samozwaniec1 23.12.06, 11:04 Miroslaw Marcinkiewicz uwaza,ze kariere zawdziecza wylacznie sobie...No i czy Marcinkiewicze nie sa glupie.Przeciez tylko cienias moze tak powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Bracia biorą bank IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 11:20 "Ujecie Warty", nie ma takiego parku, przynajmniej w Polsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus508 Ja juz zlikwidowalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:44 Ja juz zlikwidowalem konto w tym banku. Mam nadzieje ze stanowisko lekarza jest juz zajete bo skoro zna on sie na wszystkim to jeszcze bedzie mnie operowal btly premier. "Spieprzaj dziadu ..." www.zamekyale.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deloz Bracia biorą bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 13:05 No i tak to ZChN-owcy biorą wszystko, a miało być inaczej Żałosne, rzygać się chce. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy George Marcinkiewicz mnie uczył IP: 217.97.193.* 23.12.06, 13:28 i żadna gwiazda z niego nie była. Jeśli jest taki kompetenty, wszechstronny, utalentowany i niezastąpiony to niech założy własną firmę, płaci 800 ZUSu i zapewne w ciągu roku wprowadzi ją na giełdę. Żenujące jest ślizganie po państwowych stanowiskach i dziwienie się, że ludzie po bankowości i ze znajomością języków obcych muszą wyjechać z Polski i zmywać gary u Araba. Ciekawe kiedy zacznie zęby leczyć innym? Odpowiedz Link Zgłoś
e_kowalski Legalny nepotyzm? 23.12.06, 13:53 Ostatecznie to kto rządzi - Bracia? Przykład idzie z góry - Bracia Biorą Banki... Ciekawe co z nepotyzmem? Dozwolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafalska Re: marcinkiewicze i surmacze to wstyd dla gorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 17:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdzie te zasady? Bracia biorą bank IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 18:29 Nie po to ustala sie wachlarz kompetencji i wymagane doświadczenie w danej branży, aby póxniej te wymogi lekceważyć. Mam nadzieję, że nie dojdzie do objęcia tej prezesury przez ziomala Marcinkiewicza. Tak jak juz ktoś zasugerował, skoro żadne ministerstwo mu nie odpowiada w rządzie, bo było sie premierkiem.., to p. Marcinkiewicz ma na tyle kasy, by otworzyc własny biznes i udowodnić talent menadżera. Moża pora z rozdwaniem stanowisk z przydzaiłów plitycznych. Nie sztuka mamić ludzi niewinnymi minkami i uchodzic niczym za św. Antoniego.... Nie wszyscy, przynajmniej my Gorzowianie, nie damy się nabrać na kazikowe wymuszone wdzięki i trójkę barci z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Bracia biorą bank 23.12.06, 19:28 "...Gdzie te zasady?..." ... zasady występuja w opozycji do kwasu... Kwacha zabrakło to i zasady szlag trafił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kwach miał zasady?wobec siebie i rodziny. IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 21:08 Sprzedali wszystko,zostawili bagno,świetna zasada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient banku Bracia biorą bank IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.06, 20:59 To,że I Oddział PKO w Gorzowie jest w pierwszej dziesiątce banków to zasługa poprzedniego długoletniego dyrektora P SOBKOWA.Był super człowiekiem,super dyrektorem.Wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kibel Re: Bracia biorą bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:00 Arusiowi też dajcie coś fajowego. Niech chłopina do Orlenu pójdzie. Nie musi sie znać.Odprawa jest wysoka, bagatela 4mln. PiSowcy są wszechstronni, znają się na wszystkim. Żałośni nieudacznicy z Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bracia biorą bank IP: *.ed.shawcable.net 23.12.06, 22:13 Hey kibel, Jak w mafii.. Jedna rodzina (Kaczynscy - jesli sie nie myle..) zajela wladze centralne... Nastepna rodzina (Marcinkiewicze, jesli pamiec nie myli...) bank opanowali... Surmaczma dzieci??? A Gietrych??? Mowie wam... ro juz nawet nie komuna...Gorzwj.. :) PS. Kwasniewski, przestan pieprzyc i wracaj do polityki... Zobacz jak buty depcza Polske.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Bracia biorą bank Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.06, 09:12 a co Ci pomoże Kwaśniewski,już pokazał,likwidacja miejsc pracy itd.Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bracia biorą bank Bernard IP: *.ed.shawcable.net 25.12.06, 09:49 Hey xyz, Zrobili to co trzeba bylo zrobic... Jesli popelnili blad z tym demontarzem socjalistytcznej gospodarko to fakt iz robili to zbyt wolno...Chociaz...moze i nie... Polska potrzebowala i nadal potrzebuje radykalnych (a wiec czasami nieprzyjemnych) posuniec by nadgonic czas 50 laz zastoju... Na zabawe nie bylo i nie ma czasu.. Na to co zachod pracowal ciezko cale dekady Polacy chca ( sie nie dziwie) juz dzisiaj!!! To moze, a jak moze - bedzie bolec... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa dlatego dużaczęść ludzi nie uczestniczy w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:49 Brat w sejmiku radnym, syn w radzie miasta radnym, brat dyrektor odziału PKO BP a onże Prezes tegoż banku. Za pzpr tak wesolutko nie było. Jak u Orwella ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: dlatego dużaczęść ludzi nie uczestniczy w wyb IP: *.ed.shawcable.net 23.12.06, 23:48 Hey klodawa... Ale jaja!!! :) PS. Byle do wyborow (jesli jeszcze beda...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deloz Bracia biorą bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 09:55 Nieważne doświadczenie i wykształcenie, najważniejsze są układy i chcieć znaczy umieć.Już wystarczająco się kompromitujemy mając braci K. na najważniejszych stanowiskach w państwie. To nas stawia w jednym szeregu z Kubą czy Arabią Saudyjską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: Bracia biorą bank IP: 217.116.110.* 24.12.06, 15:28 i popatrzcie PiS w wyborach samorzadowych dostał w Gorzowie najwięcej głosów. Jednak są najsilniejszą partią. Kto na nich głosuje. No dziwne bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Kariera braci potrwa najwyzej trzy lata.Jak kaczek 24.12.06, 16:23 Potem wroca do rzeczywistosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKo Re: Kariera braci potrwa najwyzej trzy lata.Jak k IP: *.gorzow.mm.pl 24.12.06, 19:39 Pan Mirosław Marcinkiewicz ma rację.Wszystkie swoje sukcesy zawdzięcz sobie.Tak jest naprawdę:wzorowa służba wojskowa -skierowanie na studia bez egzaminu/kiedyś były egzaminy/,dalej prca i tylko praca.Gratuluję Panu Mirkowi swój awans i stanowisko wypracował sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Bracia biorą bank Deloz IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.06, 09:43 Nie jest dobrze,a było gorzej i takie są efekty poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jak dlugo bedziesz "poprzednikow" obwinial ..? IP: *.ed.shawcable.net 25.12.06, 09:55 Hey smerf... Najpierw komunisci, pozniej nastepni i nastepni...- zawsze ktos inny jest winien... Bzdura... Poza rozbudowa aparatu kontroli spoleczenstwa i i sluzb prokuratosko-sadowych nie zrobiono nic!!! Babranie sie w przeszlosci to jedyne co umieja... Bez komuny pis zyc nie umie...Nienawisc yo jedyne co ich napedza... PiS nie potrafi patrzec w przyszlosc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Jak dlugo bedziesz "poprzednikow" obwinial . IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.06, 10:10 Bernard od tego zaczynają,i to mi się podoba,uzupatorzy już byli,niech rozliczą tych co narobili gnoju.Co mają zapomnieć co poprzednicy zrobli??Byłoby najlepiej dla poprzedników,wiadoma rzecz,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jak dlugo bedziesz "poprzednikow" obwinial . IP: *.ed.shawcable.net 25.12.06, 10:21 Hey smerf , Od ktorego momentu proponujesz rozpoczecie rozliczania pisu? Czy juz obecnie nalezy gromadzic dokumentacje ich dzialalnosci przeciwko dobru panstwa, Polakow i demokracji...czy moze poczekac do ich przegranej w wyborach??? Czy nastcy powinni domagac sie zdelegalizowania pis, lpr i reszty koalicji??? Czy Kaczynskich, Lepperow, Gietrychow i innych Surmaczy oskjarzyc i pod sad postawic??? Jak myslisz?? Jesli "rozliczanie" poprzednikow ma byc poczatkiem dzialalnosci kazdej nastepnej administracji...nie widze wyboru... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Jak dlugo bedziesz "poprzednikow" obwinial . IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.06, 10:27 I właśnie każda partia dochodząc do władzy,nawzajem się rozliczają i dlatego jest takie bagno,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jak dlugo bedziesz "poprzednikow" obwinial . IP: *.ed.shawcable.net 25.12.06, 10:32 Hey smerf, Stad moja opinia by z tym brudem w skonczyc... Jesli ktos popelnil przestepstwo to jest oczywiste...Sadownictwo musi jednak byc niezalezne.. Kiedys nalezalo do PSPR i wykonywalo jej rozkazy... Teraz pis wszystkim kieruje... W demokratycznym systemie zadna partia nigdy nie moze rzadzic zadnymi instytucjami.. Szczegolnie bankami.. :) PS. Przeniosles forse z PKO gdzies indziej??? Pospiesz sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-werty Bracia biorą bank IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.12.06, 22:04 ... i gdy sierakowski zajmiw sie stolica, to ma nastepny duecik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J1 Re: Bracia biorą bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 21:51 Pytanie do Samozwanca. W którym roku były wybory? Do kiedy rzadziło SLD w Banku PKO BP? po trzecie: kiedy starszy brat Pana Premiera Marcinkiewicza dostał posadę dyrektora w Sulęcinie? w jakiej partii sa Marcikiewiczowie? Jak sobie odpowiesz, to może wreszcie nie bedziesz piał na Pis a tym bardziej na Marcinkiewicz-a. Smuci mnie, że w samym Gorzowie jest tylu dupków, których nie stać na obiektywizm, a co dopiero na dume, że był Premier z naszego miasta.( niewazne z jakiej partii sie wywodzi). W Zielonej nie słuszałem nigdy najmniejszego złego zdania o Zych-u( który ukradł nam ARiMR, NBP, blokuje KRS)tam solidarność jest nadrzedna, zreszta jak w całej Polsce tylko nie u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasz Re: Byle do wyborow!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.06, 23:29 Wszyscy zastanawiacie się nad kompentencjami p. K. Marcinkiewicza na stanowisko prezesa PKO BP SA ,a ja się pytam jakie kompetencje miał p. Bielecki (też były premier)że został prezesem PEKAO SA. Myślę, że PKO BP SA jest potrzebny ktoś taki jak Marcinkiewicz, przecież to co się dzieje w tym banku to tragedia. Tam nadal pani z okienka jest ważniejsza od klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byle do wyborow!!! IP: *.ed.shawcable.net 26.12.06, 07:56 Hey rasz, Przestan wypisywac idotyzmy!!! Czy ty idioto nie rozumiesz ze ten przyglup bedzie decydowal o polskiej ekonomii a nie o "panienkach w okienku"???? Czy ty nie rozumiesz co to jest kierowanie PKO???- Najwiekszym polskim bankiem??? To miliardowe tansakcje... To stopy oprocentowania...to polska ekonomia lezy pod nozem tego "nauczyciela od fizyki""" Szalencu jeden... Zaden normalny bank na swiecie z prymitywem rozmawiac nie bedzie!!!!!!! On sie na tym nie zna i wszyscy o tym wiedza.. Zaden bank nie bedzie wchodzil w uklady z PKO prowadzonym przez ignoranta!!! To co sie dzieje jest straszne!!! Zabieraj piniadze z PKO i to szybko!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
e_meryt Persona non grata - Bernard Dobryniewski 26.12.06, 12:24 Gość portalu: Bernard napisał(a): > > Hey rasz, > Przestan wypisywac idotyzmy!!! > Czy ty idioto nie rozumiesz ze ten przyglup bedzie decydowal o polskiej > Szalencu jeden... Zaden normalny bank na swiecie z prymitywem rozmawiac nie > bedzie!!!!!!! > Zaden bank nie bedzie wchodzil w uklady z PKO prowadzonym przez ignoranta!!! Widzę ze postanowiłes nie odwiedzać kraju? Nie wiem jak tam sprawa ekstradycji... Bo nie wydaje mi sie aby K.M. odpuścił takie obelgi - i to na łamach forum jego rodzinnego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Persona non grata - Bernard Dobryniewski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.06, 17:01 Poniosło Bernardyna... Czy to jeszcze jest wolność słowa? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Persona non grata - Bernard Dobryniewski IP: *.ed.shawcable.net 26.12.06, 18:34 Hey e_meryt, Przestan straszyc....Co to, komuna??? Poza tym ja Marciniewicza osoby nie tykam... Nie znam go i nie mam powodu poznawac.. W zyciu prywatnym i zawodowym na pewno jest okay... Moze byl swietnym nauczycielem...nie wiem... Ja pisze o polityku.. A polityk jak aktor - na scenie, wystawiony na krytyke opinii "widowni".. Moga byc oklaski, moze byc "cisza" lub zgnile pomidory... Wszystko zalezy od aktora czy polityka... Ja pisze o facecie ktory moim zdaniem nie ma zielonego pozjecia o kierowaniu okienkiem bankowym a zostaje mianowanym szefem najwiekszego Polskiego Banku jakim jest PKO... To nie tylko moze ale powinno wszystkich do furii doprowadzic... To jest zbyt ryzykowne... Z jednej strony bardzo nieopdpowiedzialne ze strony rzadu iz w ogole taka propozycja sklada a takze podkresla arogancje ludzi ktorzy gotowi sa ryzykowac wzgledna stabilnosc polskiej ekonomii akceptujac te pozycje... Czytaj wypowiedzi polskich i zagranicznych ekspertow i politykow... Szok!!! Jesli Kaczynski naprawde chcial miec Marcinkiewicza "pod reka" to mogl wybrac wiele innych rozwiazan - poza wlasnie tym... Za duze ryzyko po to tylko by czyjes ambicje zaspakajac... Ta negatywna reakcja w kraju i zagranica odbije sie takze na Prezydencie... Blad, blad, blad... Olbrzymi blad... Nawet wiekszy od nazywania dziennikarek malpami... Jesli Prezydent RP moze sobie pozwolic na pobliczne obrazanie obywateli to wybacz kochany, ja potrafie sie do "prezydenckiego poziomu" dostosowac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Persona non grata - Bernard Dobryniewski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.06, 19:20 W zasdzie nie zgadzam sie z kanadyjczykiem i jego politycznymi obsesjami, ale tu padło kluczowe zdanie w sprawie: > Jesli Kaczynski naprawde chcial miec Marcinkiewicza "pod reka" < Odpowiedz Link Zgłoś
e_meryt Re: Persona non grata - Bernard Dobryniewski 26.12.06, 20:24 Panie Dobryniewski - spotwarzył Pan Premiera Polski Kazimierza Marcinkiewicza. Jest Pan osoba chorą - radze zgłosic sie do psychiatry i zacząć leczenie. Myślę ze Pańska obecnośc na terenie Polski jest niemile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Persona non grata - Bernard Dobryniewski IP: *.ed.shawcable.net 27.12.06, 06:37 Hey e-meryt, Chyba zauwazyles jak to sie wszystko zmienia.. Wczorajsi "bohaterowie" pospadali z cokolow i nowych sie kreuje.. Dzisiejsi...jutro moga przed Sadami odpowiadac... Wszystko zalezy w ktorym momencie na wakacje sie wybiore... Jako osoba wolna mam prawo wyglaszac swoje opinie na temat politykow i nie musze przejmowac sie czy oni to lubia czy nie... Mojego Prezydenta Gorzowa od zlodziei i oszustow wyzywaja od lat i nie widze zadnego powodu dla ktorego ja mialbym w moiuch opiniach sie kontrolowac.. Jak ci sie przyjacielu nie podoba to w nastepnych wyborach na mnie nioe glosuj... Zeby zastosowac twoj sposob myslenie nalezaloby rozstrzelac polowe ludzi w USA i Kanadzie za kopanie szefow rzadow... Wolnosc przekonan, wolnosc opinii i ich gloszenia... A poza tym, jak im za goraco to wynocha z kuchni.. Tak sie prawdziwych politykow poznaje...- maja skore z zelaza... :) Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanina01 Re: Byle do wyborow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:13 Jakie kompetencje miał K. Bielecki? Przede wszystkim doktorat z ekonomii i kilka lat pracy w EBOR. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Byle do wyborow!!! 02.01.07, 21:45 "...doktorat z ekonomii ..." - transportu wodnego i sródladowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Park Narodowy Ujecie Warty IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.06, 00:53 "...w której obecnie jest dyrekcja Parku Narodowego Ujecie Warty" Jestem ujęty tekstem :) Ale to pewnie literówka. Nikt w GW nie czyta tekstów, przed drukiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej!! Re: Park Narodowy Ujecie Warty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 04:45 Przez wiele lat mieli nie zagrożona pozycję na rynku więc wynika to ze swego rodzaju korporacyjnego lenistwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bracia biorą bank IP: *.ed.shawcable.net 02.01.07, 21:35 Hey samozwaniec, Takie stwierdzenia nie moga sie wladcom pisu podobac...Oj nie... Czlowiek ktory swoje istnienie zwdziecza pisowi.. Ktoregop partia z powiatowej klasy szkolnej na fotel premierowski posadzila takie herezje glosi... Zakwacza go na smierc.. Co za niewdziecznik... To juz po Marcinkiewiczu... Jak wyladuje znowu w jakiejs powiatowej klasie uczac dzieci fizyki i sprawdzajac ktora uczennica w ciazy... to sie z pewnoscia obudzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś