponowne!!!! 21.04.06, 21:35 "...nie rób z siebie pal...ok" ... dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ostrzezenie - ponowne!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 21:39 Zapomniałem przecież to uwielbiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ostrzezenie - ponowne!!!! 21.04.06, 21:49 "...nie rób z siebie pal...ok.." ... ok - tylko nie wiem o czym piszesz? co to jest "pal"? To taki do "nabijania"? Czy może masz na mysli (he he he he - mysli!!!): "...grę młodzieżowa, w której uczestnicy podzieleni na dwie drużyny podbijają długą pałką lub chwytają w locie małą, laną piłkę gumową»" czy tez: "...«kij do podbijania piłki w tej grze; podbijak» Uderzał w piłkę palantem." ... a więc uderzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ostrzezenie - ponowne!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 21:50 Uderz w stół a nożyce się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ostrzezenie - ponowne!!!! 21.04.06, 21:55 "Uderz w stół a nożyce się odezwą..." gorzej jak idiota się odezwie - z madrymi "nozycami" mozna pogadac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty pytanie.. 21.04.06, 21:30 Czy makaron "al dente" ma być al dente cały czy tylko na brzegach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: pytanie.. IP: *.chello.pl 21.04.06, 21:31 Oj werty...brak słów na Ciebie. A już miałem Cię zjechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: pytanie.. IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 21:34 Nie Ty pierwszy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty To tylko wirtual... 21.04.06, 21:41 Czym wy się przejmujecie? Forum to forma odreagowania frustracji... dopóki się swiadomie nie szkodzi to... tylko zabawa!!! Dejcie se luz - mówiąc z poznańska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: To tylko wirtual... IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 21:49 Ty coś za często tę formę używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: To tylko wirtual... 21.04.06, 21:53 "...Ty coś za często tę formę używasz." ... sa jakies normy???? widocznie musze... albo mam ochotę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: To tylko wirtual... IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.06, 22:02 Sory idioci tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: HELP IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.06, 22:13 jakto? to jeszcze berlińskie metro nie dojeżdża do gorzowa? pewnie dlatego w gazetach mnóstwo ogłoszeń zaczynających się: "dowozy busem na lotnisko do berlina ..." zaczekaj do grudnia. będzie pociąg. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=40420184 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: HELP 21.04.06, 22:18 "...zaczekaj do grudnia. będzie pociąg." .. ale ją bardzo ciągnie!!!! do grudnia nie "wyrobi"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:13 >będzie pociąg. Sam se pociąg :) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka71 Re: HELP 22.04.06, 09:08 dziękuję za wszystkie odpowiedzi z wyjątkiem jednego BURAKA-e_werty. jeśli ktoś będzie potrzebowal informacji na temat Torunia z chęcia pomogę i pozdrawiam z tego pięknego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:14 >z wyjątkiem jednego BURAKA Koleżanka widzę, że też coś nerwowa i niekulturalna. Odpowiedz Link Zgłoś