Gość: ABC IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 17:15 MISTRZ ORTOGRAFII 2001 z Gorzowa. Przesyłam najserdeczniejsze gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek P. Re: Mistrz ortografii IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 18:45 Gość portalu: ABC napisał(a): > MISTRZ ORTOGRAFII 2001 z Gorzowa. Przesyłam najserdeczniejsze gratulacje. Dziękuję Ci, Arwenko (?), choć tym mistrzem to nie jestem ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: Mistrz ortografii IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 20:19 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > Dziękuję Ci, Arwenko (?), choć tym mistrzem to nie jestem ja :))) Wszyscy to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Mistrz ortografii IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:31 Gość portalu: Daisy napisał(a): > Wszyscy to wiedzą. A czy wiedzą wszyscy, że MISTRZEM ORTOGRAFII 2001 został Marek, ale nie P., tylko MAREK SZOPA z Gorzowa Wlkp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Mistrz ortografii IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 22:47 Gość portalu: ABC napisał(a): > A czy wiedzą wszyscy, że MISTRZEM ORTOGRAFII 2001 został Marek, ale nie P., tyl > ko > MAREK SZOPA z Gorzowa Wlkp.? Myślę, że kto pilnie słucha, ten wie. Ale dziękujemy za wiadomość; pozdrawiamy p. Marka Szopę. Odpowiedz Link Zgłoś