icesurfer 29.10.06, 15:51 No fakt, nie ma na kogo glosować. Pajace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkblat Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 15:53 No tak najpierw wypompuje wodę z Warty, aby oniżyc wodfy gruntowe do taniej budowy tunelu (może bedzie sprzyjać mu susza i ocieplenie)... i można by Jędrzejczaka zaatakować za most. Jestem zwolennikiem Platformy ale przeciwnikiem nienormalnych, absurdalnych propozycji wyborczych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.ztpnet.pl 29.10.06, 17:11 Ale ten facet ma fantazje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:35 "Jak nas widzą tak nas piszą". Dlatego Bachalski sięgnął po specjalistów z zewnątrz. To czego my nie widzimy zobaczą inni.Nowe centrum to wizja na lata nie tylko "od wyborów do wyborów". Współpraca z Chinami wydaje się fantastyczna ale bardzo realna. Są w Gorzowie przedsiębiorcy juz od kilku lat sprowadzający towary z bezpośrednio z Chin. Można wykorzystać ich doświadczenie. Chińczycy szukając mozliwości biznesu w Europie mają takie same problemy: język i informacja. Gdyby im pomóc, hm...? Madej też proponuje ważną rzecz - poprawić sprawy społeczne. Jędrzejczaka i SLD nie obchodzili zwykli ludzie. Dlatego duża przestępczość, chuligaństwo, słaba edukacja. Tylko z tym uniwersytetem lub akademią przesadza. W małej społeczności atutem może być możliwość szybkiego reagowania uczelni na potrzeby okolicznego rynku pracy przez zmiany profilu kształcenia. Łatwiej sprowadzić 2- 3 profesorów i z 10 doktorów na kilka lat niż budować wielkie, nikomu nie potrezbne molochy. Po pierwsze gospodarka, więc wybiorę Bachalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 17:47 Gość portalu: Marianna napisał(a): > Po pierwsze gospodarka, więc wybiorę Bachalskiego. "Ej, Marianno Zrzuc no suknie..." Ja za Toba jak w ogien - tez na Bachalskiego. Ale z tymi Chinczykami to nie tak jak myslisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:54 To jak z tymi Chińczykami? W czym problem, bo nie znam się na biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 18:00 Z Chinczykami w ogole trudno. Inna mentalnosc, reguly gry... Kolesie, ktorzy sprowadzaja nawet duzo z Chin a chinskie inwestycje to dwie rozne sprawy. Nie jestem zadnym ekspertem, ale znajomi z tytulami MBA jezdzili do Chin z wielkimi planami i po pol roku obijania sie po roznych korytarzach wrocili z niczym. Ja Bachalowi zycze dobrze, moze ma jakies przelozenie na Chinczyka, nie wiem... A co z ta suknia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:13 Marianna: alegoria Republiki wywodząca się z rewolucyjnej alegorii Wolności, Symbol używany jako logo. Nie ma potrzeby zaglądać pod sukienkę, zresztą mnie byłoby trudno, bo nie noszę, to strój typowo damski. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 19:26 Gość portalu: Marianna napisał(a): > Nie ma potrzeby zaglądać pod sukienkę, zresztą mnie byłoby trudno, bo nie > noszę, to strój typowo damski. Jestes FACETEM? U Marianny orzechy z miodem U Marianny szampan pod lodem U Marianny krwawa langusta Ma Marianna ćwiczone usta (...) Ech Marianno, zrzuć no suknie Jutro rano trzydziestka stuknie Chodź no z nami wynajmiem szalet Odgryziem szyjke, zrobimy balet I pokażemy, bo znamy te problemy Co wynika z ognia barykad Nas ciotka Idalia nie może złapać My ciotkę Idalię zaklniemy w capa Przepchniemy baniole przez Laissez-passee Tygrysa do baku i wio na trasę W słońca migotanie, za nami świat zostanie I panika ery barykad Morda flika, wojsko w łazikach Polityka, klasa i klika Wiece w rękach, partia, syndykat, dialektyka i w ogóle wszystko co nam przeszkadza spokojnie leżeć na słońcu trzymając ręce na piersiach panienki patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym, Natomiast niebo jest przy tym niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:29 Nie przejmuj się, Kopernik też była kobietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 19:42 Gość portalu: Marianna napisał(a): > Nie przejmuj się, Kopernik też była kobietą :) Girls will be boys and boys will be girls Its a mixed up muddled up shook up world except for lola Lo-lo-lo-lo lola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Budujemy drugie Chiny - z Bachalskim na czele... IP: *.ed.shawcable.net 29.10.06, 19:57 Co za idiotyczny pomysl... Absolutna bzdura!!! Chinczycy to moze komunisci ale nie idioci... Oni maja bezposredni kontakt z kazdym rzadem i kazda wieksza firma .. W Europie i na swiecie... Oni potrzebuja paru podworkowych pseudo politykow jako posrednikow???...po cholere... Chiny juz sa w Europie... Ludzie biznesu od dekady wspolpracuja z Chinczykami... Czy ten pacan obudzil sie dzisiaj??? Jezusku, jaki ty cierpliwy jestes.... Ja trace cierpliwosc takie bzury czytajac... Hej, Bachalski... Dlaczego nie Mongolia... I to nie zart.. Nawet z Mongolia przespales... Mongolia od paru miesiecy to rewelacja na gieldach amerykanskich... Miliardowe inwestycje w surowce naturalne.. Ktos cie Bachalski znowu wyprzedzil... Ktos bedzie toi kontrolowal i posredniczyl... Nie ty i nikt z Gorzowa... Ani z Polski... Ty jestes taki "spoznialski" ...Bachalski.. Starasz sie zablysnac jakims "genialnym " pomyslem (budujemy drugie Chiny!!!???) i nawet nie zdajesz sobier sprawy z ignorancji ktora w sprawach pltyki miedzynarodowej i gospodarki reprezentujesz... CVzy naporawde uwazasz ze Gorzowiacy sa tacy glupi? Ja nie... Duzo smiechu te "gorzowskie wrota do Chin" wywolaja... :) A ja mowie, glosowac na Jedrzejczaka i jego ludzi... To jedyna rozsadna grupa bez idiotycznych tuneli i chinskiej propagandy... :) PS. Jedrzejczak to dobry Preezydent Hey , marianna... Napisalas: "Łatwiej sprowadzić 2- 3 profesorów i z 10 doktorów na kilka lat niż budować wielkie, nikomu nie potrezbne molochy.".... Podaj mi jeden (ja bym potrzebowal dziesiec, ale ci ulatwie)..podaj mi jeden powod dla ktorego bardzo latwo dalo by sie sprowadzic do Gorzowa 2-3 profesorow i z 10 doktorow??? A ja ci mowie ze spluwe do glowy przylozysz, do koni przywiazesz....i nie pojda. Zapra sie...i nie pojda... Wiesz dlaczego? poniewaz oni potrzebowaliby stu powodow a nie jedynie dziesieciu jak ja....by do Gorzowa przybyc... Nie bedzie lotniska jeszcze dlugow Gorzowie... Nie bedzie profesoro i doktoro... By to wszystko uzyskac nie chocki-klocki i tunele a solidny rozwoj miasta jest potrzebny... Mocna kultura i edukacja potrzebuje mocnej ekonomii. Ktos bedzie musial tych "profesorow i doktorow utrzymywac... Wierz mi...Oni zarabiaja wiecej niz pol magistratu... Oplaca sie - dobrzy sa... Nie stac jednak miasta na takie wybryki... Jak ma sie pieniazki na hot-dog to sie do drogiej restauracji raczej nie zaglada... Boze, Dzieki za Jedrzejczaka i jego ludzi... Jeszce ktos normalny chc tym miastem rzadzic.. :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Jedrzejczak do dupy prezydent 29.10.06, 21:02 Lepszy Bachal z Chinczykami Niz Jedrzejczak z klawiszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.06, 21:06 Marianna - widzę, że bachalski ma swoich pismaków również tutaj, na forum... Już jeden był taki, który budował w Polsce Japonię. Wiadomo, z jakim skutkiem!!! Bachalski przebija nawet Wałęse!!!! Brawo. Przedsiębiorcy sami sobie poradzą. Bez wydumanego centrum polsko-chińskiego. bachalski pokazał w Sulęcinie w jaki sposób radzi sobie w interesach. Kompromitacja!!!! Pisząc,że Jędrzejczaka i SLD nie obchodzili zwykli ludzie piszesz takie same bzdury, jak bachalski o kontaktach z Chinami. Odpowiedz Link Zgłoś
duckbuster Współpraca z Chinami wydaje się fantastyczna he he 03.11.06, 11:27 Marianna napisała :Współpraca z Chinami wydaje się fantastyczna ale bardzo realna. Są w Gorzowie przedsiębiorcy juz od kilku lat sprowadzający towary z bezpośrednio z Chin. Można wykorzystać ich doświadczen I co uważasz ze np. taki Lutnik powie ci o swoich biznesowych doswiadczeniach z Chinolami.A zreszta komu to potrzebne .Zadzwoń do ambasady chińskiej i popros np. namiary na przedsiebiorstwa tekstylne.W ciagu pół godziny zawalą cie ofertami.Pozatym Chinczycy sprzedają towar wyprodukowany u siebie za grosze.I nie potrzebują budowac w Polsce fabryk i uzerac sie z polskim robolem o pensje warunki socjalne itp. --------------- 1945 – Hiroshima; 1990 – Windows; 2005 – Kaczyński... TJ powinien siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Godzina policyjna!!! Skandal! IP: *.orange.pl 29.10.06, 17:11 Godzina policyjna to powinna być dla tych polityków, co ją proponują. Z tym że, godzina policyjna od 6.00 do 24.00, żeby nie mieli okazji głupot pleść. A w nocy niech wybudują kapliczkę na miejsce sfinstera. Nie pamiętacie? Ci panowie, co tylko do władzy dojdą, to najpierw walczą z czarownicami. tak, tak, studnia czarownic to był też szum. Pamiętacie? A jeden kandytat to ma właśnie takie plany, o których tu już dwa razy pisałem: WSTRZYAC BUDOWE CEA w tym miejscu, gdzie to zaplanował Tadziu! Fakt, że miasto potrzebuje CENTRUM (starówki to już się raczej nie da odtworzyć, rynku również nie). Mieszkańcy miast mają taką cechę, że lubią przechadzać się tam, gdzie coś się dzieje, czytaj: są inni mieszkańcy. Tak jest do wieków! Popieram pomysł zamknięcia ulic przy katedrze i zrobienie tam strefy kulturalno- kawiarniano- towarzyskiej. Brak nam tego, jak powietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
r.baginski Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 17:12 JACEK BACHALSKI: "Trzeba wylansować miasto jako centrum kontaktów z Chinami". Proponuję rozpocząć od założenia Partii Komunistycznej w Gorzowie. Z frekwencją nie będzie problemu, a i poparcie społeczne będzie duże. IRENEUSZ MADEJ: "Wprowadzimy tez godzinę bezpieczeństwa". Podobne hasła zgłaszał już b.pełnomocnik wojewody ds. przeciwdziałania alkoholizmowi Mirosław Marcinkiewicz, który zapowiedział nawet osobiste wizyty w lokalach. Podobną akcję zainicjował w 1999 roku komisarz Kazimierz Marcinkiewicz. Irek! Jesteś trzeci... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 19:03 OOOO!!! ... witaj bagietka!!! Mrozy na bagnach przypiliły i sie wychyliłeś? Gorzowski Golumie!!! I zacząles chlapac błotem... :) P.S. a jak tam zadłużenia? spłacasz? Odezwe sie kiedyś... "co sie odwlecze to nie uciecze" - jak mawial mój dziadek z Poznania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureczek Godzina policyjna w Chinatown IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.06, 17:30 No nie! Marcinkiewicz chwali lata 70 i 80, czyli w PRL! Tunel pod centrum z mostu do kina "slońce", JASNE! A może tak tunelik na ul. Walczaka, tam są takie specjalne oddziały! Będzie super! Same bzdury plotą, zadnych konkretów! Chyba pójdę i zagłosuję na Tadzika j., gdyż nie chcę zostać wpuszczony w kanał, o przepraszam w tunel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:41 Jureczek, po co tak wysilałeś swoje zwoje nerwowe. Przecież jesteś zdolny zachować się tylko jak pies pawłowa. Nigdy nie zrozumiesz, że SLD w Polsce, a Jędrzejczak w Gorzowie są skompromitowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureczek Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.06, 19:53 Zobaczyny po wyborach kto miał rację! Wtedy to Ty TANG bedziesz się kundlił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard A ty co sie Tadka czepiasz???? IP: *.ed.shawcable.net 30.10.06, 05:23 :) To swoj chlopak, niezaleznie od tego co ci na pisowskim seminarium gadaja... Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.orange.pl 29.10.06, 17:39 Drodzy Panstwo! Wlasnie o to chodzi, żeby mieć wizje. Jak się ich nie ma to nic nie będzie w tym miescie. Tunel, czy nie tunel, ale centrum nie ma w gorzowie! Popatrzcie, jak są porozrzucane kawiarnie po mieście. Jedna gdzieś na Borowskiego, inna gdzieś przy dworcu PKP. Przy katedrze jedynie snieżka. A powinno tym być ich z 10. W latach 70-tych do końca skopano układ "centrum gorzowa". Ulica Chrobrego z torami tramwajowymi po środku to dzisiaj obraz nędzy i rozpaczy z budynkiem kina slonce na początku. Nic tylko w weekend jechać do lasu! Bo spacerować po miescie nie ma gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:46 "Nic tylko w weekend jechać do lasu! Bo spacerować po miescie nie ma gdzie." Observator uważaj. Psy pawłowa nie spią. Zaraz zaczną szczekać: bulwar!, bulwar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J1 Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.kam.pl 29.10.06, 18:47 jak to naszym forum, byle rozmyć temat. Na pewno nie zagłosuje na Jędrzejczaka,bo otacza się miernotami. po drugie- Jedrzejczak nie ma zaplecza politycznego i nic nie zdziała w Sejmiku, a tym bardziej w Warszawce. Bachalski nie zle kombinuje, ale jakoś nie mogę mu darować tego tysiąca kamputerów zamiast WSA.- chłop nie ma lub nia miał pojęcia co jaką range ma Sąd. po drugie, nie jest lubiany w samym PO. Madej- na Niego chciałem głować, ogromne polityczne zaplecze na co najmniej 3 lata, Styczen, krzykaczka Rafalska, Surmacz i bądz co badz Marcinkiewicze wraz z Mikoszem w PAIZ-ie. No cóz, ale jak widzę brak profesjonalizmu w Jego kampanii wyborczej to mnie sciska. Nie wiem czy chcę Prezydenta, który nie jest w stanie porządnie odmierzyć plakatów ze swoją podobizna na banerach. - i te poparcie Marcinkiewicza , takie raczej ostro przymuszone. tego kandytdata z Sulechowa na prezydenta Gorzowa z ramienia LPR- nie będę komentował- szkoda mojego czasu. A wieć na kogo ??????????????????mam głosować. mam marzenie 1/3 Bachala za profesjonalizm, 1/3 Madeja za zaplecze polityczne, 1/3 Jędrzejaczaka za miłość do Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:26 A wieć na kogo ??????????????????mam głosować. > mam marzenie 1/3 Bachala za profesjonalizm, 1/3 Madeja za zaplecze polityczne, > 1/3 Jędrzejaczaka za miłość do Gorzowa. Profesjonalizm nie ginie. Zaplecze pojawia się i znika. Miłość może być zdradliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 21:11 U Marianny - słodkie marzenie... u Marianny ze trzy korzenie... u Marianny slodka ułuda... ze trzech zadowolić jej sie uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Godzina policyjna w Chinatown 29.10.06, 21:08 "...Nic tylko w weekend jechać do lasu! " ... i tak trzymaj... to tylko zdrowie dla ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bu Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.era.pl 30.10.06, 13:49 Wizje??? Jezeli chce mieć wizje niech się grzybków nawciąga czy jakiegoś innego dziadowstwa - a nie ma wizje na koszt społeczeństwa. Po wizje można by sięgnąć do pacjentów na Walczaka - też by takie konsultacje wyszły taniej. A co do tunelu przez centrum to cóź, hmmm. A moze by tak wybudować tunel wzdłuż Warty - też ciekawa koncepcja - Gorzów drugim Wąchockiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Pytanie do Bachalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:11 Jakimi autami ma jeżdzić administracja i spółki miejskie? Jakiej marki :-)))) No śmiało ! Jak na saunie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango Re: Pytanie do Bachalskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:16 Prezio jeździł fiatami, bo mu przy okazji sprzedali za pół ceny Sienę (oficjalnie Preziowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Pytanie do Bachalskiego IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.06, 20:05 Ciagle zadaje pytanie co ONI dotychczas zrobili dla miasta będąc przez tyle lat w polityce . Analizując programy wyborczę powtaarza się ,że oni dopiero mają zamiar coś robić . Jako wyborca i pracodawca zawsze rozliczam z dotychczsowych wyników . Zwróccie uwagę ,że prawie wszyscy wypowiadający się ,nasi dzisiejszy i przyszli, wybrańcy rozpoczynają swoje wypowiedzi od "Ja myślę ..." Czy to juz nie jest budujące dla nas wyborców . MYŚLĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Pytanie do Bachalskiego IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.06, 20:59 Alkoholikom mówię stanowcze NIE !!! Madej policyjne państwo nie sobie wsadzi ... Lepiej klepnij sie w tą łysą pałę najpierw a potem gadaj :) Ps. Z tym tunelem fajna sprawa :) bedzie miał Bachalski gdzie walnąć po browarku z Waldkiem Sz. !! A kawiarenki są w Gorzowie ... i powiedzcie ilu ludzi na to stać ???? jedno wyjście i ponad 50 zł nie ma !!! DLACZEGO nikt z kandydatów nie powie że zrobi coś z Naszymi zarobkami ??? Nie powiedzą bo gó..o zrobią . Tyle lat są w polityce i Ci z PIS i Ci z PO i co zrobili dla Miasta ??? Narzekają na SLD a sami wprowadzają państwo policyjne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Kiwanie naiwnych... 29.10.06, 21:15 "...DLACZEGO nikt z kandydatów nie powie że zrobi coś z Naszymi zarobkami ?" ... i stąd me wezwanie - OLEJ WYBORY!!! to tylko zysk dla tej sfory!!! jak sam nie zarobisz - to zaden z tych dupków Ci nie da ani złotowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Pytanie do Bachalskiego IP: *.ed.shawcable.net 30.10.06, 00:49 Hey open, Najlepiej trafic do wyborcow...rownajac sie do ich poziomu... Wielu politykow uwaza, iz to "ponizanie sie"... Ze przeciez oni, ci tatchnieni maja swoje wizje ktore Gorzowaiakom realizowac zamirzaja... Blad... Gorzowscy politycy musza PODNIESC SIE do poziomu gorzowskiego wyborcy... To co soba reprezentuja jest po prostu zenujace... Tanie chasla (Sky is the limit!), nawet nie z amerykanskiej polityki, bawia tak samo jak "druga Japonia"... Bramy do Chin i tunele pod Gorzowem bardziej na mary narkomana nic programy politykow zakrawaja... Gorziow zyje dzisiaj i to w bardzo okreslonej sytuacji polityczno ekonomicznej... Gorzow ma provblemy z jazda po ulicach... Landsberdzka infrastruktura nie wytrzymuje rozwoju miasta i musi byc zmieniana... Miasto potrzebuje miejsc pracy, nauki, kultury i wypoczynku...Potrzebuje parkow dla ludzi i jezdni dla samochodow... To miasto trzeba zamiatac, odsniezac, podlewac, zakwiecac itp... O to miasto trzeba jak o wlasny dom po prostu dbac... Jedynym ktory to rozumie sposrod gorzowskich politykow to Jedrzejczak... Pamietam jego odpowiedz na krytyke fontanny przed Palacem Slubow... Kiedy ktos mu zarzucil ze pieniadze marnuje odparl: "Wszystko potrzebne".. To jest wlasnie to... Nawet biedne miasto chce wygladac ladnie, a przeciez Gorzow do biednych sie nie zalicza.. Ladne parki, fontanny...to wlasnie tr "drobiazgi umilajace spacer i w ogole zycie.. Mozna i brudno i nudno... Po co kultura.. Po co CEA - to do niektorych osob obrazu Gorzowa nie pasuje.. Taka instytucja w Gorzowie??? A jak juz pomysla z czyjej to inicjatywy...to juz zawalu co niektorzy dostaja... Jedrzejczak i administracja miasta miala mase klopotow..Wiecej niz ktokolwiek chcialby miec...Czesc z tych "klopotow to sabotaz politykow PiSu i PO... Wszyscy pamietaja... Mimo tych przeciwnosci i innych robili jednak swietna robote i ciagle robia. Zwyciezkiej druzyny sie nie wymienia... Glosowac na Tadeusza i jego ludzi... Dzieki nim Gorzow bedzie sie rozwijal stale w spokoju i pokoju... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzowianka Godzina policyjna w Chinatown IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.06, 21:18 Kampania wyborcza nabiera rozpędu - zauważył redaktor. Ja osobiście mam nieco inne zdanie. Ta kampania to kukły kopnietę w dupę, lecą aż się zatrzymają na stosie trucheł, bo tam ich los. Łysi, rumunowaci, rudzi czy inaczej owłosieni - wsio rawno. Wszyscy mają zaklepane miejsce na śmietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feluś Zdankiewicz Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.centertel.pl 29.10.06, 23:35 Bredni Bachalskiego od lat ani słuchać, ani czytać, ani oglądac nie można. Zdaje się, że wraz z Szadnym to najlepszy interes robią na Platformie i posłowanio-senatorowaniu. Jak takie bidaki i nieudacznicy mogą cokolwiek mądrego powiedzieć o naszym mieście. O ważniejszych sprawach nie wspomnę. Pyszałkowaty Kazimierz też już nie wie, co doradza. Pewnie podobne głupoty doradzał kandydatom w Janowie, Kostomłotach, Szczebrzeszynie, Turku i gdzie tylko...W ssumie to właśnie Jędrzejczak okazuje się facetem z konktretem w spodniach. I wolę twardzieli, niż takich mięczaków jak Szadny, którzy zwiali z Polski wtedy, gdy przyszły akurat nowe czasy. Ale pewnie interesy, które mu dobrze szły za komuny (oj, jak dobrze było być badylarzem), w warunkach wolnego rynku jakos nie chciały pójść...I nie idą do dziś!!! Kazik z Jacusiem jeszcze cztery lata temu chadzali trzymajac się za rączkę i hardo twierdzili, że to im przynalezą się wszelkie decyzje. Nic z tego nie wyszło. Szadny jako jedyne platfus wszedł do Rady Miasta i to ledwo, ledwo...Kazio porzucił Jacusia. Dziś chrzanią trzy po trzy a tak naprawdę to zwykłe patałachy...W demokracji jednak takich lubi fala ponieść i... roztrzaskać na skałach. Ps.Naklepiej wykpac tunel pod całym Gorzowem, by Jacuś z Kaziem mieli gdzie się skryć po przegranych wyborach...Hi!Hi! Aha - Kazio - za kim jesteś - za Legią czy za Stilonkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdus pierdusins Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.server.ntli.net 29.10.06, 23:43 Potok belkotu. Jacus, Kazio, badylarz, zwial, nie wrocil... Wniosek: Tylko aresztant. Krysztalowy Budowniczy za pieniadze UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzowianka Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.06, 23:45 Feluś Zdankiewcz - najpierw uznanie za niezłą ksywę. A teraz do rzeczy: rób entery, jeśli decydujesz się na tak długi komentarz. Uwierz, lepiej się wtedy czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:58 U Marianny książeczki Mao, Sierp i młotek, trójząb ze strzałą, Dzieł batiuszki półeczka spora, Notatniki agitatora, A w lektur swych przerwach już wie jak się rozerwać - Tam pomyka, gdzie zgiełk barykad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Godzina policyjna w Chinatown IP: *.orange.pl 30.10.06, 14:20 Drodzy Państwo, a tak poważnie ...to przeczytajcie sobie to portalwiedzy.onet.pl/,1471,1368445,czasopisma.html Tam jest opowiedź na wszystko. "O Polsko! Póki ty dzieci swoje wyganiać będziesz, póty kat rąbać będzie twe cielsko". Prawda, że ładnie mi wyszla parafraza? Smutno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elef Godzina policyjna w Chinatown IP: 82.160.208.* 30.10.06, 15:48 To bardzo dobry pomysł, ażeby dzieci i nieletni nie demolowali miasta, zobaczcie tylko na zdewastowane elewacje i poniszczone ściany domów, nie móweiąc o innych przypadkach. A Panie Bachalski po co nam dalekosiężne wizje z księżyca skoro teraz musimy wstydzić się za miasto. Pod względem estetyki i bezpieczeństwa przegrywamy nawet z Zieloną Górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pablo Centrum lotow kosmicznych na Baczynie! IP: 218.27.91.* 03.11.06, 00:39 No włanie? Dlaczego nie? A kłodawke można by trochę podwyższyć i zrobić centrum spływów ekstremalnych z metą na kratce przed "wodospadem" przy ul. Sikorskiego . O i jeszcze safari w Parku Róż! Krokodyle i piranie tam wpóścić. Bachalskiemu mogę zafundować wizytę u doktora Króla na walczaka. Kur... przed wyborami do politycy na prawdę zajoba dostają. I jak to jest, że jak ktoś coś sobą reprezentuje to zaraz zgarnia go jakaś zachodnia firma, a jak jest zerem to co pozostaje? Pchać się do polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Koniec marzeń o Chinatown!!! 03.11.06, 02:11 Jak donoszą nowosolanie - mozemy dla ich chińczyków ryż zacząć uprawiać na Zawarciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Godzina policyjna w Chinatown 03.11.06, 07:54 To, ze Chinole przed chwila olali Jedrzejczaka, to nie znaczy, ze oleja Bachalskiego! Odpowiedz Link Zgłoś