Dodaj do ulubionych

Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie.

16.05.06, 20:36

Uchwała ... Zarządu Regionu Lubuskiego PiS

"(...)Zarząd przyjmuje w skład członków Prawa i Sprawiedliwości(...)RUTKOWSKI
ROMAN ur.18.11.1959 r. w Gorzowie Wlkp. (...)Wykształcenie:Politechnika
Poznańska,Wydział Chemiczny,1984(...)"

Teraz już wszystko jasne, dlaczego kilka dni temu Roman Rutkowski nie chciał
komentować uchwały Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" w sprawie krytyki
wojewody lubuskiego. Dobrze, że nie krytykował wojewody, ale... intencje
chyba nie były czyste...

Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. 16.05.06, 20:40
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=41604156&a=41604156
      widziano was - forumowicze sa wszędzie !!! :)
    • Gość: Ja Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:42
      Szok!
    • Gość: Ja Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:43
      Szok...cóż za hipokryzja!
      • Gość: Bernard Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.ed.shawcable.net 16.05.06, 23:33
        Hey Ja,
        To sie wlasnie "polityczna prostytucja" nazywa...
        :)
        • e_werty Moralista z Kanady 16.05.06, 23:40
          "...To sie wlasnie "polityczna prostytucja" nazywa..."

... a ty powinieneś milczeć - bo twoja ucieczka do Kanady to zwykłe
          ku'restwo!!! Prostytutka chociaz sie nie maskuje z tym co robi - a takie typy
          jak ty spier'dalaja jak sa trudności a potem daja mądre rady - jak du'pę maja
          przed wydymaniem bezpieczna...
          To się nazywa kure'stwo...
          • Gość: Jonasz Re: Moralista z Kanady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 06:23
            Tym razem Rutkowski przesadził. Ciekawe jak poczuli się
            członkowie "Solidarności"...
    • Gość: Tolek Banan Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 07:37
      Napiszcie kto to jest ten Rutkowski i co zrobił do tej pory dla miasta.
      • Gość: zzz Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.06, 08:39
        Rutkowski przewodniczący solidarności przy ul.Borowskiego co zrobił dla miasta
        NIC przy prywatyzacji przedsiębiorstwa załogo udała się do Rutkowskiego o
        wsparcie zwalnianych osób i tu również zero pomocy.
    • Gość: olka Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.06, 11:32
      Jeszcze spodziewajmy się wejścia do pis byłych wojewodów uniewinnionych
      ostrouch itd
    • Gość: ja80 Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:37
      Ciekawe kto takie bzdury wymyśla??? To oczywiście nieprawda. A wiem to z
      dobrego źródła.
      • Gość: Kris Rutkowski w PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:33
        Facet wie gdzie się zachaczyć. Dlaczego mieć mu to za złe.
        • Gość: gorzowianin Re: Rutkowski w PIS IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.06, 21:29
          A ja wiem z dobrego źródła ze to prawda bo Rutkowski wie ze w Solidarności
          gorzowskiej jest przegrany i ma więcej wrogów niż przyjaciół więc musi szybko
          gdzieś sie zaczepić, póki co ciężko to sprawdzić bo w PiS-e nie ma listy
          członków więc oficjalnie nikt, no prawie nikt o tym nie wie. A w czerwcu wybory
          w Solidarności...
          • Gość: Zorientowany Re: Rutkowski w PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:53
            To nie jest plotka. Rozmawiałem z dziewczyną, która pracuje w biurach
            poselskich PiS-u i potwierdziła to, ale narazie do wyborów nikt nie chce głosno
            o tym mówić, bo Rutkowski chce namaścić zastępcę Zbigniewa Kosińskiego, a sam
            od 1 lipca idzie na doradcę dow owjewod.
            • e_werty Re: Rutkowski w PIS 18.05.06, 22:03
              "To nie jest plotka. Rozmawiałem z dziewczyną, która pracuje w biurach
              > poselskich PiS-u ..."

... i to na forum lubię!!!! :)

Dziewczyna szpieg - taka gorzowska MataHari... wysypując smieci - wpierw je
              czyta... I wycztuje że - "...Rutkowski chce namaścić zastępcę Zbigniewa
              Kosińskiego..."!!!! Tylko po co? pedaly to oni chyba nie sa... ani święci by
              ich "nama-szcz.."!!!
        • Gość: Bernard Re: Rutkowski w PIS IP: *.ed.shawcable.net 18.05.06, 23:46
          Hey Kris,
          Bedzie sie "odchaczac" kiedy rzad po wyborach sie zmieni...
          :)
          PS. Chyba ze on juz wie, ze PiS do Konstytucji wpisza.... he he he
          Wtedy znowu bedzie trzeba "zalaczniki" negocjowac...
          ale jaja....
          • Gość: zwiazkowiec Re: Rutkowski w PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:18
            Ja slyszalem ze jak Roman Rutkowski byl poslem AWS to chodzil po glownym holu w
            Sejmie w kapciach. Wiec teraz nie zdziwi mnie juz nic...nawet to ze zapisal sie
            do PiSu-u, bo to raczej oczywiste. Tam sa wszyscy jego koledzy...
            • Gość: alejaja Re: Rutkowski w PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:28
              Ludzie nie macie się czym zajmować tylko jakimiś plotkami o innych ludziach.
              Popatrzcie na siebie. Każdy orze jak może hehehe
              • Gość: Jajcarz Re: Rutkowski w PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:09
                Rotek jaja sobie robi. Jeszcze kilka lat temu mówił że Marcinkiewicz jest
                fałaszywy. Nigdy nie dodawał tylo, że "jak ruda suka"...bo sam jest rudy...
    • Gość: Ola Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:40
      "Teraz już wszystko jasne, dlaczego kilka dni temu Roman Rutkowski nie chciał
      komentować uchwały Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" w sprawie krytyki
      wojewody lubuskiego".

A to szuja pier....a!
    • Gość: Adrian Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 08:13
      A dlaczego nie do Platformy Obywatelskiej? To byłoby wydarzenie, a
      tak...normalność. Ciągnie go do konfitur, bo z zarządu go wywalą...
    • Gość: gorzowianin Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 13:22
      "S" nie proznuje, a zwlaszcza jej szef. Solidarnosc z korytem...
    • Gość: Związkowiec Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:16
      Rutkowski oddaj nasze pieniądze z Fundacji dla Solidarności!!! Kupiliście sobie
      samochody i inne zabawki. Oddaj!!
      • Gość: Gorzowianka Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.06, 20:44
        Jak padała Fundacja dla Solidarnosci to Rutkowskiego jeszcze nie bylo tylko był
        Żurawiecki. Jeżeli się nie zna faktów to lepiej nie pisać bzdur!!!!!!!!!!
        • Gość: Gorzowianin Re: Rutkowski z "Solidarności" w PiS-ie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:47
          Ale Rutkowski był członkiem Zarządu Regionu i...posłem AWS.
          A poza tym Fundacja padała kilka lat...a właściwie była grabiona. Nie mówię, że
          przez Rutkowskiego.
          Planktonu na tych pieniądzach było więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka