Gość: wujek Zygmunt Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 04:56 Masz racje, mysle ze ten kto zrobil te zdjecia to zwkly ...... Obsludze stacji to nie przeszkadzlo wiec co sie stalo ? Nie jestem fanem PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ujmy im to nie przyniesie, ciezko pracowali i tyle IP: *.hsd1.ma.comcast.net 20.10.06, 05:09 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Rzeczywiscie ci POlitycy wygladaja na meneli ;) 20.10.06, 06:15 Problem nie w tym ze ci dwaj kimajacy i prawdopodobnie po kielichu politycy PO wygladaja na meneli. Problem w tym ze Tusk z Rokita wygladaja na meneli nawet jak sa obudzeni i trzezwiutency ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Rzeczywiscie ci POlitycy wygladaja na meneli 20.10.06, 06:37 może powiesz coś o swoich towarzyszach z partii? trochę samokrytyki? np. gosia czy qrski? śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menelaos A ja zasnąłem w pociągu, jak jakiś menel? IP: *.crowley.pl 20.10.06, 06:31 du pa tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard To obraz walki.. I tak trzymac... IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 07:12 Walka o polityczne zycie to ciezka walka.. Wielu sobie nie zdaje sprawy z ogromu pracy i energii kazdego dnia ci ludzie inwestuja... Dla mnie to po prostu obraz wyczerpujacej walki ... Zadnej ujmy dla tych panow... Przy Jedrzejczaku i jego ludziach wygladaja jednak zalosnie nawet jak nie spia, jednak trzeba byc fair.. Ten moment "slabosci" to moment sily gorzowskiej polityki.. Ci ludzie naprawde chca wygrac.... To sie podobac moze... Chce sie Gorzowem rzadzic??? Nie wystarczy z biletem PiS-u do Gorzowa przyjechac... Na to trzeba zapracowac... U mnie ci panowie zyskali 5 punktow za ciezka prace ... Jedrzejczak dostal 100 he he he Powodzenia i nie sluchac pisowcow!!! :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob.lesny Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak bo.. IP: *.chello.pl 20.10.06, 06:54 co za debilny news... czasami GW naprawde przypomina najwieksze szmatlawce :| chyba ze w gorzowie przeszkadza tzw pisuarowym obywatelom nawet to, ze konkurencja w ogole oddycha :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin prze-sa-da!!! IP: 213.17.140.* 20.10.06, 07:20 ten czytelnik to jakiś niezrównoważony koleś, który chciał po prostu zarobić na zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak bo.. IP: 62.87.185.* 20.10.06, 07:26 Zupelnie nie wiem o co chodzi. Zasnęli? Przeciez to jest normalne, takie ludzkie. Czy oni są ludziskami? Może dla niektórych głupców byłoby lepiej gdyby zasnęli w samochodzie za kierownica i zrobili wypadek. Ale byłoby znowu co do pisaniny po szmatławcach. A ten facio to moze lepiej byłoby gdyby zrobił zdjęcie jak jego kobieta spi z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak bo.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 07:27 Pozdrawiam autora tego artykułu! Dawno takiego gniota nie czytałem! Przykro mi tylko, że posłowie (jakiejkolwiek pratii by to nie byli), rozczarowali redaktora nie obrzygując lokalu, nie awanturując się, nie wyzywając od k... personelu. Ale jak śmieli sunąć! Toż to skandal obyczajowy! Żenada dziennikarska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azw Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:57 Wspólczuje ich żoną one martwia sie a oni tu i tam sobie śpia. Mam wrazenie ze to nie pierwszy raz do domu na noc nie wraca sie. Proponuje panu B. gdy zostanie prezydentem miasta otworzyc noclegownie za 1 zl zwlaszcza dla tych co ciezko pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
olias powaleni komórkowcy z aparatami 20.10.06, 07:30 gie mnie obchodzą posłowie - mogą sobie spać, nie widzę w tym nic specjalnego. Natomiast nurtuje mnie inny problem. W pogoni za forsą producenci elektroniki oszaleli. Aparat foto w komórce nie jest żadnym aparatem. To badziewie. Ale jak się nieco technika rozwinie ...? I co ? A jak na ulicy któs sfotografowany bez swojej woli da głupiemu bydlęciu w ryj? I poprawi z kopa? Zaś aparat wsadzi kretynowi w odbyt? Jak to jest w prawie? Czy wnet każdy będzie biegał z torbą na łbie żeby go jakieś bydle nie fotografowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.bb.netvision.net.il 20.10.06, 07:33 Kochani dziennikarze Gazety! Czasem mam wrażenie, że jestecie tacy już ważni, że stawiaie się w roli Najwyższego. Cóż za moralizatorski tekst. Jaki nauczycielski ton. Trzeba mieć trochę umiaru. Z waszego opisu wynika, że tych panów zmorzył sen w drodze do domu. Nic nie wskazuje, że byli pijani. Gdyby byli to raczej już zamówili by kolejkę. A oni po prostu "zgaśli". Widać Pan redaktor nigdy porządnie się nie przepracował w stresie i niedospaniu. Lepiej, że zasneli tam niż za kółkiem. Panowie Platfusy,nie znam was ale chylę czapkę bo widać, że zapracowaliście na ten sen. Panowie dziennikarze, trochę więcej empatii! Odpowiedz Link Zgłoś
cichykibic Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak 20.10.06, 08:43 Panie Alfed! dziennikarze po to są. Jak przeczyta Pan artykuł to dowie sia ,że zdjęcie zrobił potencjalny wyborca (moze i tych panów). jeżeli ktoś zarabia tak duże pieniądze to stać jest go odstresować gdzieś indziej , na uboczu a nie prawie w centrum Gorzowa (obecnie przy trasie tranzytowej). Jeżeli ktoś jest wybierany na osobę publiczną (poseł, senator) to musi mieć świadomość ,ze cały czas jest "obserwowany'.A na marginesie to nie tylko zmęczenie musiałobyć powodem zaśnięcia, żeby tak się dać złapać w obecnie trwajacej kampanii(p. Bachalski kandyduje na prezydenta). Powodzenia. Parlamentarzysta w swoim postępowaniu musi być czysty ja łza. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Ciekawy jestem co by bezmozgowa lewizna pisala.... 20.10.06, 07:35 To jest rzeczywiscie nic nie znaczaca blahostka. Lewizna meznie broni biedne POkraki, i slusznie bo co to za ewenement usnac przy stole jak sie pol nocy nie spalo? Nawet jakby te POsly rzeczywiscie byly po kielichu to przeciez nie rozrabiali tylko grzecznie przysneli jak para POtulnych menelkow... Ale ciekawi mnie co by forumowa lewizna pisala gdyby to byli poslowie PiSu? Juz widze te posty "To HANBA!!!!!! To posmiewisko na cala Europe/swiat/galaktyke*) [*) - niepotrzebne skreslic]!!!! Czy ci poslowie tez tak w SEJMIE pracuja? To za taka PRACE dostaja poselkie diety?! I to ma byc to TANIE PANSTWO obiecywane przez Kaczynskich?! To jest po prostu KPINA z wyborcow!.... Zadamy NATYCHMIASTOWEJ dymisji rzadu i nowych wyborow!!!!!!!!!!!". Albo gdyby to byli poslowie LPRu.... "To TAKI przyklad daje LPR polskiej mlodziezy?!!!!!!!! To wlasnie przed poslami LPR nalezy zatrzasnac brame Sejmu a nie bramy szkol przed trudna mlodzieza...... NA ZAWSZE!!!!!! To jest skandal i kompromitacja!!!!!! I Romciu ("Szef Meneli") Giertych jest minstrem EDUKACJI NARODOWEJ????!!!!!! On przynosi HANBE polskiemu szkolnictwu!!!!!! Zadamy natychmiastowej dymisji Pieknego Romanka! Zadamy pozbawienia tych dwoch LPRowskich MENELI jak i co namniej 12-tu innych poslow z tej partii mandatow poselskich!!!!!! Och, tak sie akurat sklada ze to oznaczac bedzie ze koalicja straci wiekszosc sejmowa! A wiec domagamy sie natychmiastowego samorozwiazania Sejmu i nowych wyborow!!!!!!!!!!!!" Albo gdyby to byli poslowie Saboobrony..... "SO jeszcze raz udowadnia ze Samoobronie sloma z butow wylazi i nadaje sie do chlania w GOSPODZIE a nie pracy w polskim Sejmie. To jest skandal i posmiewisko, co o nas Unia pomysli?! Teraz juz wiemy po co Lepper domagal sie od PiSu stolkow! Zeby poslowie jak sie uchlaja mieli gdzie sobie przysnac!!!!! Domagamy sie usuniecia tych dwoch poslow jak i co najmniej 12-u innych z Sejmu..... Cala Europa na nas patrzy, to jest panowie WSTYD!!!!!! WSTYD na caly swiat!!!!! Zadamy nowych wyborow!!!! itd... itp" Ale jakby juz to byli poslowie z SLD, PSL, czy PD to posty bylyby jakie sa.... "odczepcie sie od poslow, ciezko pracowali, czy to dziwne ze sobie przysneli?".... Drodzy lewaccy bezmozgowcy, jak to pole widzenia zalezy od punktu siedzenia, nieprawdaz :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Dajcie ludziom spokojnie spać..... IP: *.orange.pl 20.10.06, 09:05 ....moim zdaniem, na stacjach benzynowych powinny być głębokie wygdone fotele, aby szczególnie zmęczeni kierowcy mogli sobie chwilę przysnąć. Ja osobiście z zreguły ucinam sobie w fotelu w pracy małą 10 min. drzemkę zanim wyjdę do domu. I co? I nic! Taka fizjologia! Ciężko pracuję w stresie ot mózg chce odpocząć. Za to wracam w dobrym nastroju do domu. Co za czasy?, jak sekretarka zrobi mi fotkę to też napiszecie w GW? Pewnie z komentarzem: bierze forsę i śpi w pracy. Dajcie spokój! Róbcie zdjęcia w WC, tam jeszcze bardzie bulwersujące zachowanie ....bo mężczyzna sikając na stojąco musi przytrzymać sobie pewną część ciała. AŁA!!! FUJ!!!! SKANDAL!!! Ten artykuł tylko swiadczy, że GW dochodzi do poziomu Super-Ekspresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxz Re: Dajcie ludziom spokojnie spać..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:04 Wyobrazssz sobie to ze ok 100 osob spaloby na stacji paliw? Jakie to waruki dla wszystkich tych co przyjechali zatankowac, tych co spia i tych co tam pracują. Chcialbys wdychac pachy tylu osob i pacowac tam cala zmiane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Paparazzi!!!!! IP: *.hrk.pl 20.10.06, 09:28 "nasz Czytelnik-paparazzi uznał" "każdy dziś jest paparazzi" Redaktorze nieuku! "Paparazzi" to liczba mnoga od słowa "paparazzo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Paparazzi!!!!! IP: *.ztpnet.pl 20.10.06, 10:14 Dla mnie tez nic wielkiego sie nie stalo chodz akurat jeden z nich jest dla mnie .......... Faktem jest ze polityk musi jednak zachowywac sie nienagannie. Co to za tlumaczenie: "A kto to był, skąd się tam wziął? Pewnie jakiś pisowiec..." Szkoda senatorku ze nie napisales jeszcze pis-or lub wredny falubaz od Czesia. Zwykly czlowiek fote ci zrobil i musisz sie z tym pogodzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.06, 10:16 Polityk Bachalski jest facetem publicznym i sam tego sie domaga i nie wypada drzemać na stacji benzynowej w swoim miescie ,tak jakby nie miał domu. Spanie w innych okolicznościach np. PKP, PKS jest norma ,nawet u polityka ale na stacji benzynowej .Nie ! Swiadczy to ,że ilość spożytego zmeczenia znacznie przekroczyła mozliwośc prawidłowego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies na prawice Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.06, 10:42 Niech wyborcy zobaczą, kogo wybrali!!! I na kogo mogą zahlosować!!! POlitycy z bożej łaski. Zasypiają na stacji paliwowej w crntrum miasta, zachowują się jak menele. Jak długo żyję nie widziałem facetów śpiących przy stolikach na stacji paliwowej. W pociągu, w autobusie - tak. Już sam fakt, że jeździli taksówką świadczy, że nie byli trzwźwi. Wstyd i hańba!!!! Bachalski powonien zrezygmować z kandydowania na funkcję prezydenta miasta. Też mi prezydent - zasypiający przy stoliku. Już widzę, jakim oburzeniem by zionął Bachalski, gdyby to przytrafiło się Jędrzejczakowi. Ps. A gdzie to podział się hipopotam z warty - znany piewca POkurczy. Milczy jak zaklęty???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 16:37 Hey pies na prawice.. Niech Bachalski nie rezygnuje... Ktos w koncy bedzie musial przegrac... Tego incydentu nie rozwalalbym za bardzo.. Oni bez niego nie nadaja sie do wladzy.. Czy spia na stoliku czy pod stolikiem...nie beda rzadzic Gorzowem,... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 16:38 Hey pies na prawice.. Niech Bachalski nie rezygnuje... Ktos w koncu bedzie musial przegrac... Tego incydentu nie rozwalalbym za bardzo.. Oni bez niego nie nadaja sie do wladzy.. Czy spia na stoliku czy pod stolikiem...nie beda rzadzic Gorzowem,... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszko Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.ztpnet.pl 20.10.06, 12:12 Ja tam wcale sie nie dziwie Bachalskiemu ostatnio zsnąłem w autobusie, ale nie byłem po kielichu tylko zapieprzałem 18 godzin w robocie. praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,3688819.html Przeczytajcie coś o zasypianiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estetka Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:40 straszne łysiny widać na tych zdjęciach, gdzie się podziali mili, ładni i uśmiechnięci politycy z wyboryczch zdjęć. Może warto zastanowić się nad tupecikami i klejem? Albo - jak to dawniej mawiano - pokryć łysych papą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 23:03 Hey estetka, To zdjecie do politycznych zartow (jak twoj) sie nadaje.. Nie powinno byc uzyte jako powod bezposrednich atakow... Kazdy z nas "przysnal" tu i owdzie... Ja dziewczyne na bal sylwestrowy kiedys zaprosilem (Chemik)i w pol godziny po rozpoczeciu zasnalem w fotelu...(wzialem "kilka na odwage"....) Nawet buty zdjalem..... Do dzis ze mna nie gada...A tyle lat minelo... I jej maz mnie tez nie lubi...he he he he Pomysl o konsekwencjach dla nas i dla innych... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kibel Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:10 login_tymczasowy - wypowiedz się. Twój idol, tak samo będzie rządził miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiahm Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.61-115-85.ppp.wakwak.ne.jp 20.10.06, 14:20 Japonczycy spia doslownie wszedzie: politycy nagminnie na sali obrad, prokurator w sadzie, lawnicy, a pociag przypomina rzad kiwajacych sie kur na grzedzie. I jakos nikt nie porusza tego tematu....Wszyscy wyrozumiali , az za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak 20.10.06, 14:27 O kurde - to politycy śpią jak ludzie??? Gratuluję redaktorkom z gorzowskiej Wyborczej niezwykłego odkrycia i sensacji na miarę regionu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Nie stalismy sie druga Japonia... Kiepski argument IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 22:57 :) PS. Jedrzejczak ( na stacjach benzynowych nie spiacy) to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: Nie stalismy sie druga Japonia... Kiepski arg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:11 :) PS. Jedrzejczak ( na stacjach benzynowych nie spiacy) to dobry Prezydent Bo "J" wyspal sie juz dosyc w kiciu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak bo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:00 Zmeczenie robi swoje, gorzej gdyby siadł za kierownicą i usnął to by była katastrofa.Niema nic nadzwyczajnego, na posiedzeniach sejmu, to albo ich niema, albo śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKO Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:43 Oni nie spali tylko czytali cos z bardzo bliskiej odległości - na benzyniarce ciemno było i dlatego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.06, 16:27 Przestańcie bronić Bachalskiego i Szadnego !!! Bachalski kandydat na prezydenta miasta Gorzowa na bilbordach pisze że obiecuje "czyste zasady " to ja już mu dziekuję !!! Nie przystoi na takim stanowisku spać po stacjach benzynowych !!! Wypić mozna bo to jest dla ludzi ale trzeba wiedzieć GDZIE , KIEDY i Z KIM !!!!!! Dla mnie Bachalski jest już skończony :) W Zielonej też jak go złapali to był na gazie ale nie dał sie wydmuchać :) :) Ps. Jędrzejczak to dobry i TRZEŻWY Prezydent !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKO Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:58 Człowieku! Przyjechali taxi, zjedli i zasnęli...Co w tym złego?? Oczywiście jak każdy szanujący się polityk powinni wywracać stoły, zwyzywać obsługę, nie zapłacić za usługę a policjantów, którzy by przyjechali starszyć wyrzuceniem z pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jędrzejczak czuwa, nie śpi!!! IP: 212.91.238.* 20.10.06, 20:35 Może oni tak smacznie śpią, bo mają czyste sumienie? ... Zeby tylko nie przespali wyborów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Re: Jędrzejczak czuwa, nie śpi!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.06, 22:27 O wybory można być spokojnym. Tadziu tak zadłużył miasto, że zmienić to może tylko Bachalski i ludzie to doskonale wiedzą. A co do tych którzy maja moralność pani Dulskiej spadajcie na drzewo. Sen to potrzeba fizjologiczna, a stacja benzynowa to miejsce publiczne jak dworzec czy pociąg. W takich miejscach może ogarnąć senność każdego i profesora i robotnika i księdza, a nawet biskupa jeśli by w takim miejscu sie znalazli. Mnie osobiście ta fotografia przekonała że Bachalski i Szadny to tacy ludzie jak my, którym zdarza sie przysnąć w autobusie czy na poczekalni, więc dlaczego nie na stacji benzynowej.Chcę żeby prezydent był jednym z nas. Bachalski jest najlepszy z nas . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jędrzejczak czuwa, nie śpi!!! IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 22:51 Hey jus, Bachalski (jak widac) ma problemy z kontrola samego siebie... Dlaczego ci sie wydaje ze Gorzowem rzadzic moze... Nie zartuj.. Faceci sie staraja - to widac.. Na mordy padaja bo wiecej energii niz mysli w ich dzialaniu... Tadeusz wie co robi, wiec nie pada na buzie ani w biurze a ni na stacji benzynowej... Niech by taki Bachalski wygral....co ludzie powiedza z Falubazu.. "Gdzie znalezliscie swego bachalskiego Prezydenta..??? "A spal ci on na stacji benzynowej... to sie nam zal zrobilo i na Prezydenta przerobilismy...Niech sie bidula cieszy.." Marne to takie. Zasypia wszedzie biedaczek... Niech ma... :) Straszne, co nie??? Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Jędrzejczak czuwa, nie śpi!!! IP: *.ztpnet.pl 21.10.06, 00:12 Już wole takieo Prezydenta co pół roku siedział w pierdlu niż yakiego co se przysnął. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyn Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:07 co ty prawisz ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Na jakie wpływy mają się powoływa TO ONI SA WPLYWOWI W TYM MIESCIE ????!?!?!?! A Pan Jacek B. jak zostanie prezydentem to bedzie spał w fotelu prezydenta bo na prace na pewno nie będzie miał sił po "rozmowach" z kolegami!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.ed.shawcable.net 20.10.06, 23:24 Hey blondyn, Elita gorzowskiej polityki, pretendenci do "tronu" spia po stacjach benzynowych... Fajnie to wyglada i nie ma we mnie zadnej pokusy by z nich "smieci" z tego powodu zrobic... Jednak....przy nich Jedrzejczak pokazuje sie jak prawdziwa klasa ktorej Gorzow Potrzebuje.. Te sierotki spiace na stacji benzynowej chyba snia o jakiejs kolalicji z kimkolwiek... Czy wezmie ich ktos "na przechowanie" w Senacie czy Sejmie??? Przeciez sami pozostawieni na buzie padaja.. Jest dowod... A tu miastem rzadzic trzeba.. O Polsce nie wspomne... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaczek Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:21 ....."Te sierotki spiace na stacji benzynowej chyba snia o jakiejs kolalicji z kimkolwiek..." Na bank snia o tym czysm czego by nie mogli snić w domu przy zonie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:16 Jesli juz JB pada ze zmeczenia to co bedzie gdy bedzie prezydentem? Mysle ze bedzie spal na okraglo 24 h na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Afera POgate w Gorzowie!!!! IP: *.orange.pl 20.10.06, 23:34 Uwaga czytelnicy GW! Jest sensacja. Dwaj politycy PO byli tak zmęczeniu, że zasnęli przy stoliku na stacji benzynowej i do tego .... spiąc spali, a jak się wyspali to poszli. Taki to skandal! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Afera POgate w Gorzowie!!!! IP: *.zetosa.com.pl 21.10.06, 00:12 od dobrych kilku miesięcy kupuję "gazetę wyborczą" tylko w poniedziałek, ze względu na krzyżówkę w Dużym Formacie... i nie żałuję. Przynajmniej nie czytam sensacyjnych materiałów o panach śpiących przy stoliku. Pamiętam pierwsze numery gazety, kiedy kupowało się ją codziennie, w drodze z piekarni. Ale to już nie wróci, gazeta równa w dół, głęboki dół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Afera POgate w Gorzowie!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 09:00 Prawdy się boisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKO Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 01:36 No to może ja zakoncze...moze troszke z reklam...BACHALSKI-NIE DLA IDIOTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 09:35 W lubuskiej Bachalski wypowiedział się ,ze po ujrzeniu zdjecia USMIAŁ SIĘ. My tez jak dowiedzieliśmy się że dali się złapać jak dzieci . Ten nasz śmiech bedzie jeszcze wiekszy jak PO przerżnie wybory , a wszystko na to wskazuje że tan sen nie był zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 11:43 open zamist bawic sie w proroka idź na wybory. Siedzenie pół roku w areszcie to chyba wystarczające żeby iść na polityczną emeryturę i tylko bernard cierpiacy na powracający stan amnezji może myśleć że tadziu ma jakieś szanse. Tadziu ewentualnie w chwalecicach może rozwijać elektorat na sołtysa. Bachalski zostanie prezydentem Gorzowa bo tak chcą mieszkańcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 21.10.06, 14:41 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 12:33 Prezydentem Gorzowa będzie Jędrzejczak. Bachalski nie ma pomysłu na nasze miasto.... Głosi puste slogany.... Ponadto (co widać), jest zmęczony i wypalony... Powinien odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Polityczny Big Brother: liderzy PO spali jak IP: *.gorzow.mm.pl 21.10.06, 12:50 wyborco nie znasz Bachalskiego. On ma tyle energii, że ty byś takiej nie zebrał gdybyś nawet wszystkich swoich kolesiów ściagnął w jedno miejsce. Jego pomysły z jednego dnia pewnie byłyby w przewadze do tego co ty przez swoje całe życie zdołasz z siebie wykrzesać. Wierz mi Bachalski to "kosmos" mało kto mu jest w stanie dorównać. Porównywanie Tadzia to jest obraza i nieporozumienie. Szczyt energii Tadzia to przejażdżka samochodem po mieście w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 23.10.06, 14:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 23.10.06, 14:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś