aborys 15.01.03, 18:46 Z tego co się tutaj dowiaduję, miasto (poprzez swoją spółkę) zakupiło od Prezydenta używany smoking celem ekspozycji. Co stanie się z Prezydenckim Ubrankiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart.q Re: Gacie Prezydenta 15.01.03, 18:53 aborys napisał: > Co stanie się z Prezydenckim Ubrankiem? Będzie można wypożyczyć na Słowiance w celu zjechania w smokingu w rurze. 5 złotych od jednego zjazdu. Przedsięwzięcie będzie prowadzone pod hasłem: "I Ty możesz zostać prezydentem!" Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Gacie Prezydenta 15.01.03, 19:00 bart.q napisał: > Przedsięwzięcie będzie prowadzone pod hasłem: "I Ty możesz zostać prezydentem!" To jeszcze trzeba się będzie wylegitymować PZPR-em. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Gacie Prezydenta 16.01.03, 01:43 aborys napisał: > Co stanie się z Prezydenckim Ubrankiem? Jak to ubrankiem ? Skarpety zlicytowane mają być dopiero w przyszłym roku. Na smoking nie miałem wieszaka, ale skarpety sie mi zmieszczą. Czy już przegapiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Gacie Prezydenta 16.01.03, 19:42 To smoking, a nie gacie. Więcej powagi. Jestem słowiankofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Gacie Prezydenta 16.01.03, 20:13 kobyla napisał: > Jestem słowiankofilem. Ja też. Chociaż nie ma nic przeciwko np. Włoszkom. Odpowiedz Link Zgłoś