landy 22.06.06, 20:05 jedyna w nim nadzieja ze od zloba odspawa sie czerwonych na pohybel czerwonej zarazie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ok Re: surmacz na prezydenta IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.06, 21:07 Brenard to dobry Prezydent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsmann Re: surmacz na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:15 ja, ja selbstvestaendlich und natuerlich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsmann Re: surmacz na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:18 Bernhard on być nasz człowiek, chwilowo na placówka w Canada.. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: surmacz na prezydenta 22.06.06, 21:36 "...chwilowo na placówka w Canada.." ... to Szpital z ul. Walczaka ma filię w Kanadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard W noops sie pozcalujcie zlosniki jedne... IP: *.ed.shawcable.net 23.06.06, 04:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ciężkie czasy dla gangsterów ... IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.06, 06:41 nie tylko w gorzowie przetargi wygrywały najdroższe firmy i następnie przedmiot przetargu kupowały od najtańszej firmy. fakty.interia.pl/kraj/news?inf=762490 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: W noops sie pozcalujcie zlosniki jedne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:16 Sądząc po pisowni - bez wątpienia absolwent z Walczaka. Kursy z noclegiem na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Re: surmacz na prezydenta IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 07:37 Lepsza czerwona niż brunatno-czarna, faszystowska zaraza.... Sierżant MO prezydentem Gorzowa........Tylko pisuary mogą to wymyśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: surmacz na prezydenta IP: *.ztpnet.pl 23.06.06, 21:55 Żadna zaraza palancie nie jest dobra.A Jedrzejczak to kto niby taki? Dr.hab.prof? Zwykły SLD-owski aparatczyk Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: surmacz na prezydenta 24.06.06, 23:01 >Zwykły SLD-owski aparatczyk W tym sęk, że nie taki zwykły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: surmacz na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 07:45 "jedyna w nim nadzieja ze od zloba odspawa sie czerwonych" a potem pogrąży miasto w kłótniach, donosach, oszczerstwach i totalnym chaosie. Załóż sobie jakieś miasto landy i rządź tam na zmianę z surmaczem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: surmacz na prezydenta IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.06, 22:28 w/g mnie nie powinien kandydować na prezydenta , zbyt daleko zaszedł w porządkowaniu WSI i jak to wyjdzie to ma jeszcze kilka innych tematów do oczyszczenia . Jako następca Jędzejczaka nie zrobi nic chyba ,że chodzi o konfiturki jak most, obwodnica itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar PO wygra wybory IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.06, 09:54 PO wygra wybory. Nie ma lepszej alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "Nie ma lepszej alternatywy." ... ? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.06, 02:24 po nie jest alternatywą dla sld. jeżeli chodzi o zwyczaje polityczne, to po jest gwarantem ich kontynuacji. www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1207 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Dawac Surmacza!!! Ktos musi przegrac he he he IP: *.ed.shawcable.net 24.06.06, 20:34 :) Beda jaja i placz pisowcow... Przegrac wybory dla tych pyskaczy to jeszcze nic... Przegrac z Jedrzejczakiem, po tym jak gnoili go przez tyle lat...to bedzie kompromitacja... Koniec kariery politycznej . W Brukseli beda sie smiac nie mowiac o Gorzowie... Dawac tu Surmacza... :) Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Dawac Surmacza!!! Ktos musi przegrac he he he IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.06, 21:30 Bernard skoro twierdzisz że jest tak wszystko ok to dlaczego tak bardzo dużo zakładów pracy zostało zlikwidowane ktoś zgodę na to wyraził podpowiedz kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Dawac Surmacza!!! Tadeusz musi przegrać! he he he 24.06.06, 21:41 Gość portalu: alicja napisał(a): > Bernard skoro twierdzisz że jest tak wszystko ok to dlaczego tak bardzo dużo > zakładów pracy zostało zlikwidowane ktoś zgodę na to wyraził podpowiedz kto?? ... Bernard - przed ucieczka do Knandy działał w Solidarności. To on rekę przyłozył - zgarnął kasę? i zwiał z Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Dawac Surmacza!!! Tadeusz musi przegrać! he h IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.06, 22:35 No to jestem w domu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Surmacz ??? -- M.O. !!!! nie macie lepszych ?? :) IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.06, 22:53 :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dawac Surmacza!!! Ktos musi przegrac he he he IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 01:45 Hey alicja, Ja nie twierdze ze jest okay... Nie twierdze...bo nie jest... To jest oczywiste i nikt nie dyskutuje na ten temat... Jesli chodzi o znikanie przedsiebiorstw po upadku komunizmu to sprawa jest oczywista.. Zala komunistyczna gospodarka to byl pic na wode... Dawanie ludziom bezsensownego (ekonomicznie) zatrudnienia i prowadzenie firmn produkujacych bezuzyteczne buble moglo jakis czas dzlalc przy "zamowieniach sowietow... My udawalismy ze produkujemy a oni udawali ze to kupuja.. Nikt normalny polskich bubli kupowac nie chcial i nie chce.. Kiedy komunizm padl na buzie... i polskie produkty zaczely "konkurowac z innymi z "normalnych" krajow...nagle okazalo sie ze nie mamy nic.. Ze Silwana to kupa zlomu i trzeba Mongolie byloczolgami straszyc by tkanine wzieli... Ursus to samo..Stilon nie wiele lepiej.. I tak dalekjk i tak dalej.. Firmy zniknely poniewaz nie produkowaly niczego co ludzie z pieniedzmi chcieliby kupic... Nie ma zbytu...Nie ma produkcji. Nie ma produkcji...Nie ma firmy.. To proste zasady ekonomii rozwalily Gorzow na kawalki.. Dymiace kominy moze byly symbolem postepu w komunizmie.. W normalnym swiecie one po prostu smierdza.. :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Dawac Surmacza!!! Ktos musi przegrac he he he IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 12:38 To tak samo jak wypowiadasz się na temat lesa gondoga że jest ok co pracowałeś w warcie tourist pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dawac Surmacza!!! Ktos musi przegrac he he he IP: *.ed.shawcable.net 26.06.06, 08:27 Hej alicja, Musze przyznac, ze mam problem ze zrozumieniem twoich intencji... Ja nigdy nie pracowalem dla "warta turist"..... Nic o tej firmie nie wiem..i wiedziec nie chce.. Mam swojego agenta podrozy i nie widze powodu by zmieniac... Pisalem o tym... Czemu sie mnie uczepilas?? :)P PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Dawac Surmacza!!! Ktos musi przegrac he he he IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.06, 15:17 Jak to dlaczego,piszesz takie bzdury bezsensowne,tak jakbyś był pracownikiem warty tourist,agenta swojego masz?nie ściemniaj zejdz na ziemię.Ty i agent ale kabaret ale marzenie nic nie kosztuje pa pa Agencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Dawac Surmacza!!! Ktos musi przegrac he he he IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 11:42 Alicja Czy Ciebie czasami nie boli główka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matuzalem Re: surmacz na prezydenta IP: *.gorzow.mm.pl 24.06.06, 23:24 Bieda Syf Podejzliwość Bezrobocie Marazm Emigracja .. hasła wyborcze Marka S. Temu Panu już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 25.06.06, 01:47 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Surmacz - hoMO sapiens to dobra MARKA ??? IP: *.ztpnet.pl 25.06.06, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: landy tak Cię męczy te niebo??? IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.06, 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Niebo płacze widząc porządki surmacze !!! IP: *.ztpnet.pl 25.06.06, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legion Re: surmacz na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:45 Paru ludzi już Surmacz skrzywdził w ostatnim czasie, ale jako prezydent miałby znacznie większe możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ładnie Re: surmacz na prezydenta IP: *.gorzow.mm.pl 27.09.06, 17:33 ładnie Odpowiedz Link Zgłoś