Dodaj do ulubionych

Bankowy parking!!! Wstyd

16.12.06, 21:12
Wielki Bank PKO BP (przy Kosynierow Gdynskich)widzieliscie ten parking?
Budynek okazaly, dywany w wystroju, monitoring i inne bajery dyrechtorzy
zarabiaja po 460 tys. zlotych miesiecznie a klienta jak sie traktuje? Jak
durnia ktory polamie samochod na dziurach i nie powie slowa. Zobaczcie na ten
parking, dziury, wyboje glebokie na 50cm. Ludzie jezdza, omijaja,
przejezdzaja i jakos nikogo to nie razi. Widzieliscie gdzies na zachodzie
taki burdel przed bankiem? Polak potrafi.
Obserwuj wątek
    • zetkaf Re: Bankowy parking!!! Wstyd 17.12.06, 09:02
      > Wielki Bank PKO BP (przy Kosynierow Gdynskich)widzieliscie ten parking?
      PKO BP zawsze byl wielki, ale nigdy nie byl porzadnym bankiem dla klienta.
      Polecam odwiedzic np. oddzial w Szczecinie, te kolejki, ganianie od okienka do
      okienka zamiast zalatwic wszystko przy jednym okienku i na dodatek nawet na
      siedzaco (np. LukasBank) to mnie dziwia. Czemu ten bank ma jeszcze klientow?
      Ani oferta dobra, ani sposob traktowania klienta...
      Ludzie, mamy wolny rynek, teraz juz mozna samemu wybrac bank, sklep - czemu nie
      korzystacie z tego prawa?
      • Gość: Bernard Re: Bankowy parking!!! Wstyd IP: *.ed.shawcable.net 17.12.06, 10:23
        Hey zetkaf,
        Wlasnie, zmienic bank!!!
        :)
        • Gość: zabka Re: wschodnia mentalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:49
          Widzisz Bernard, nie mam co zmieniac, nie mam konta w tym banku. Ja mysle ze
          ten problem lachmycianych parkingow maja wszystkie banki. Chodzi mnie o
          podejscie "wlascicieli" banku. Dochody juz zachodnie a mentalnosc wschodnia
          • calama Re: wschodnia mentalnosc 17.12.06, 20:52
            Gość portalu: zabka napisał(a):

> Dochody juz zachodnie a mentalnosc wschodnia

Dla mnie rewelacyjne połączenie ;)
            Każdy chciałby mieć zachodnie dochody.
            A wschodnia mentalność?
            Romantyczna!
            "padmoskownyje wiecziera" ;)
          • zetkaf Re: wschodnia mentalnosc 17.12.06, 21:13
            > nie mam co zmieniac, nie mam konta w tym banku
            To co sie czepiasz? Klient ma prawo wybrzydzac, "obcy" wara z parkingu ;)
            Nie dosc, ze naleznych tantiem, haraczow nie placi (a powinien), a jeszcze
            wybrzydza, zeby mu parkingi naprawiac!
            A kysz, a kysz, silo nieczytsa!
            APAGE SATANAS! ;)
          • Gość: Bernard Re: wschodnia mentalnosc IP: *.ed.shawcable.net 17.12.06, 23:03
            Hey zabka,
            Olewac ich..
            nie dyskutowac, nie podniecac sie tylko...olewac...
            W kapitralizmie glosuje sie portfelami...
            Jedynie pieniadze przemawiaja do tych pacanow..
            Jesli pojdziesz do innego banku i otworzysz swoje konto to powiedz im ze byles
            jak swinia traktowany w poprzednim...
            A temu poprzedniemu tlumaczyc sie nie musisz..
            Zamykasz i juz...
            Zarabiaja miliony i niech lepiej dbaja o klienta...
            Albo ktos inny zadba...
            :)
            • Gość: Gosc Re: wschodnia mentalnosc IP: *.proxy.aol.com 18.12.06, 21:07
              Ale za to jest to darmowy parking.
              • Gość: Danny Re: wschodnia mentalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 00:08
                I wpłaty na konto bez prowizji. Mam konto firmowe w PKO i innym banku, gdzie są
                dobre warunki (np. tanie przelewy) oprócz wygórowanej prowizji od wpłat
                gotówki. No to wpłacam bez prowizji w PKO BP, raz na jakiś czas przelewam kasę
                na drugie konto. Miesięcznie legalnie oszczędzam sporo kasy. Tak więc chrzanię
                parkingi przy PKO, bo ten bank ma inne atuty.
    • Gość: fred Re: Bankowy parking!!! Wstyd IP: *.iad.untd.com 19.12.06, 04:09
      a mi sie podoba
    • Gość: klijent Re: Bankowy parking!!! Wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:38
      Parking jest paskudny ale to nie jest parking Banku PKP BP -stawiaj samochod na
      podjezdzie z ul Borowskiego (Krajowej Rady Narodowej)i bedziesz zadowolony.A
      przeciez tym bankiem rzadzi brat Premiera - Marcinkiewicz i on ma to wszystko w
      d.... oby wziac tylko swoja pensyjke - nawet na wszystkim sie nie zna w banku
      ale jest cwaniaczek i robia za niego zastepcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka