icesurfer 26.08.06, 00:59 Zajrzalem na oficjalna stronę 750-lecia i ręce mi opadły. www.750lat.gorzow.pl/main_page.php?category=16 Jak można marnować taką okazję? Żałosne przygłupy... Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Fajna Strona... IP: *.ed.shawcable.net 26.08.06, 05:52 Hey icesurfer Czego sie pacanie czepiasz... Strona jeszcze w trakcie pisania lecz wlasciwie bardzo dobra.. Latwo wyszukiwac informacje, ladnie zaprojektowana.. O co ci pisowski szczurku chodzi? Strona internetowa to jedynie jedno ze zrodel informacji.. Zrob cis lepszego albo sie zamknij.. Tylko plucie na inych w glowie tym pisowcom!!! :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icesurfer Re: Fajna Strona... IP: 66.175.194.* 26.08.06, 07:13 pisowski szczurku? :) o to mi chodzi, ze ta strona jest tak samo pusta, jak ty i twoj kumpel Tadek, pustaku. Pusta. A byc taką nie powinna. Dlatego też należy jak najszybciej wypełnić tę pustkę - na stronie i w urzędzie.To jasne i nie udawaj, ze nie rozumiesz. A może ty nie udajesz? Ok, ale dlaczego "pisowski szczurku"? :) pozdrawiam P.S. O Jędrzejczaku miasto zapomni prędzej, niż ci się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak opozycje nerwowo wykonczy... IP: *.ed.shawcable.net 26.08.06, 07:45 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Fajna Strona... 26.08.06, 08:15 > Hey icesurfer > Czego sie pacanie czepiasz... > Strona jeszcze w trakcie pisania lecz wlasciwie bardzo dobra.. a) ona jest w trakcie pisania od... dawna? b) kiedy ja skoncza? na 1500 lecie Gorzowa? Przy dobrej organizacji, strona powinna byc przygotowana na tyle wczesniej, zeby ludzie zdazyli ja odnalezc i zapoznac sie z nia jeszcze PRZED rozpoczeciem takiej imprezy, c) linkowanie stron under construction - za poradnikami dla poczatkujacych stron, jest to najczestszy, najbardziej zniechecajacy do zwiedzania strony i pozniejszego powrotu na nia oraz najbardziej swiadczacy o nieprofesjonalizmie i braku umiejetnosci tworzenia stron ze strony autora. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Fajna Strona... 27.08.06, 14:17 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Strona jeszcze w trakcie pisania lecz wlasciwie bardzo dobra.. W trakcie pisania 6 dni przed obchodami? "Wlasciwie bardzo dobra..." Z ta ironia, pisowska zdziro, przesadzilas... > Latwo wyszukiwac informacje, ladnie zaprojektowana.. Przeciez tam nie ma informacji... CO mozna latwo odszukac...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: 750 lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:43 www.750lat.gorzow.pl/show_me_more.php?article=35 wcale nie jest pusta... najważniejsze info zawiera... pewnie jakis daleki krewny kogoś z UM? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: 750 lat? 26.08.06, 17:09 Bardzo mnie ucieszyła informacja że dzwon bedzie uruchamiany za pomocą sznurka! Każdy sobie podejdzie i rozbuja serce dzwonu. No i ten blask jakim bedzie świecil dzwon!!! Jacys tandeciarze zarządzili aby było "ładnie"... no a co jest ładne? to co się świeci i błyszczy. No a sracze jak były tak i są nieczynne? P.S. ... ten "sznurek" to taki od snopowiazałki? Za komuny by go ukradli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icesurfer Re: 750 lat? IP: 66.175.194.* 26.08.06, 18:08 tak jest:) no, ale to juz moze ostatni dzwon, dzwonek czyli. dla sraczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icesurfer Re: 750 lat? IP: 66.175.194.* 28.08.06, 23:23 no, dziś już lepiej niewiele lepiej ale ale lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: 750 lat? 29.08.06, 00:23 "...ale lepiej" ... nie mowic. Co to jest za baner? No ten z tekstem o Landsbergu? Nawet niestylistycznie ułozony - trudno bylo napisac "pięćdziesiąt tysiecy" czy też "sto trzydzieci tysięcy"? A tak to wygląda jak notowania gieldowe - i automatycznie się dodaje - 750 lat do 130 tysięcy... co nam daje "suma sumarum" 130 750 ... ale czego?... :) Odpowiedz Link Zgłoś