ryba24 14.03.07, 08:43 To jest po prostu tragedia ludzkości. Jak można tak wychowywać młodzież. Wyrażam swoje mnajwiększe oburzenie miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,3984862.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czysty_harry Re: Doktor uczy studentów? 14.03.07, 08:54 Ale cię zaraz obsobaczą. Że Ciemnogród jesteś i ksenofobka. Że świat przedstawiny utworu niesie uniwersalne przesłanie... Ha, ha A to nie wiesz Aśćka, że Europa tuż, tuż? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Doktor uczy studentów? 14.03.07, 09:01 A mnie sie podobalo najbardziej: "Uprzedziłem, że nie chcę nikogo obrazić". Czyli jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Doktor uczy studentów? 14.03.07, 09:08 Doktor Marek Trojanowski na szefa promocji uniwersytetu howgh Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Doktor uczy studentów? 14.03.07, 09:11 A nazwanie wiersza "skandalizujacym" to tez niezly pomysl. Wiersz jest ok. stanowi o "wwielkosci" poety. Ale czytanie go na wykladzie, by uzasadnnic teorie Arystotela to jest czysty skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Doktor uczy studentów? 14.03.07, 12:56 Czytałem to coś w całości (chwilka szukania w necie). Nazwanie czegoś wierszem tylko dlatego, że spełnia najprostszy warunek prozodyjny tj. arbitralny podział na wersy- to gruba przesada. Wielka poezja jest wielką. A wielki knot knotem. I nie mieszać mi tu w to Arystotelesa, bo się biedaczek w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś