piwcia72 16.01.07, 18:28 Ciekawa jestem ile jest w Gorzowie osób, które mają giertychowska maturę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: matura IP: *.ed.shawcable.net 16.01.07, 18:39 Hey piwcia, Nie ma sie czym chwalic.. Ta gietrychowska matura to obraza dla szkol i studentow..To odgorne zanizanie poziomu nauczania... Kilka dni temu przyczytalam krotki artykul chwalacy gorzowskie szkoly za postepy...Ich miejsc na liscie rankingowej poprawia sie - co nie ktorych cieszy.. A ja sie pytam: Czy ten wzrost spowodowany byl iloscia studentow ktorzy uczyc sie nie musieli a dzieki Gietrychowi i tak "zalicztyli"??? Czy "poprawiono" statystyke stosujac zasade : Glupi czy madry i tak zaliczy??? To wlasnie pisowsko-lpr-owskie prawo i sprawiedliwosc.. Jak powiedzialem: To obraza dla szkoly, nauczycioeli i uczniow... Nagle "matura" nie znaczy nic... A bylo inaczej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: matura 17.01.07, 15:39 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Kilka dni temu przyczytalam krotki artykul chwalacy gorzowskie szkoly za > postepy...Ich miejsc na liscie rankingowej poprawia sie - co nie ktorych > cieszy.. > A ja sie pytam: > Czy ten wzrost spowodowany byl iloscia studentow ktorzy uczyc sie nie musieli a dzieki Gietrychowi i tak "zalicztyli"??? PODSTAWOWYM KRYTERIUM W OGOLNOPOLSKIM RANKINGU LICEOW BYLY OSIAGNIECIA OLIMPIJCZYKOW howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: matura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:31 w Panoramie pokazywali dzisiaj jakąś Joasię z Gorzowa, która skarżyła się, że nie wzięli jej na studia z taką maturą, ale przynajmniej zadeklarowała się, że mimo giertychowskiej amnestii będzie w tym roku zdawać właściwą maturę. I z tego powodu życzę jej powodzenia, pozostałym (coś ok.50000) nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: matura IP: *.ed.shawcable.net 17.01.07, 06:55 Hey Danny, Pole do popisu dla niedouczonegoszefa edukacji w Polsce: Obnizyc kryteria przyjmowania na studia... To bylby logiczny krok, co nie?? he he he :) PS. Ale partyjnie to on bez zarzutu... Biedna Polska...W gumiakach musi chodzic... Odpowiedz Link Zgłoś