gorzowiak1965 Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 04.06.06, 11:24 Słyszałem ze jest albo ma zostać przewodniczącą to prawda? Co o Wojciechowskiej sadzicie? Słyszałem ze to dobra kobieta pomaga bezinteresownie innym nic w zamian nie oczekując,… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 11:30 Hey Gorzowiak, W/g telewizji nikt nie jest bo nikt nie otzrymal wystarczajacej liczby glosow.. PiS nie chce uwierzytelniac "rezimu" Jedrzejczaka i ponizac sie nie bedzie akceptujac zasady glosowania.. Dywersanci z PiS robia swoja krecia (czyt. Surmaczowska) robote.. Miasto sie nie liczy... A wyborcy patrza i zapamietuja.. :) PS. Jedrzejczk to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jałoszyński Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 11:29 Sytuacja w Radzie jest skomplikowana. Nie mogę pisać szczegółów bo to będzie wtedy kampania wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 61.75.43.* 04.06.06, 11:47 Grazyna Wojciechowska pomaga innym bezinteresownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 11:56 Hey ja, Pani wojciechowska na pewno jest bardzo mila pania.. Wyglada (TV) na madra osobe.. Pamietaj jednak ze zaden polityk nie pomaga nikomu... A jesli juz to robi..., nie robi tego bezinteresownie.. To jest wlasnie polityka.. Mam nadzieje ze Rada wybierze wreszcie Przewodniczacego... Miasto potrzebuje ladu.. Mam tez nadzieje ze PiS przestanie sabotazowac prace Rady.. Boze, byle do wyborow.. Pozbyc sie tego talatanstwa.. Nic im w Gorzowie nie jest wazne..jedynie szkodzic, przeszkadzac i utrudniac... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca Beniu IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 13:30 Bernard tym razem jesteś w błędzie,pomaga biednym ludziom,bezrobotnym a jak myślisz jaki by miała P.Wojciechowska interes z biednych ludzi pomyśl zanim napiszesz każdy sądzie według chyba siebie a bezinteresownie nie można pomagać???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigiel Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca Beniu IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 13:56 a na czym ta pomoc mialaby polegac? na obiecankach cacankach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca Beniu IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 19:14 Hey olka, Male nieporozumienioe.. Kiedy pisze, ze politycy nie robia czegos bezinteresownie to nie mysle iz robia to dla osobisytych zyskow... Daleki jestem od posadzania kogokolwiek o takie rzeczy.. Mysle, ze kazdy polityk ma swoja "agende" oparta na przekonaniach ktora to "popycha" realizujac okreslone projekty.... To nie musi (czasami lub czesto jest) byc negatywne... Podam przyklad spoza polityki: Kosciol pomaga biednym i ludziom w potrzebie by miedzy innymi poprzez to wzmacniac "obraz" Kosciola ... Dzialalnosc ta jest szlachetna lecz jak widzisz ma tez okreslony cel - i nic w tym zlego. :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guciu123 Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 22:00 I tu się Bernard mylisz.Wojciechowska POMAGA ludziom bezinteresownie i to od dawna tzn już od czasów gdy uczyła w szkole.Do niej zawsze można było podejść i poprosić o pomoc,nawet jeśli kogoś osobiście nie znała.Miałem przyjemność spotykać ją także wiele lat póżniej-zawsze deklarowała swoją pomoc.Oby nasze miasto miało jak najwięcej takich ludzi.Pozdrawiam-panią Wojciechowską oczywiście również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blelum Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:29 Pomaga jak cholera. Dobrze wie gdzie swoje macki położyc i gdzie może swoich ludzi wprowadzic a potem gada na sesji że tu ludzie sie powinni liczyć a nie interesy. A sama stawia interes ponad ludźmi. Przyjrzyjcie sie bardzie co robi a potem ją wychwalajcie. Niezła z niej ........... Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 04.06.06, 14:31 Czyzby ktos dostal zadanie w SLD obrobic dupe Wojciechowskiej? Czego oni sie jej tak boja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 15:09 a dlaczego miałby ktoś bronić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 21:10 a kto sie jej ma bac? bez przesady ona duzo mowi malo robi taka prawda, pokrzykiwac to sobie moze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: ydnal dobre pytanie,czego się boją P.Wojcie IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 18:36 A co ta rada zrobiła ze taka kara ma ją spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 19:19 Hey PiS, Jesli ktokolwiek wie czy ta Pani nadaje sie do pelnienia tej funkcji to wlasnie czlonkowie Rady. Niech zdecyduja i mam nadzieje wybiora najlepsza osobe. Niestety glosowania jak widac odbywaja sie w ramach podzialow partyjnych a to nie sprzyja wybraniu najlepszeej osoby... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 19:52 Ta pani nie nadaje sie do tej funkcji. ani z punktu widzenia estetycznego a intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Czy Bernard to Jedrzejczak??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:46 Bernard a moze Ty jestes Panem prezydentem J.???? Ze tak chwalisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Czy Bernard to Jedrzejczak??? IP: *.ed.shawcable.net 06.06.06, 07:00 Hey NN, Niestety nie jestem.. Wiesz co, zbyt wielu "bohaterow do nasladowania" w zyciu nie mam, ale chcialbym moc pochwalic sie takim dorobkiem jak Jedrzejczak... Czcialbym miec jego determinacje i wiare w to co sie robi... Chcialbym miec jego sile opierania sie atakom wrogow... Ja nie jestem Jedrzejczak...lecz ten facet naprawde mi imponuje... Latwo jest byc "dobrym" gdy wszystko jest dobrze".... Kiedy wszyscy cie kochaja i wszystko uklada jak w szwajcarskim zegarku... Bycie dobrym gdy jest zle...Gdy wielu sie odwraca...i kontynuowac konsekwentnie to co sie zaczelo... To imponuje.. To odwaga , dtermionacja i madrosc... Tacy ludzie nie "odchodza" tak po prostu... Kiedy tacy ludzie odchodza pamieta sie walke... Jak jakis pierwotny wojownik powiedzial: Jak juz odejde to z twoim sercem w zebach,... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 19:55 I tak ma być skarbie. Nie rozum a polityka i partia decydują o radnych i ich głosowaniach. Gdyby mieli głosować wedle swoich głów to nigdy by nic nie uchwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 04.06.06, 22:50 Prawda jest taka ze G Wojciechowska nikomu nie pomaga, zwodzi tylko wszystkich obietnicami i nic wiecej. Wykorzystuje ludzi obiecujac im pomoc, zachowanie jej jest skandaliczne. Ostatnio dala popis swojego zachowania podczas wyboru dyrektora szkoly na Ślaskiej.Rodzice byli zbulwersowani postawa p.Wojciechowskiej. Przez jej zachowanie skandaliczne widac jej kulture i gruboskurnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 05.06.06, 07:29 Hey Ragnar, I to wlkasnie klasyczny powod opluwania ludzi... \Ja tej Pani nie znam i chyba okazji miec nie bede... Jednak trzesie mnie gdy takie chamskie ataki przypuszczane sa na kogokolwiek... Rada doskonale wie kto jest kto i jak moze sie miastu jako Przewodniczacy przysluzyc.. Ty jestes plujacy gnojek ktory wlasciwie dla Pani Wojciechowskiej sympatii zaskarbia.. Nikt nie lubi kopania niewinnych... Skoro bowiem takie zoro jak ty na nia pluje....to musi byc ona dobra osoba... :( PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:40 Ona bardzo by chciała zostać prezydentem Gorzowa i wszystko co robi służy tylko temu celowi. Przecież ona jeszcze nikomo nie pomogła, a zaszkodziła wielu. Tym razem radni wykazali się zbiorową mądrością i nie dopuścili do kompromitacji miasta. Ale ostanio ma pecha. Nic się jej nie udaje, potrafi tylko wrzeszczeć bez sensu. Pisując sama do siebie na forum na pewno nie zbliży się do upragnionej prezydentury. Niedługo wszyscy o niej zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 09:18 Po czym sądzisz że P.Wojciechowska sama sobie odpisuje na forum,zastanów się co piszesz. pozdrawiam nie oceniaj ludzi pochopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:44 Nie pierwszy raz sama albo jej klakierzy piszą fałszywe laurki na forum. To co się działo w gorzowskim Oxfordzie swiadczy o tym, że ona jest już skończona. Znowu się jej nie udało, a to jej przydupasik został na lodzie. Przecież jej nawet nie udała się nawet kuracja wyszczuplająca. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzic321 Re: Kasiu 05.06.06, 11:57 Kasiu masz racje, co do przydupasika.! Pani Wojciechowska obiecuje pomoc a nie potrafi się z niej wywiązać, zapytajmy może pana „o mało co dyrektora Oxfordu” jak mu pani Wojciechowska obiecała stołek. I cóż się stało podczas wyborów dyrektora? Wstyd tylko pozostał, zresztą taka sam jak przy wyborze na przewodnicząca rady. Ci, co Pisza superlatywy to aparatczyki pani, Grazynki którzy za wszelka cenę chcą zrobić z niej meczenniczke i osobne pomagającą. Sposób, w jaki pani wiceprzewodnicząca zachowuje się na obradach rady jest skandaliczny, jej słowa do Prezydenta miasta sa nacechowane jadem, ta pani pluje jadem nie uznaje sprzeciwu dla niej liczy się tylko jej własne ja i własny interes, sposoby, którymi się ona posługuje to szambo a nawet nie szambo a dno szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:26 kuracja to całkiem inna sprawa,dlaczego sądzisz że jest skończona??a co miało by się stać w Oxfordzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 09:23 Pochopnie podchodzisz do sprawy i z pewnością mało wiesz o pozytywnych cechach P.Wojciechowskiej.A że nie pomaga to jest Twoje kolejne kłamstwo chciałbyś mieć troszeczkę kultury takiej jaką P.Wojciechowska posiada.A jeżeli chodzi o gruboskórność to w tym przypadku nie masz za grosz kultury i spójrz na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 05.06.06, 09:07 Witam Moim zdaniem Wojciechowska bardzo się zmieniła w ostatnim czasie, widać po niej pęd za swoim, już teraz liczy się czubek tylko jej nosa. Co do pomocy dla innych to jest jedna wielka bzdura, Wojciechowska wykorzystuje innych i ich mami obietnicami. To co ostatnio wyprawia w ZNP przechodzi ludzkie pojęcia, ostatni konkurs na dyrektora szkoły na Śląskiej pokazał obłudę i pewność siebie pani Wojciechowskiej, Na szczęście w tym konkursie nie udało się jej przeforsować tego co chciała i poległa z kretesem. Mam nadzieje ze to już koniec tej kariery politycznej opartej na wrzasku i wyzwiskach rzucanych pod adresem wszystkich, którzy widząc prawdziwe ja p Wojciechowskiej odcinają się od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 05.06.06, 10:02 Można wiele powiedzieć o tym, co zległo zrobiła Wojciechowska dla Gorzowa a ile dobrego dla siebie i swoich ziomków, jej pomoc to fikcja a jej zachowanie w stosunku do innych nacechowane jest pretensjami i pozycja jak jej się zdaje wyższości. Wyzwiska i krzyki bez sensu to jedyne, co potrafi Wojciechowska. Po ostatnich wyborach senatorskich widać ze ludzie się przejrzeli na niej i jej pseudo pomocy, a glosowanie w radzie najlepiej pokazuje jak przyjaciele radni maja ja głęboko w poważaniu,zdobycie 5 głosów to żenująca sytuacja. Jednym słowem buta i arogancja p Wojciechowskiej spowoduje to ze pożegna się z mandatem radnej, i znam wiele przypadków ludzi zwracających się do niej o pomoc, którym naobiecywała i nic więcej. Spojrzymy prawdzie w oczy Wojciechowska wykorzystuje ludzi nie pomaga im a tylko wabi obietnicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 10:29 Nie wiem co Tobą kieruje taka nienawiść do P.Wojciechowskiej czyżby zazdrość czy zawiodłeś się,ale myślę że to Twoja i wyłącznie sprawa może chciałeś za dużo i tu jest sęk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciecho IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 10:37 Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech 05.06.06, 10:46 Odpowiedz prosta. Potwierdzila pozycje w ZNP podczas ostatnich zjazdow. A delegaci wycieli Kaminska, idaca na pasku Jedrzejczaka. Ma kobita swoje zdanie i je wypowiada. I ma poparcie spoleczne, a to boli najbardziej. Trzeba wiec ja upieprzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnar Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech IP: 65.110.6.* 05.06.06, 12:14 to bzdura , bac sie? niby kogo? a gdzie te poparcie spoleczne? .widac poparcie na glosowaniach o ktorych tu mowa. Ludzie widza ze ona pokrzykuje i zagarnia wszystko dla siebie. Zero pomocy innym wszystko oparte na propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:29 Z tym zerem poparcia to nie masz racji i dobrze o tym wiesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:27 sory ale jakie ma P.Kamińska poparcie społeczne co robi dla społeczeństwa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do olki Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:53 sory ale jakie poparcie ma pani Wojciechowska co robi dla spoleczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 05.06.06, 13:06 zero poparcia , wabi obietnicami pomocy bez pokrycia, zwodzi i pokrzykuje wyzywajac innych to cale jej poparcie i wychowanie. Ustawila Znp pod siebie ale skonczy bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar 05.06.06, 13:22 Dobrze wiesz co sie dzieje w ZNP, wywalila cie chyba? Nie cobym Wojciechowska lubil, ale obiektywnie dostala w ostatnich wyborach do Senatu ponad 20 000 glosow. Moze dla Ragnarow to nie jest poparcie spoleczne. W ostatnich do Rady tez jakos ponad 1000. A czemu SLD jej tak przywala? Bo postawila tame Tadeo. W dodatku haka na nia nie znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:21 Zastanów się za czyje pieniądze kupiła sobie Ziemię Gorzowską. To taki lokalny Berlusconi. Krzykacze zawsze znajdowali poklask wśród wyborców, dopóki nie poznali się na ich mizerii. Zainteresowanych zachęcam do przestudiowania oswiadczeń majątkowych naszych radnych ( www.bip.gorzow.pl/index.php? k=46 )Nie ma jeszcze oświadczen składanych w 2006 roku, ciekawe?. Biedna działaczka związkowa, bierze pensję w zwiazkach, w Elektryku oraz dietę radnych i za to kpiła sobie TUBĘ, przepraszam gazetę. A za co ona bierze pensję w Elktryku, przecież do nauki w-f już się nie nadaje. Za mało filigranowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar 05.06.06, 17:04 Wydaje sie, ze za swoje. Wedlug jej oswiadczenia majatkowego, dostepnego w Gazecie Lubuskiej, kosztowalo ja to tylko 50 tys. Oswiadczen nie ma, bo nie ma przewodniczacego rady i nie ma kto ich podpisac. To tez informacja z prasy. Nigdy nie slyszalem, zeby Wojciechowska twierdzila, ze jest biedna. Czesto mowila, ze jest niezalezna finansowo i na brak srodkow nie narzeka. Zreszta kupila upadajaca gazete, apodobno teraz juz zyskowna. Na ich stronie internetowej www.ziemiagorzowska.pl jest info, ze zmienili siedzibe i sa w Parku 111. Chyba inwestycja sie oplacila. P.S. To, ze masz pewnie gola dupe, nie znaczy, ze wszyscy dookola ciebie tez musza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes do ydnal IP: *.ipsi.fraunhofer.de 05.06.06, 17:20 ty widac jestes jej przydupasem ciekawe czy jestes o malo co dyrektor oxfordu czy tez wspolnik z Ziemi Gorzowskiej? Powiedzenia masz takie jak p Wojciechowska wiec albo to ktorys z jej przydupasow ja broni albo ona sama to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: do ydnal 05.06.06, 17:24 Nie jestem jej przydupasem, po prostu nie lubie, jak ktos na forum zalatwia osobiste porachunki metodami z dna szamba. Znam Wojciechowska, nie przepadam. Ale wiele wpisow tutaj kwalifikuje sie do prokuratora. Sa granice dobrego smaku. Jak nazwiesz mnie jeszcze raz przydupasem, to ci udowodnie, ze internet nie jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: do ydnal IP: *.ipsi.fraunhofer.de 05.06.06, 18:57 przydupas szaleje, udowodnij a ja ci udowodnie ze szklaowanie pani Kaminskiej ktora jak napisalem jest na pasku Jedrzejczaka jest tez przestepstwem . bezczelnosc twoja panie anonimowy nie zna granic, mysli ze mnie tu wystraszy a zglos to do prokuratora prosze bardzo zobaczymy co prokurator powie jak przeanalizuje to co tu zawarte. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: do ydnal 05.06.06, 19:45 Jak ja jestem przydupas to ty kolopizdzica. Myslisz, ze jak piszesz z niemieckiego serwera, to juz taka swieta? Wal sie na ryj babo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do agnes IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:36 Przeczytaj Swoje posty i skrytykuj sam siebie bezczelność nie ma granic pozdrawiam więcej uśmiechu nic to Ci nie da taka negatywna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do agnes IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:32 Bądz na tyle odwarzny i idz do P.Wojciechowskiej i powiedz co Cię boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: do agnes IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 22:10 Odważny pisze się przez "ż",nie wiem kto cię uczył polskiego, ale wiem kto cię uczył wf-u. Pozdrawiam piękną Grażynkę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biegły księgowy Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 07:53 Policz Ragnar jak to jest. Odejmij od stanu majątki tej pani za 2005 (było jej oświadczenie w Lubuskiej) stan majątku za 2004 rok ( jest na stronie www.bip.gorzow.pl), odejmij koszty utrzymania (np 1,5 tyś miesięcznie) to ci nijak nie wyjdzie skąd miała 50 tyś. na Ziemię Gorzowską. Zresztą jeśli ona nie jest biedna jak piszesz, to na czym się dorobiła tych oszczedności, na pensji nauczycielskiej, czy dietach związkowych?? a może na tej "bezinteresownej' pomocy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:38 A czy uważasz że kredytów nie można brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biegły księgowy Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 22:02 Kredyt powyżej 10 tyś. zł też należy wpisać do oświadczenia majątkowego radnego. Ale o kredytach w oświadczeniu majatkowym nic nie ma - fatamorgana?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 08:40 Panie księgowy a mniej nie można wziąść kredytu??????pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:29 Jaka zazdrość przemawia przez Ciebie widzę dla Ciebie rozwiązanie zgłoś swoją kandydaturę na radną i problem masz z głowy,zobaczymy co Ty zrobisz dla miasta masz pole do popisu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:56 Nawet nie znam osobiście tej pani, nie chcę też być radną, ale z zainteresowaniem przeczytałam uwagi Biegłego księgowego. Jako wyborca (mam już 19 lat)chciałabym oczekiwać pewnej rzetelności od radnych i jeśli ktoś ma nawet drobne wątpliwości dotyczące oświadczeń majątkowych radnego , natychmiast opublikowałabym w internecie wszystkie materiały. Każdy wyborca ma prawo wiedzieć za ile i od kogo oraz na jakich warunkach i za czyje pieniądze polityk kupił sobie lokalną gazetę. Sama słyszałem w telewizji jak się ona chwaliła, że jest właścicielką Ziemii Gorzowskiej. Nie rozumię dlaczego nie ma jeszcze oswiadczeń majątkowych radnych za 2005 rok w internecie, jeśli termin ich złożenia minął 30 kwietnia - jest to moje świete prawo wyborcy do jawności informacji o moich radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 08:39 Dlaczego nie chcesz być radną wątpisz w Swoje umiejętności.Negatywnie wypowiadać się to każdy potrafi.Ale kandydować to już nie dlaczego??????? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:30 Nie wiem o co ci chodzi Olka. Nie każdy musi chcieć być radnym, zresztą mam nadzieję, że od października wyjeżdżam na studia i nie będzie mnie w Gorzowie. Coraz bardziej podejrzewam, że chyba jesteś samą zainteresowaną i przemawia przez ciebie zwykły strach. Tak kręcisz z tymi pieniędzmi na Ziemię Gorzowską, a napisz za ile, komu i na jakich warunkach płaciłaś za tygodnik, zamiast mnie obrażać. Każde zobowiaznie finansowe (kredyt, pozyczka, poreczenie, spłata ratalna) o wartości powyżej 10 tyś. złotych powinno byc umieszczone w oświadczeniu majątkowym i tłumaczenie, że to było mniej jest chyba śmieszne.To ile Pani Grażyna zapłaciła za Ziemię Gorzowską, chyba nie tysiąc złotych, ale to byłby dopiero przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 11:08 Kasiu nie zrozum mnie żle poprostu nie lubię jak ktoś nie słusznie oskarża.Ja nie jestem wogóle zainteresowaną być radną tak samo jak Ty.A jak Cię tak bardzo boli i męczy ile Pani Grażyna zapłaciła za Ziemię Gorzowską nie widzę problemu umów się na wizytę i problem masz z głowy.Do obrażania to jestem bardzo daleka pozdrawiam i życzę powodzenia na studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasiu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:43 Dziękuję Olka za miły list. W tym roku kończyłam ogólniak na Przemysłowej i parę razy na oficjałkach mogłam oglądać pokazy tej pani. To była po prostu żenada, siara i całkowita kompromitacja. Wszyscy śmiali się w kułak. Dlatego nikogo nie oskarżam bezpodstawnie. Od kandydata na przewodniczącego RM lub prezydenta miasta, czy też senatora RP wymaga się dużo więcej niż od zwykłego obywatela kupującego pietruszkę na zieleniaku. Prawo też to mówi, że osoba publiczna (radny jest osobą publiczną)składa poprawne oświadczenie majątkowe, które później jest publikowane oraz podlega weryfikacji przez urzędy skarbowe. Tak więc to nie jest moją i tej pani prywatną sprawą za czyje pieniądze kupiła Ziemię Gorzowską i nie bedę się z nią umawaiała na spotkanie, ale oczekuję, że odpowiedź na te pytania zostanie udzielona publicznie. Zresztą bałabym się takiego spotkania - sądzę, pani Grażynka na mnie by po prostu nakrzyczała, a nie powiedziała niczego merytorycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: Kasiu. 07.06.06, 13:38 www.gorzow.pl/~strona/osw/rad5/23.pdf Naprawde uwazasz, ze nie miala za co kupic udzialow w Ziemi Gorzowskiej? Gola dupe to masz moze Ty, a nie ludzie po kilkudziesieciu latach pracy. Wedlug oswiadczenia opublikowanego w Gazecie Lubuskiej kosztowalo to tylko 50 tys. zlotych. Pytanie czemu SLD tak usilnie probuje zohydzic Wojciechowska? Boja sie? Oswiadczen nie ma na stronie internetowej, bo podobno niejaki Kedzierski nie znalazl czasu przez miesiac, zeby je podpisac - tak zapieprzal ostro w Kaliszu bidulek. O tym wszystkim doskonale wiesz, bo taka z ciebie licealistka jak z koziej dupy trabka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 22:57 Nie pieprz Grażyna, że pracowałaś kilkadziesiąt lat. Chociaż 21 lipca kończysz 59 lat, to ciężkiej pracy nigdy nie zaznałaś. wpierw uczyłaś fikołków w elektryku, potem ci się to znudziło i poszłaś do związków. Tak naprawdę to tylko piłaś kawę na Wyszyńskiego i knułaś intrygi, a wieczorem balowałaś. Dla każdego nauczyciela wydać 50 tyś. złotych na udziały w jakimś tygodniku to coś całkowicie nierealnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re Koleżanko IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 08:16 Najwidoczniej widać że to samo robiłaś czyli kiedyś było dobrze teraz się skończyła kawka i co żal pozostał i zazdrość a pnij się samo do góry a nie pyskować tylko co robiła a co teraz robi a udziały za co kupiła itd.Zazdrość i jeszcze raz zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:27 Każdy ma swoje zdanie ja bynajmniej nie zmienię ale szanuję Twoje zdanie pozdrawiam myślę że zawiodłaś się na P.Wojciechowskiej ale piszę Ci szczeże że musiałabyś poznać porozmawiać a dopiero oceniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 23:02 Niestety Olka znam ją od wielu lat i nawet jestem z nią po imieniu. Oczywiście nie jestem głupiutką licealistką, ale moja opinia o niej oparta jest na własnych doświadczeniach i faktach. A fakty są przerażające. Dziękuję ci za życzliwość i za ten kulturalny język, tak rzadki na forach internetowych. Pozdrawiam i znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia1965 Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 05.06.06, 15:31 Wojciechowska wyrzuciła Kamińska ze związku bo Kaminska popierała Jedrzejczaka a Wojciechowska nie znosi sprzeciwu, ale prawda jest taka ze Wojciechowska wykorzystuje ludzi nic nie pomaga. Przykład: Jej stażystka która siedziała tam 2 lata na stażu , jakim prawem pytam?, ale i to sprawdza dziennikarze. Pomaga ona, ale sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: andzia 1965 IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:40 A czy nie wiesz że młodzi mogą teraz odbywać staż w firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:andzia a Ty komu pomagasz?bo ja dla domu dzieck IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: andzia 1965 IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 22:25 Witam a dlaczego dopiero teraz piszesz że była zatrudniona stażystka po zwolnieniu P.Kamińskiej i P.Sobczak brak odwagi??a jeszcze lepiej byłoby gdybyś osobiście powiedziała to P.Wojciechowskiej a najlepiej to weż się za solidną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:22 Nie, jest pełniącą obowiązki przewodniczącego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pis Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 20:34 A co będzie jak radni nie wybiorą szefa? Wojciechowska dostała 5 głosów, nijaki Żbikowski 10 głosów. Czyżby nie było człowieka w tej radzie który dostał by potrzebną liczbę głosów? Ta rada jest nieudolna i skompromitowana. Nasi ludzie po wyborach będą działać zupełnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 07.06.06, 21:07 Tam juz dziala 10 waszych nieudacznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pis IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:23 Właśnie widać jaka poprawa jest wywlekanie z przed 20 lat spraw pyskówki a społeczeństwo i bezrobocie niech sobie radzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pis Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:32 Szef rady powinien być ze zwycięskiej partii, takie są zasady. A naszymi radnymi mordy sobie ydnal nie wycieraj bo nic o tych ludziach nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pis Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:38 Jakie misiu jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:44 Bezrobocie minus a było obiecane że bezrobocie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pis Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:49 Chyba ci się coś pomerdało złotko? To nie radni Pis rządzą ale tz. centrolewica i Jędrzejczak. Nasi są opozycją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 22:11 Ok to dlaczego wasza partia nic nie robi żeby pokazać się z dobrej strony i wywiązania się z obietnic chociaż w 1 % pozdrawiam sreberko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 08:58 Spójrzcie na siebie co wy reprezentujecie a dopiero wystawiać opinię co robicie dla społeczeństwa??proszę o podanie jednego przykładu pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 07.06.06, 23:13 Wiem wystarczajaco duzo, niczym sie nie roznia od tych lewusow z tzw. centrolewicy. Ten sam ped do koryta. W dupie maja Gorzow i jego mieszkancow. Tylko gierki i dopieprzanie Jedrzejczakowi. Pustka w glowkach co niektorych poraza. Nawet swoi nazywaja ich nawiedzonymi. Swoja droga ich lider to tez mgr od fikolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:48 Wczoraj, 6 tygodni po urzędowym terminie na stronach internetowych Biuletynu Informacji Publicznej Gorzowa pojawiła się wreszcie zakładka "oświadczenia majątkowe składane w 2006 roku". Niestety nie ma tam żadnych oświadczeń, zakładka jest pusta. Chyba przyjdzie nam czekać kolene 6 tygodni, aby ktoś zeskanował oświadczenia i umieścił je w internecie, a jest to robota co najwyżej na kilka godzin dla jednej osoby. Podobno brakuje podpisu pana Kędzierskiego - ale on już nie jest przewodniczącym rady miejskiej, wiec po co jego podpis. A może ktoś intensywnie poprawia swoje oświadczenie? No cóż będziemy czekać, aż skończy się jawne łamanie prawa. A skąd Lubuska miała informacje z oświadczeń? Przecież nie były oficjalnie publikowane, a może Lubuska dostała tylko taki polukrowany skrót tych oświadczeń aby uśpić czujność społeczeństwa. Ale nas nie da się uśpić - doczekamy publikacji i porównamy cyferki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 11:13 obserwujesz i nic Ci nie wychodzi i masz problem mam dla Ciebie propozycję umów się z P.Wojciechowską i wszystko będziesz wiedział problem będziesz miał z głowy powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 12:23 skasujcie calosc bo az wstyd czytac takie brednie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 20:56 Nawet SdPl jej już nie chce - kandydatem na prezydenta Gorzowa z tej kanapy jest bezbarwny Sejwa, a nie filigranowa Grażynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:25 to ze wojciechowska nie startuje na prezydenta miasta to bardzo dobrze. ta kobieta wie co jest grane. ona jest otrzebna na dole, dla ludzi a nie na salonach. po co jej te wszystkie ceregiele. po co jej uzerac sie z banda bezbarwnych gorzowskich "polityków". to sami karierowicze. oświadczenie majatkowe jest bardziej przekonywujace niz ozostalych "towarzyszy". ona psze ze ma a pozostali cele zycie pracuja i nic nie maja. ciekawe?! a mzoe rozliczymy najblizesz rodziny radnych. skad dzieci maja auta drogie domy wystawne zycie? skoro wojciechowska jest be to dlaczego na jej dyzurach jest zawsze nadkomplet ludzi. dlaczego do p. zbikowskiego nie ustawiaja sie kolejki? no tak mial cos okolo 200 glosow z kawalkiem. pis dezorganizuje prace rady miasta bo jak sie nietrudno domyslic pan surmacz pociaga z warszawy za sznurk i szykuje sie do objecia fotela prezydenta miasta. to dopiero bedzie ciekawie. same przegrane procesy. dosc nieudacznikow politycznych w miescie!!!!! czas na mlodych tylo ile kosztuje dobre miejsce na listach wyborczch.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biegły księgowy Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:13 No to doczekaliśmy się oświadczeń majątkowych – nareszcie! Ale nigdy nie spotkałem jeszcze tak oszczędnej osoby, która tak mało wydaje na jedzenie, może dlatego tak spuchła z głodu. Ale do faktów. Należy przeanalizować oświadczenie majątkowe za 2004 rok: www.gorzow.pl/~strona/osw/rad5/23.pdf i za 2005 rok: www.gorzow.pl/~strona/osw/rad6/23.pdf . Dochodzi się do arcyciekawych wyników. Zostawmy na boku jej mieszkanie i samochód – tu nic się nie zmieniło. Płynny majątek to jest gotówka w ciągu roku 2005 zmienił się (wzrost o 10.000 zł), Fundusz Pionier (wzrost o 30.895 zł), gotówka w EURO (spadek o 1975 zł), udziały w Ziemi Gorzowskiej (wzrost o 25.000 zł) na korzyść radnej o 63.920 zł. W tym czasie zarobki netto wynosiły 71.683 zł, czyli na życie zostało jej zaledwie 7.763 zł na cały rok. Czyli miesięcznie wydawała na wszystkie swoje potrzeby (mieszkanie, energia, jedzenie, stroje, kosmetyki, paliwo itp.) niecałe 650 zł. TO NIEMOŻLIWE. Dlatego proszę to publicznie wyjaśnić. Proszę nie namawiać mnie na poufne spotkanie w biurze, bo i tak nie przyjdę. Niejasna jest transakcja nabycia 50% udziałów Ziemi Gorzowskiej za 25.000 zł. Ciekawe co na to mógłby powiedzieć jej wspólnik Jan Walentynowicz? Chyba, że ktoś te udziały dostał za darmo albo kupił je za nie swoje pieniądze, albo ma jeszcze inne ukryte dochody. ZA DUŻO PYTAŃ. Będę cierpliwie czekał na odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 20:00 Witam a dlaczego boi się Pan spotkania z P.Wojciechowską wszystko Panu wytłumaczy i będzie miał Pan problem z głowy,zaśnie Pan w nocy spokojnie bo jak widzę męczy Pana oświadczenie.Bardzo nieładnie Pan pisze jeszcze nikt nie spuchł z głodu może po sobie Pan tak sądzi więcej kultury jak widać strasznie Pan zazdrości Pani Wojciechowskiej chciałabym żeby Pan chociaż w 1% pomagał ludziom tak jak Pani Wojciechowska. Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:07 Moze ty facet jestes bieglym ksiegowym, ale na ekonomii to sie nie znasz. Napisales: Fundusz Pionier wzrost o 30 000. To z powodu hossy na gieldzie nastapil b. duzy wzrost wartosci jednostek. Nie tylko w tym, ale i w innych funduszach powierniczych. Nie pieprz glupot chlopie na necie, bo zal czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: andzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:38 Tak trzymac pani Grazyno!!!! A niech sobie mowia co chca a pani wie co robic. uratowala pani przy pomocy wspolnika wielka tradycje miasta! ciekawe dlaczego zDEN Z "POLITYKOW" gorzowskich nie chcial sie tego podjac. wiem ze poliyka to brudna sprawa. moze i nie jest pani do konca ok - mowie o czasmi nieuzadsadnionych atakach na ludzi ale przez tye lat pani jest, pomaga i angazuje sie w rzeczy nie kalkulujac co za to bede miala. nie raz nie dwa zwracalem sie do pani z prosba i zawsze w miare mozliwosci pani pomogla a wszyscy inni mowili ze niemozliwe. ktos liczy pani pieniadze i nie moze sie nadziwic ze pani zarabia. coz za spoleczenstwo!!!! PiS sie boi pani jak ognia. Surmacz walczy jak moze z warszawki. wielki posel o kotrym prawie nic nie slychac. ciekawe co zrobi dla gorzowa. rozumiem pania Rafalska to kobieta z klasa. nie raz obserwowalem obie panie na sesji i jak trzeba bylo to rozmawialyscie ze soba i potrafilyscie sie dadac, a surmacz to maly wojujacy milicjant ktoremu nigdy w zyciu nic nie wychodzi. A moze na prezydenta kogos mlodego, nie uwiklanego w brudna przestepcza polityke otoczenia panan jedrzejczaka. tylko nie to!!! Jedrzejczak nie moze zostac prezydentem bo znow w opolu beda sie nabijac z zarzutow i aresztowania prezydenta. dlaczego nikt nie dziwi sie z oswiadczenia majatkowego sekretarza miasta. zwykly urzednik ktory zarabia ponad 100 tys w roku niezle. nie wspomna ze trzesie calym urzedem i tylko od niego zalezy czy ktos ma prace czy nie. znam to dobrze. spelniam kwalifikacje ale worost mnie powiedziano ze u sekretarza nie przejdzi.dobra koncze i niech Pani nie da sie zwariowac i robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent!!! IP: *.ed.shawcable.net 09.06.06, 18:41 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:05 jeśli ta wojciechowska trzyma z jałoszyńskim to musi mieć problemy z psychiką Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:10 W tym ukladzie to co najwyzej Jaloszynski moze trzymac z Wojciechowska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:29 skoro tak to ta wojciechowska ma problemy z sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą 09.06.06, 20:50 jak można utrzymywać jakiekolwiek kontakty z jaloszynskim doradzam tej pani wygonić tego ........ na drzewo inaczej będzie tracić poparcie ale to dobrze bo to my wygramy wybory tak wybierze naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 20:57 Witam a jaką masz pewność że ta Pani trzyma z Jałoszyńskim rozmawiać każdy może. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą 09.06.06, 23:26 NAWET PRZEBYWANIE W OKOLICACH TEGO OSOBNIKA JEST SZKODLIWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:25 Dla Ciebie z pewnością tak i to bardzo szkodliwe przebywanie bo Ty jak widać już się boisz własnego cienia i tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 08:34 zapamietaj sobie ty bezpółciowcu że ja niczego i nikogo się nie boje zamną stoi moja partia i naród to my jesteśmy teraz władza zacznij się bać jeśli za tobą stoi ta wojciechowska czy ten popa...jaloszynski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: gorzowski zg IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:46 Witam serdecznie co tak od rana sobie ciśnienie podwyższasz,przecież wiesz że władza władzą ale nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 08:50 uświadamiam cię kto tu rządzi i kto decyduje co, jak i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: gorzowski zg IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:53 No i co z tego jak władza nie potrafi zwalczać bezrobocia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: gorzowski zg IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:55 sory pomagać ludziom w trudnych sytuacjach a dlaczego w UM ludzie stoją godzinami w kolejkach do Pani Wojciechowskiej a do pozostałych radnych NIE coś chyba musi w tym być. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 08:58 władza nie jest po to aby zwalczać bezrobocie władza jest aby kierować i rządzić narodem my wiemy jak to robić trzeba najpierw wykrzesać w narodzie dumę, wielkość, harakter, siłę, pewność siebie to jest teraz najwarzniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 09:01 Kiedy to nastąpi za 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 09:00 co ty mi tu wypisujesz o jakiejś radnej która nie ma znaczenia ja piszę o kraju o narodzie polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 09:07 Dla Ciebie nie ma znaczenia,ale dla społeczeństwa oczywiście że ma i to bardzo duże znaczenie.Przejdz się do UM w dni które przyjmuje P.Wojciechowska i sam zobaczysz,oczywiście również w dni które przyjmuje radny z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 09:15 społeczeństwem można manipulować a wręcz ono tego chce trochę propagandy i załatwione jakie to ma znaczenie czy przychodzą do tej wojciechowskiej czy nie do lekarza też przychodzą a wielu i tak i tak umiera zobacz jakie tłumy przychodzą do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 09:21 ok zgodzę się z Tobą, znam taką co chodzi co niedzielę do kościoła,a ludziom krzywdę robi i robiła w firmie także nie piszmy na temat kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 09:24 pamiętaj jednostka nie ma znaczenia w globalnym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: andzia 1965 IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 22:39 Dlaczego dopiero teraz piszesz że przez okres dwóch lat odbywała staż pracy osoba którą P.Wojciechowska zatrudniła.Dopiero teraz jak się pożegnała z P.Kamińską i P.Sobczak czy czasami złośliwość nie przemawia przez Ciebie i zazdrość.Bądz na tyle odważną osobą i powiedz to P.Wojciechowskiej a nie bzdury wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: andzia 1965 10.06.06, 22:52 Nie od dzis wiadomo, ze Kaminska byla czlowiekiem Krzyckiego w ZNP. W koncu ja Wojciechowska pogonila. Czas najwyzszy, powinna to zrobic 2 lata temu, po protestach srodowiska nauczycieli przeciwko antynauczycielskiej postawie Kaminskiej w radzie miasta. Dlatego tyle tutaj wpisow SLD-owskich pacholkow. Nie moga zdzierzyc, ze ZNP wymknelo sie spod kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a nie ktos inny Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 23:25 Moi Drodzy! Nie podejmujcie polemiki w tym temacie, to jest nagonka oparta na bzdurnych wywodach. Pewnie zaczyna się walka o władze przez tych, co wiedzą jak trudno im będzie wygrać z Wojciechowską. Proponuje by ci, co popierają działania Pani Grażyny nie wpisywali tu już więcej swoich przemyśleń, spowoduje to zamkniecie jadaczek tych, co piszą bzdury i spekulują. Wolność słowa jak najbardziej, ale my popierający działania Pani Grażyny nie dajmy powodów na to żeby na nasz jeden post odszczekań nieprzyjaznych było 10. My swoje wiemy, jaka jest Pani Wojciechowska i nam to wystarczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś