Dodaj do ulubionych

okres po CLO skapy?

17.02.11, 15:20
Pierwszy cykl z CLO za mna. Robilam monitoring. Owulacja byla. potem luteina przez 10 dni. Ladny wynik progesteronu w polowie fl.

Dzis jest 14dfl. Wczoraj mialam brunatny sluz i leciutkie plamienie. Dzis rano zrobilam sobie dla pewnosci test- jedna krecha. Po dwoch godzinach pojawila sie znikoma ilosc krwi a potem cisza i nadal lekkie plamienie. Uznalam ze dzis jest 1dc...tylko dziwi mnie ta skapa @. Zazwyczaj 1 i 2dc zalewa mnie ze wszystkich stron. Endometrium mialam okej, wiec raczej to nie wina jego skaposci. Czy CLO moglo to spowodowac?
Obserwuj wątek
    • arpona Re: okres po CLO skapy? 17.02.11, 15:23
      Tak, w końcu była to ingerencja hormonalna w Twój naturalny cykl, więc jest to jak najbardziej możliwe.
      • smily4kama1 Re: okres po CLO skapy? 17.02.11, 16:33
        szukalam w innych watkach o CLO i wszystkie babki mialy bardzo obfity okres, ja od 3h nie mam nawet plamien...zupelnie nic
        • arpona Re: okres po CLO skapy? 17.02.11, 17:01
          No ja po stymulacjach hormonami akurat zawsze mam bardziej skąpy okres - to na pewno cecha indywidualna. Poczekaj spokojnie do jutra, może okres się rozkręci?
          • wuika Re: okres po CLO skapy? 17.02.11, 19:10
            A jak się nie rozkręci, zrób jeszcze jeden test za 2-3 dni smile
            U mnie po CLO było skąpiej, ale nie aż tak (endo też w porządku), po prostu trochę spokojniej.
    • diabel_thazmansky Re: okres po CLO skapy? 18.02.11, 13:44
      Clo potrafi upośledzać u niektórych kobiet endometrium-stąd gorsze warunki dla wgryzania zarodka jak i gorsze złuszczanie śluzówki macicy.Nie masz się czym przejmować-oczywiście o ile byłaś monitorowana podczas cyklu na clo i nie doszło do powstania torbieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka