petrus-29 01.08.06, 18:13 Mógłby mi ktoś udzielić informacji o programach dzięki ,którym można zarabiać w internecie(czy to pewne,jak dużo można zarobić,czy są to strony po polsku itp.) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miks Re: Zarabianie w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:57 Petrus - ty masz 29 lat...? czy jesteś z rocznika 1929...? ta druga opcja tłumaczyła by twoja ignorancję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Procky Re: Zarabianie w internecie. IP: *.kam.pl 02.08.06, 17:21 Więcej informacji na stronie www.bestkurier.friko.pl Są polskie programy, a czy można zarobić????? Samemu raczej malutkie kwoty. Trzeba mieć dużo osób "zapisanych pod sobą" a i tak nie wróży to wielkich kwot. Oczywiście można spróbować, ale na pewno nie nastawiać się na bajońskie sumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen Re: Zarabianie w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:30 jak tak pytasz to chyba nie zarobisz. Wiele osob "zarobilo" na internecie, ale nie dlatego, ze internet istnieje raczej dlatego, ze mieli pomysl. Internet byl dla nich narzedziem, a nie maszynka do robienia pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Procky Re: Zarabianie w internecie. IP: *.kam.pl 02.08.06, 20:37 Masz rację, to całe zarabianie w internecie tak pięknie opiewane jest klikaniem w bannery i linki, odświeżaniem stron, bądź graniem w gry. Płaca po groszu za kliknięcie. Nieraz nawet niecałym. Zarobek to nie jest. Można co prawda raz na jakiś czas kupić sobie za to pifko, ale nie nazywajmy tego zarabianiem. Wg mnie na stronie www.bestkurier.friko.pl godna polecenia jest stronka Prizee. Są to proste, ciekawe gry we flashu, oczywiście darmowe, za które dostajemy wirtualne pieniądze, za które można dostać ciekawe nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zarabianie w internecie. 02.08.06, 20:40 "...to całe zarabianie w internecie tak pięknie opiewane ... Są to proste, ciekawe gry we flashu, oczywiście darmowe, za które dostajemy wirtualne pieniądze, za które można dostać ciekawe nagrody." ... a ty dostaniesz kasę... za daromo... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Zarabianie w internecie. 02.08.06, 21:00 Mozna tez robic projekty elektryczne dla firm w Kanadzie albo pisac eseje dla studentow w Irlandii. To juz lepsze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Procky Re: Zarabianie w internecie. IP: *.kam.pl 02.08.06, 21:59 czemu miałbym mieć za to kase? Ja nie mam nic z tego. Zresztą logując się nie musisz tego robić "pode mna" Odpowiedz Link Zgłoś