Dodaj do ulubionych

Podwójne derby w weekend

25.08.06, 18:57
"Zawodnicy na boisku, kibice - na widowni. Walka toczy się wszędzie. Kibice
dbają o oprawę, szukują hasła i okrzyki."

... ci na zdjeciu nie musieli szykować - okrzyk "zaje'bać!!! zaj'ebać!!!"
jest przypisany do ich mentalności!!!
Obserwuj wątek
    • login_tymczasowy Re: Podwójne derby w weekend 25.08.06, 22:32
      e_werty napisał:

> ... ci na zdjeciu nie musieli szykować - okrzyk "zaje'bać!!! zaj'ebać!!!"
      > jest przypisany do ich mentalności!!!
      I co wazne, maja racje!!!
      • Gość: alek Re: Podwójne derby w weekend IP: *.ztpnet.pl 25.08.06, 22:42
        To ci kibice stali co zachowywali sie jak aniołki prawda panie prezesie ??:)

Mam nadzieje ze tym razem stadion bedzie przygotowany !!!:)

• Gość: fan Re: Podwójne derby w weekend IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.06, 22:52
          A ja mam nadzieje że alek bedziesz na tym meczu i dostaniesz po zębach frajerze
          ze Zdechłej Myszy !!!!
        • Gość: realista Re: Podwójne derby w weekend IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.06, 23:12
          Zawodnicy na tor, kibice na trybuny a bydło znów do klatki!!!!!!
          • Gość: alek Re: Podwójne derby w weekend IP: *.ztpnet.pl 25.08.06, 23:45
            hmmmm wole chyba jednak jak ty to okreslasz z bydlem w klatce ponieważ:

1. nie dostane tam po zebach ze Zdechłej Myszy.
            2. będę wracał bezpiecznie z całą ekipa tzn taka, ktorej "odważni" kibice
            staleczki nie ruszą niż wracać z rodziną samochodem.

Wiadomo :)
            Wzmaga sie wtedy "odwaga" gorzowskich kibiców.

Aaaaaaaa to wszystko przez tych falubazów, gdyby szli grupą darli sie ,
            wyzywali, spiewali, prowokowali tak ja tamci z klatki ale nie ci jak na zlość
            prowokuja jadac spokojnie samochodem.
            To co???!!! ku.. mac je... na zaraz nam sie odwaga uaktywnia i pokazujemy im
            gdzie ich miejsce w szeregu yes yes yes hehe Stalecza go! go!:)
      • Gość: Stilon1:0 Lechia Stilon w sobote (1:0), a Stal w niedziele IP: *.chello.pl 26.08.06, 22:57
        .
    • Gość: janusz maniak e-werty juz smaruje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.08.06, 05:22
      e-verty, zejdz z forum po dobroci a jesli tego nie zrobisz, i twoje bzdety beda
      sie tu panoszyc,,,
    • deloz Podwójne derby w weekend 26.08.06, 07:11
      Nie rozumiem kogo może interesować ten tzw "sport". Smród,kurz i ryk silników,
      no i chamskie zachowanie publiczności i samych zawodników. Prostactwo i żenada.
      • Gość: realist Re: Podwójne derby w weekend IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.06, 09:54
        Deloz!!!Kto karze Tobie chodzić na żużel jest tyle innych rozrywek(pielgrzymka do Częstochowy,wystawy psów,wędkarstwo kółka różańcowe,zbieranie puszek itp.)
        • Gość: koń który mówi Re: Podwójne derby i...podwójny wpierdziel!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 26.08.06, 10:25
          Jak iść to iść na całość.
          Po co się rozdrabniać.
        • deloz Re: Podwójne derby w weekend 26.08.06, 13:05
          Nie wiedziałem, że masz takie rozległe i wzbogacające zainteresowania. Chyba
          nie przypadkiem Realist pochodzi od realizmu. Ja jednak pozostanę przy swoim i
          wybiorę: Golden League, czy np.jeden z turniejów WTA. Gratuluję szerokich
          zainteresowań.
          • Gość: stalowy rumak Re: derby na Slaskiej IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.06, 14:32
            Do deloza!

Nie podoba ci sie ten sport? To nie udzielaj sie i mozesz grzecznie z rodzinaka
            wybrac sie rano do kosciolka, pozniej na spacer do parku, pozniej obiadek itd.
            A w tygodniu w pracy zamiast wspominac piekne spotkanie, to dalej dyskutuj o
            PiSuarze, a skrotach myslowych Macierewicza itd.. kazdy wybiera, to co lubi!!

Nikt ciebie nie zmusza, abys siedzial na stadionie w kurzu, przy ryczacych
            motorach i wsrod ludzi, dla ktorych to cos wiecej niz tylko sport (oczywiscie
            nie dla wszystkich, pikniki tez sa wporzadku! :P).

Teraz do kolesia z Zielonej Gory! Jak tam? Przyjada jutro do Stolicy
            ci "najlepsi" kibice w kraju co rzucali butelkami w naszych? Beda?

Na koniec dla rozluznienia atmosfery. Spotkajmy sie Ci ktorzy chca w niedziele
            na stadionie, dopingujmy kulturalnie swoje druzyny i tyle.
            Pozdrawiam normalnych kibicow i mieszkancow z Gorzowa i Zielonej Gory!

Ave Stal
            • Gość: alek Re: derby na Slaskiej IP: *.ztpnet.pl 26.08.06, 15:56
              Nie wiem czy to beda ci sami co rzucali butelkami mam nadzieje ze nie .

Niestety jest taka możliwość dlatego z nimi nie bede.
              Niestety sam samochodem tez nie przyjade bo wiadomo jak to sie skonczy w razie
              spotkania z "odwaznymi" kibicami staleczki.

Poslucham w radiu i poczekam na 10 września :)

TYLKO FALUBAZ
            • deloz Re: derby na Slaskiej 26.08.06, 17:36
              Nie podoba i koniec, takie moje prawo. Nie podoba mi się też bractwo
              kościółkowe przyjmujące pisuarczyków i ich dworzan.Jak mówiłem wolę oglądać
              tenis ziemny i LA. Zresztą jedno i drugie uprawiam. Zresztą o gustach się nie
              dyskutuje, bo niby z kim???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka