czysty_harry 17.04.07, 11:34 Ale dlaczego nie dostał zwyczajowego w mordę? Dziwna ta policja, żadnej logiki... Za jedne wykroczenia biją, a za inne nie. A może kierowca nie był stary zupełnie i mógłby oddać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Policjant złapał sprawcę kolizji IP: *.crowley.pl 17.04.07, 12:55 No właśnie, dlaczego? Czyżby czytał mój wczorajszy komentaż i bał się, że to ja i mogę oddać? A tak na powaznie, to pewnie artykuł sponsorowany - dla przeciwwagi - jaka to nasza policja dzielna i porządna. He he smiechu warte. Może medal mu jeszcze dadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Policjant złapał sprawcę kolizji IP: *.crowley.pl 17.04.07, 12:57 Swoją drogą, byłoby fajnie, gdyby obaj okazali się policjantami i dali sobie po ryjach hi hi... Kabareton to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: Policjant złapał sprawcę kolizji IP: *.gorzow.mm.pl 17.04.07, 16:56 Dość debilne te wasze uwagi :-( Spisał się facet jak należy i fajnie,że o tym piszą, a nie tylko o tym jaka ta nasza policja jest do dupy. Brawo panie policjancie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Policjant złapał sprawcę kolizji 17.04.07, 18:18 > Ale dlaczego nie dostał zwyczajowego w mordę? A moze to nie "zwyczajowe" tylko nowa kolumna w taryfikatorze? Ilosc punktow, widelki mandatu i ile razy po mordzie obic, albo po nerkach dac? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Policjant złapał sprawcę kolizji 17.04.07, 20:39 czesc forumo, ja to widze tak z tym bijacym policjantem, jak z bijaca" pania" w przedszkolu, ludzie w polsce sie cywilizuja, policjanci i wychowawczynie w przedszkolach tez, i my sie cywilizujemy! tyle ze powoli i niejednoczesnie. jezeli czytam ulotke policji : "nikt nie ma prawa cie uderzyc!" to wiem ze i ten policjant i ta "pani" zb przedszkola powinni poniesc kare za uderzenie innego czlowieka, i tego oczekuje! a ten drugi policjant zasluguje na DZIEKUJE! bo mogl udac ze nic nie widzial, a jednak zrobil co do niego nalezalo. jezeli mialby za to jakas finansowa premie dostac, jestem zdecydowanie za!!! brawo panie policjancie!!!! pozdrowienia forumo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redo Re: Policjant złapał sprawcę kolizji IP: *.man.poznan.pl 18.04.07, 09:04 A może przyjmiecie, że nie bił jako policjant tylko prywatnie, jak każdy raptus! Wtedy będzie wam łatwiej zrozumieć! Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Policjant złapał sprawcę kolizji 18.04.07, 11:00 Gość portalu: redo napisał(a): > A może przyjmiecie, że nie bił jako policjant tylko prywatnie, jak każdy > raptus! Wtedy będzie wam łatwiej zrozumieć! Jasne. Prywatnie to on raptus, a w pracy anioł. Dr Jekyll i Mr. Hyde. Panie Redo, daj pan spokój i nie ściemniaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Policjant złapał sprawcę kolizji 18.04.07, 18:43 > A może przyjmiecie, że nie bił jako policjant tylko prywatnie, jak każdy > raptus! Wtedy będzie wam łatwiej zrozumieć! Popre argumentacje o Jekylu i mr Hidzie ;) Poza tym: - policjant powinien swiecic przykladem, takze poza praca, - policjant powinien byc niekarany. Owszem, nic mu nie udowodniono, ale sprawa jest dosyc oczywista i mocno kontrowersyjna, i chociazby ze wzgledu na honor i preztis policji, zarowno on sam powinien poprosic o zawieszenie, jak i jego przelozony powinien go o to samo poprosic. Do czasu wyjasnienia sprawy. Dziekuje za swiadomosc, ze po miescie gania policjant-psychopata, ktory za byle co daje po mordzie (pytanie, co robi gdy pod reka ma sluzbowa giwere?) Btw, kadrowi policji powinni mu zrobic ponadplanowe badania pod katem przydatnosci do pracy na swoim stanowisku, zwlaszcza pod katem psychiatry. Zwlaszcza, ze ma zapewne mocno stresujaca prace, co moze spowodowac kolejny napad agresji... Odpowiedz Link Zgłoś