calama 29.09.07, 22:56 Córka. Dzwonimy do jej kolegi z życzeniami imieninowymi. Podpowiadam - złóż życzenia, Michał ma imieniny. Młoda wzięła słuchawkę i powiedziała z wielkim przejęciem " Michał! Kocham cię!" Chyba juz czas wybierać kiecę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: Ona się zakochała ... 30.09.07, 09:13 Najgorszy obciach dla tego kolegi. Teraz zyje w strachu, ze z nienacka go jakas dziewucha obslini... Ale, pociesze Cie, z wiekiem to sie zageszcza; w okolicach gimnazjum zakochiwanie staje sie uciazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ona się zakochała ... 30.09.07, 10:59 login_tymczasowy napisał: > Najgorszy obciach dla tego kolegi. > Teraz zyje w strachu, ze z nienacka go jakas dziewucha obslini... > nie sądzę on w niej zakochany bez pamięci z wszystkimi objawami zakochania. zapatrzony jak w obrazek Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ona się zakochała ... 30.09.07, 11:14 login_tymczasowy napisał: > Ale, pociesze Cie, z wiekiem to sie zageszcza; w okolicach gimnazjum > zakochiwanie staje sie uciazliwe. > To już się boję tego, co będzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Ona się zakochała ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 14:30 Ja mam dwie córki..mam nadzieje , że obiekt ich miłości będzie młodszy ode mnie...... Inaczej bedę sie martwił :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Ona się zakochała ... 30.09.07, 15:18 czesc calama, moja coreczka ,rok starsza od twojej, kilka miesiecy temu przychodzac z przedszkola opowiadala tylko o jednym przedszkolnym koledze, poszedlem wiec z nia do przedszkola zobaczyc jak sie sprawy maja, pytam ktory to kolega, to ten odpowiedziala i zamilkla bo kolega wlasnie przechodzil, i powiedzial czesc, nawet nie odpowiedziala, tylko pociagnela za nim cielecym wzrokiem. na szczescie miesiac poniej wygonil ja z hustawki, i stwierdzila , ze wcale nie jest taki najfajniejszy! pierwszy raz wiec byl, przed nia kolejne razy! o czasie ,gdy bedzie nastolatka, az boje sie myslec!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ona się zakochała ... 30.09.07, 23:44 andrzejusa napisał: > i zamilkla bo kolega wlasnie > przechodzil, i powiedzial czesc, > nawet nie odpowiedziala, > tylko pociagnela za nim cielecym wzrokiem. hehe to właśnie jeden z objawów zakochania :))))))) jeszcze pewnei zobaczę wiele razy takie spojrzenie córki... widły muszę naostrzyć ;) > pozdrowienia nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś