Dodaj do ulubionych

Do Admina ODEZWA!

IP: 198.138.227.* 22.10.01, 18:17
Szanowny adminie!

usun prosze te puste posty czyli cale watki :
6666, gonimy Torun, bo jak zaczna wszyscy stosowac takie chamskie, glupawe
metody to twoj server momentalnie sie zapelni i niedlugo juz nikt nie bedzie
pamietal do czego sluzy forum.
Tak panowie z Gorzowa celem forum nie jest nabijanie licznika, tylko wymiana
mysli. Chyba ze wy nie myslicie tutaj tylko nabijacie liczniki.
Obserwuj wątek
    • pulsar Re: Do Admina ODEZWA! 22.10.01, 19:55
      Jestem za. Ten koko jest antyreklamą Gorzowa. Jego wątki świadczą o poważnych
      kompleksach tego gościa i o tym, że jest cymbałem o jakiego trudno gdziekolwiek.
      • Gość: koko Re: Do Admina ODEZWA! IP: 217.97.234.* 22.10.01, 21:19
        Pulsar ty nędzna kreaturo,forum jest dla wszystkich,a nabijanie pustych postów
        to jest moja sprawa!Jak ci sie herbatniku nie podoba to wyjazd!
        Weż pajacu transparent"cenzuro wróć" i na ulice,najlepiej pod latarnie się
        cwelić.Pieprzony pedał.
        • Gość: xx Re: Do Admina ODEZWA! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 21:49
          Wole to, niż sztywniactwo bo to tragedia. Wy sztywniacy nie jesteście mile
          widziani. Cenie ludzi którzy potarwią sie bawić mimo wieku, a nie udawać
          poważniaka prawnika, który myśli że wszystkie rozumy pojadł. Koko mój ziomku
          wyluzuj.
          • Gość: sztywny Re: Do Admina ODEZWA! IP: *.tera.com.pl 22.10.01, 21:53
            Gość portalu: xx napisał(a):

> Wy sztywniacy nie jesteście mile widziani.
            My, sztywniacy, też chcemy pisać. A widzimy się mile.
            • Gość: koko Re: Do Admina ODEZWA! IP: 217.97.234.* 22.10.01, 22:17
              Pozdrawiam Cię xx!
              Już niedługo będzie 7777 :)))
        • pulsar Re: Do Admina ODEZWA! 22.10.01, 22:50
          Gość portalu: koko napisał(a):

> Pulsar ty nędzna kreaturo,forum jest dla wszystkich,a nabijanie pustych postów
          > to jest moja sprawa!
          Oczywiście, że forum jest dla wszystkich. Dzięki temu, można się dowiedzieć jakie
          defekty chodzą po świecie. Muszę ci jednak wyjaśnić, że forum stworzono do tego,
          aby można było na nim wymieniać poglądy, a nie w celu nabijania pustych postów.
          No cóż koko, każdy się bawi jak potrafi. Gdyby w każdym mieście znalazł się
          choćby jeden taki "inteligent" jak ty, forum to byłoby zwykłym torem wyścigowym.
          Zaraz opadnie ci szczena, kiedy na forum na przykład Zielonej Góry i Torunia
          nabije z 500 postów. Twój heroiczny wysiłek pójdzie na marnę.
          >Jak ci sie herbatniku nie podoba to wyjazd!
          > Weż pajacu transparent"cenzuro wróć" i na ulice,najlepiej pod latarnie się
          > cwelić.Pieprzony pedał.
          Może szukasz kolegi na dłuższą i bliższą znajomość, ale niestety muszę cię
          zmartwić, że trafiłeś pod zły adres. Mam jednak nadzieję, że wreszcie znajdziesz
          kogoś, kto cię nabije na ruszt, zaspokajając tym samym twoje seksualne potrzeby.

PS. Do admina: W innych miastach podobne posty lub posty wulgarne były i są
          usuwane. Puste posty na forum Gorzowa również powinniście tak potraktować.

• Gość: koko Re: herbatniku a to też jest pusty post?czekam na odp. IP: 217.97.234.* 22.10.01, 23:39
            .
            • pulsar Re: Moja odpowiedź: 23.10.01, 00:21
              Jest tak samo pusty, jak ty.
          • jonek+ Re: Do Admina ODEZWA! 22.10.01, 23:42
            Rzeczywiście, rzadki okaz przygłupa (koko, oczywiście). Ale nie przejmuj się,
            tacy też chcą żyć. To zresztą jakiś małolat. Nie ma o czym pisać, to się bawi w
            wojnę. Będzie miał klasówkę, to sobie odpuści.
            • Gość: koko Re: Do Admina ODEZWA! IP: 217.97.234.* 23.10.01, 00:23
              nastepny "intelektualista".
            • arwena Re: Do Admina ODEZWA! 23.10.01, 00:23
              nabijanie postow jest bez sensu. jasne - wszyscy o tym wiedza
              nawet ci co nabijaja (tak mysle)

wiec po co o tym mowicie? czy dla was ma znaczenie licznik?
              skoro chlopcy chca sie pobawic - a robia to w miare przyzwoicie - to niech sie
              bawia
              przeciez jestescie ponad glupie wyscigi o liczby przy linkach do forow
              miejskich??? czy moze tak nie do konca?
              • Gość: koko Re: Do Admina ODEZWA! IP: 217.97.234.* 23.10.01, 05:02
                Arwena jesteś wielka.Przesylam buziaki dla mojej muzy.
                • arwena Re: Do Admina ODEZWA! 23.10.01, 20:42
                  nie pisalam w twojej obronie koko
                  juz tego nie bede robic bo zbyt przykro to sie konczy

to wyzej - to byla proba zrozumienia pokretnej meskiej logiki
                  a
              • Gość: xx Do pulsara. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 17:13
                Święta racja arwenko. Kolego pulsar! Czy znajdziesz na naszym forum słowa nie
                cenzuralne( wbrew pozorom takie typu pajac, nimi nie są) Jeżeli nawet są to
                sporadycznie. Rozumiem że jesteś zielonogórzaninem, i dlatego do nas, a nie do
                innych, którzy nabijają licznik, masz pretensje. Uważam że koko, ma prawo robić
                co chce, on także włącza sie do poważnych dyskusji. Niepodoba mi sie to, że
                obrażasz go, mimo że nie znasz go osobiście. Sam, choć jestem myśle poważnym
                człowiekiem, lubie sie czasami powygłupiać, ale tobie TO NIE PRZYSTOI CO BY
                KOLEDZY POWIEDZIELI. Nie znosze ludzi, którzy udają mądrych i wszstkich
                traktują z góry. Jeszcze raz powtarzam, koko może robić co chce, tak samo jak
                każdy. A czy to szkodzi że są puste posty? Przecież nie przeszkadza to dyskusji!
                Mimo wszystko, zapraszam ciebie pulsarze i koko, do wspólnej dyskusji... aha,
                zapomniałem że tobie, człowiekwoi poważnemu, nie przystoi zadawać sie
                z "PLEBSEM"...
                • xx1 Re: Do pulsara. 23.10.01, 18:22
                  Aha. Niewierze, że za czasów szkolnych interesowała cie tylko Fizyka Jądrowa(nie
                  mówie że nie interesowała), a kolegów którzy lubili robić dowcipy, uważałeś za
                  dekadentów. Jeżeli tak, to nie chce mówić tu pewnych słów pod twoim adresem.
            • pulsar Re: Do Admina ODEZWA! 23.10.01, 15:39
              jonek+ napisał(a):

> Rzeczywiście, rzadki okaz przygłupa (koko, oczywiście). Ale nie przejmuj się,
              > tacy też chcą żyć. To zresztą jakiś małolat. Nie ma o czym pisać, to się bawi w
              >
              > wojnę. Będzie miał klasówkę, to sobie odpuści.

Nie sądzę. To zapewne kompletny nieuk, więc groźba klasówki do książek i zeszytów
              go nie zagna.
              • Gość: koko Re: Do Admina ODEZWA! IP: 217.97.234.* 23.10.01, 21:21
                spierdalaj pulsarowsko KURWO!!!
                i wiecej nie pokazuj mi się śmieciu pierdolony
                • xx1 Re: Do Admina ODEZWA! 23.10.01, 21:24

> spierdalaj pulsarowsko KURWO!!!
                  > i wiecej nie pokazuj mi się śmieciu pierdolony

Koko, przestań! Ja tu mówie że na Forum nie ma przekleństw, a ty zaprzeczasz
                  faktom i przez ciebie wychodze na głupka. Pulsar jest nie wart twoich nerwów, ale
                  jeszcze jeden taki numer, i ja będe przeciw tobie!
                  • Gość: Marek Koko-spoko IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 21:40
                    xx1 napisał(a):

> Koko, przestań! Ja tu mówie że na Forum nie ma przekleństw, a ty zaprzeczasz
                    > faktom i przez ciebie wychodze na głupka.

Też na forum Zielonki gotów byłem się bić za Ciebie (jak niby ktoś się podszywał).
                    Wyszło niespecjalnie, jak się potem przyznałeś, że to jednak Ty :(

Rozumiem, że czasami musisz rzucić mięsem... ale, trochę umiaru. Proszę.

Ten Toruń to już pomału można by wyprzedzić :)))
                • koko-gay Re: Do Admina ODEZWA! 24.10.01, 00:47
                  Koko matole pierdolony jak cię matka alkoholiczka i ojciec miękkim kutasem
                  robili to wyszło to co wyszło - "miętki koko-dupek".
                  Ale proszę bądz kurwa grzeczny i kiepszczaku nie obrażaj innych.
                  Chcesz mieć w dołku? Cwelem chcesz zostać?
                  • Gość: koko Re: Do Admina ODEZWA! IP: 217.97.234.* 24.10.01, 05:16
                    smaruj otwór pedale,niech cie zerżnie stado orangutanów.
                    • Gość: Kokoszka Koko, odpuść temu partnerowi orangutanów... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 07:28
                      ... choć lepiej ścigamy tych krzyżackich gamoni :)))
                      • koko-gay Re: Koko rób tak dalej, fajnie robisz... 24.10.01, 11:32
                        Jeszcze do tego cwela koka:
                        podobno fajnie mlaskasz cwelu jak chłopakom z Zielonej Góry pały robisz!
                        Ostatnio były też skargi, że nie wypróżniony przyjechałeś (wcześniej w domowym
                        wychodku kupkę zrób chłoptaś i pupcię umyj).

PS> To dlatego wieczorami do Zielonki przyjeżdzasz?
                • pulsar Re: Do Admina ODEZWA! 24.10.01, 23:00

> spierdalaj pulsarowsko KURWO!!!
                  > i wiecej nie pokazuj mi się śmieciu pierdolony

A jednak witam ponownie i mam nadzieję - jesteś z tego zadowolony. Ty mnie
                  wyzywasz, a ja dla odmiany ciebie wyróżnię: Bywam na forach różnych miast, czytam
                  posty wielu osób, ale ty intelektem przebijasz wszystkich. Mam na myśli nie tylko
                  puste posty twojego autorstwa na forum Gorzowa, ale również posty na forum
                  zielonogórskim. Tam bowiem wyróżniasz się tak samo, jak tutaj.
    • Gość: Tom Re: Do Admina ODEZWA! IP: 10.40.193.* 24.10.01, 08:06
      Nabijanie pustych postów i później emocjonowanie się, że kogos wyprzedzilismy uwazam za chorobę
      psychiczna (niegroźną). Jeżeli w ten sposób mozna zaspokoic swoją potrzebe bycia kimś ważnym to ... niech
      tam. Wycinanie tego to przesada. Mi takie tłuczenie w jednym przeszkadza - w obserwowaniu ciekawych
      dyskusji. Zaglądam na wątek gdzie jest dużo postów i ... co znajduję? 100 kropek. Odechciewa się korzystać z
      takiego forum. Bo przeciez najciekawsze w tym wszystkim jest czytanie co mysla inni forumowicze (samemu tez
      pisać).
      • xx1 Re: Do Admina ODEZWA! 24.10.01, 14:31
        Częsciwo sie zgadzam. Ale jak mówiłem w "do pulsara" nie można być sztywniakiem,
        i przydaje sie troche zabawy, poza poważnymi dyskusjami
        • Gość: freelanc Adminie gdzie jestes... IP: 198.138.227.* 24.10.01, 14:48
          tylko pomysl cool czlowieku co bedzie jak wszyscy sie wyluzuja i zaczna
          stosowac takie wyluzowane metody i robic to co kolo, tez wtedy bedziesz
          przeciwny wycinaniu takich watkow. Tez bedziesz taki radosny liberal. Jaki sens
          bedzie mialo forum jak znjdzie sie wiecej takich debili jak ten wasz kolo, nikt
          nie bdzie pisal tylko kolopodobni beda nabijac liczniki. Trzeba to ukrocic dla
          wyzszego dobra. A usuniecie takiego watku jest jedynym sposobem zeby dotrzec do
          takiego inteligenta, nasze wypociny nigdy do niego nie dotra najwyzej wywolaja
          bluzgi.

ADIMNIE gdzie jestes.
          • Gość: Blic Re: Adminie gdzie jestes... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 19:01
            Gość portalu: freelanc napisał(a):

> tylko pomysl cool czlowieku co bedzie jak wszyscy sie wyluzuja i zaczna
            > stosowac takie wyluzowane metody i robic to co kolo

To co? No co wtedy? Serwer zrobi się taki ciężki, że spadnie przez podłogę piętro
            niżej?
            Idź się wyśpij w końcu.

Bx
            • Gość: xx Frelanc i Pulsar!!!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 13:04
              Zapraszam do dyskusji na chacie! Może się dogadamy?
              • Gość: koko Re: XX co TY? Przerobić frajerów na whiskas!!! IP: 217.97.234.* 26.10.01, 00:45
                • Gość: xx KOKO! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 15:18
                  I w tym moencie przegiąłeś. Odwracam sie od ciebie. Ja cie tu bronie jak lew, a
                  ty........ Koniec

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka