natalka55 22.01.07, 17:12 czy ktos zna nazwe i gdzie sie miesci jakas nowa firma produkcyjna w Gw? Z GORY DZIEKS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: nowa FIRMA w Gw 22.01.07, 22:10 moze SE Bordnetze Polska? Całkiem nowa! Od 5 grudnia. I tyle ludzi zatrudnia! Na Walczaka 25, wejscie od Podmiejskiej. I ciagle szuka do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: nowa FIRMA w Gw 22.01.07, 23:14 A czy chodzi o jakas konkretna produkcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka55 Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 00:03 nie chodzilo mi o Volskwagena. nie wiem jaka to produkcja... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: nowa FIRMA w Gw 24.01.07, 03:32 Nie ma już Volkswagena, jest jakaś japońska firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J1 Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:43 nowy zaklad powstaje na strefie Niemiecka Firma"Ahrens Textils S>" wlasnie zaczyna sie rozbudowa Faurencii, budowany jest zaklad "Styropex" Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: nowa FIRMA w Gw 24.01.07, 19:22 > wlasnie zaczyna sie rozbudowa Faurencii, No nie, dwa bledy nie w jednym zdaniu, ale nawet w jednej linijce ;) "wlasnie sie zaczyna" - ROTFL!, silna rozbudowa sie zaczela pol roku temu lub dawniej, obecny okres raczej nazwalbym chwilowa stagnacja lub wrecz pomniejszaniem sie firmy (podkresle: to stan chwilowy). I nie faurencja, ale faurecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:14 > I nie faurencja, ale faurecia Ciekaw jestem ile osób w Gorzowie umie poprawnie (tak jak w oryginale) wypowiedzieć nazwę tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: nowa FIRMA w Gw 27.01.07, 10:20 > > I nie faurencja, ale faurecia > Ciekaw jestem ile osób w Gorzowie umie poprawnie (tak jak w oryginale) > wypowiedzieć nazwę tej firmy Powiedziec totalnie poprawnie, po francusku, naprawde ciezko. Ale skad to n? Jeszcze j - potraktowalbym jedynie jako probe spolszczenia, bo faurecia brzmi... dziecieco? Ale n? To juz po prostu totalne olanie nazwy firmy, brak szacunku dla niej. A poza tym, ty mowisz na tym forum, czy piszesz? Problemy z jezykiem iezko wyleczyc, ale ty masz chyba raczej problemy z rekoma? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nowa FIRMA w Gw 27.01.07, 11:30 danny_boy napisał: > Nie ma już Volkswagena, jest jakaś japońska firma. O tym mowa. :) SE Bordnetze Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:39 POZ-BRUK rozpocznie niedługo budowę (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka55 Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:51 Dzieki wszystkim za odp. A mnie chodzilo o firme fleur-natur społke z o.o. ale ona powstala w Bogdancu - poszukuja 30 osob na produkcje. W radiu gorzowskim o niej mowili i zrozumialam ze powstala w tym miescie. Pozdrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:16 >W radiu gorzowskim o niej mowili i zrozumialam ze powstala w tym miescie. Jak już się Natalko dorobisz na tej produkcji, to załóż "Radio Bogdaniec" i nie próbuj w nim podawać przypadkiem informacji z okolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka55 Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:29 Straszna ZAWIŚĆ na tym forum, nic nie mozna sie dowiedziec i nic napisac! Juz wiecej tu nie napisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:00 Jaka zawiść? Potraktowałaś brzydko gorzowskie radio (nie wiem które dokładnie, ale to nie ma znaczenia) sugerując, że nie jest ono rzetelne, bo podaje tylko informacje z samego miasta olewając okolicę. Ponadto teraz kłamiesz, ze nikt nie próbował ci pomóc w uzyskaniu informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nowa FIRMA w Gw 28.01.07, 20:17 Reklama była w RMG. Podawali stronę www, nawet tam zajrzałam. Wszystkie informacje o zatrudnieniu były na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: nowa FIRMA w Gw IP: 89.19.94.* 29.01.07, 23:22 Gość portalu: natalka55 napisał(a): > Dzieki wszystkim za odp. > A mnie chodzilo o firme fleur-natur społke z o.o. ale ona powstala > w Bogdancu - poszukuja 30 osob na produkcje. W radiu gorzowskim o niej mowili i > > zrozumialam ze powstala w tym miescie. > Pozdrowka:) hmm...fleur...natur ? nazwa jakas egzotyczna, wlasciciel tez. To Niemiec, ktory placi mniej niz minimum, placi nieregularnie, za byle co obcina, juz fama rozeszla sie w promieniu 100km i nikt u niego robic nie chce. Facet dorabia sie na biednych Polakach i wielką łaskę robi, ze w ogole daje pracę. A sam jezdzi luksusowym autkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżesika Re: nowa FIRMA w Gw IP: 80.50.249.* 29.01.07, 18:54 Witam.Czy może ktoś dać więcej szczegółów czym zajmuje się SE Bordnetze Polska? Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: nowa FIRMA w Gw 29.01.07, 20:49 Gość portalu: dżesika napisał(a): > Witam.Czy może ktoś dać więcej szczegółów czym zajmuje się SE Bordnetze Polska? > > Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam To nowa nazwa Volkswagena. Produkcja wiązek elektrycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżesika Re: nowa FIRMA w Gw IP: 80.50.249.* 29.01.07, 19:24 Jeszcze jedna mała prośba. Interesuje mnie też "Styropex" - czy ta firma juz działa i co produkuja w Gorzowie? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: nowa FIRMA w Gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 01:31 >Styropex" - czy ta firma juz działa i co produkuja w Gorzowie? Niech zgadnę... styropian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżesika Re: nowa FIRMA w Gw IP: 80.50.249.* 30.01.07, 18:58 Danny jesteś boski!!! Bardzo dziękuje za odpowiedź - sama bym na to nie wpadła. Nie mniej będę wdzięczna za dokładniejsze informacje. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś