calama 14.11.07, 10:12 poprosimy o zdjęcia już istniejących fontann i projekt nowej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fontanna Re: Fontana na placu Grunwaldzkim stanie w marcu IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.07, 11:20 ej nie rozumiem tego, 50dusz, basennin na 30cm, mostek i to wszystko za jedyne 300tys, a na GORCZYNIE mamy jak sie nie myle tez kilka dziesiat dysz, bez mostku, bez baseniku i za jedyne 1,5mln zl ? hmmm ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Fontana na placu Grunwaldzkim stanie w marcu 14.11.07, 11:27 Gość portalu: fontanna napisał(a): > ej nie rozumiem tego, > > > 50dusz ... > hmmm ciekawe Może z duszami to taniej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Tadzioszczyl IP: *.gprs.plus.pl 14.11.07, 12:10 Kolejny Tadzioszczyl! Na nowym planowanym "zachwycającym" deptaku na Sikorskiego "od końca do końca" zamiast każdej z szyn puścić rurki z dyszami - przecież tego jeszcze nie ma żadne miasto na świecie! Przebije dominantę! też sikającą - pod spodem. Cena nie gra roli. Nie ma drzewek i krzewów na Al.Odrodzenia to i za kolejne Tadzioszczyle coś skapnie. Bo jak smrodzi Benio "Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent" i "ma wizje". Jak rewolucja to rewolucja: na każdym rondzie i rądzie - Tadzioszczyl! Będzie ich co nie miara! Na nowych planowanych także- skrzyżowanie Górczyńskiej/Wyszyńskiego oraz na Wyszyńskiego/Dekerta. Każdy Tadzioszczyl na wagę złota! Na wagę złotych do kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 12:13 Gość portalu: a napisał(a): > Na nowych planowanych także- skrzyżowanie Górczyńskiej/Wyszyńskiego > oraz na Wyszyńskiego/Dekerta. Gdzie mogę się dowiedziec o planach przebudowy Wyszyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 12:58 calama napisała: > Gdzie mogę się dowiedziec o planach przebudowy Wyszyńskiego? No gdzie? ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 13:01 redcloud napisał: > No gdzie? ;) od Ciebie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 13:58 calama napisała: > od Ciebie? ;) Od spraw drogowych na tym forum jest wszchwiedzacy bernardyn, ale polecalbym raczej budrysa... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 13:08 redcloud napisał: > No gdzie? ;) > howgh w necie Brykner od 2004 roku obiecuje... www.gorzow.com/index.php?action=informacje&id=7596&sd=0 a ja chciałabym znać konkretne daty Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 14:02 calama napisała: > w necie Brykner od 2004 roku obiecuje... > www.gorzow.com/index.php?action=informacje&id=7596&sd=0 > a ja chciałabym znać konkretne daty w niecie Zytnicki ostatnio obiecal w 2008-2009 miasta.gazeta.pl/gorzow/1,37664,4299124.html howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 14:28 redcloud napisał: > w niecie Zytnicki ostatnio obiecal w 2008-2009 > miasta.gazeta.pl/gorzow/1,37664,4299124.html > howgh dzięki! zastanawiające jest to: Kiedy i jak odnowią ul. Wyszyńskiego Piotr Żytnicki 2007-09-06, ostatnia aktualizacja 2007-07-10 11:22 Napisał we wrześniu, zaktualizował w lipcu. Chyba tam mają wehikuł czasu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Baranski to reinkarnacja Bryknera... IP: *.dial.telus.net 15.11.07, 02:00 Hey, Nie pamietalem nazwiska tego "rola" od popul;istyki i propagandy w Gazecie.. Dzieki za przypomnienie.. :):) PS. Nie wysle mu zadnych kartek ale dobrze czasami pamietac kto glupoty pisal.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Baranski to reinkarnacja Bryknera... 15.11.07, 07:45 Gość portalu: Bernard napisał(a): > PS. Nie wysle mu zadnych kartek ale dobrze czasami pamietac kto > glupoty pisal.. > :):):) Ty z tym problemu chyba nie masz? Jak masz lustro w domu - codziennie w nim widzisz takiego osobnika od głupot. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Baranski to reinkarnacja Bryknera... IP: *.dial.telus.net 15.11.07, 10:51 Hey calama, Moze wlasnie dlatego nigdy sobie zadnej kartki nie poslalem... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calamabis Re: Tadzioszczyl IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.07, 12:14 drogi calama sorry, ale blad sie wkradl, oczywiscie dysz z 50 mialo byc :P cos mi tutaj smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Czyżby jakiś kompleks.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 12:43 ...miał Wielki Budowniczy Niedokończonych Inwestycji, że stawia na strzelające wielkim strumieniem fontanny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent!!! IP: *.dial.telus.net 15.11.07, 02:14 :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Tadzioszczyl 14.11.07, 12:51 Gość portalu: calamabis napisał(a): (przeczytałam ... cannabis ;) ) > drogi calama chyba "droga calamo" :P > > sorry, ale blad sie wkradl, oczywiscie dysz z 50 mialo byc :P nie ciężko było się domyśleć :) > > cos mi tutaj smierdzi ja czuję tylko miły zapach kawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Fontanna IP: *.chello.pl 14.11.07, 13:08 Na Warcie na środku byłaby ładna. Żeby strumień wody pałąkiem przelatywał ponad mostem. Tylko, żeby nie tryskała ściekami, a normalnie, wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Fontanna IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.07, 16:11 300 tyś to chyba dopiero 1 rata, ile będzie kosztować rocznie utrzymanie tych (wszystkich)wodotrysków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan fon Re: Fontanna IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.07, 16:13 Proponuję 751 fontann na 751 lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dial.telus.net 15.11.07, 02:06 :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dial.telus.net 15.11.07, 02:10 :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Fontana na placu Grunwaldzkim stanie w marcu IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.07, 16:26 Dolary przeciwko orzechom, ze w marcu fontanna nie będzie skończona. Powodów znajdzie się kolka. Po co takie szczucie mieszknców, fontanna na wiosnę, dominata w czwartek (teraz na mikołajki)i parę jeszcze innych śmiesznych terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty A kiedy... 14.11.07, 17:23 ...miasto otoczy siec sraczy? Bo lania wody juz jest w nadmiarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janciowy Fontana na placu Grunwaldzkim stanie? IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.07, 20:57 Panie Rybka a może zamiast kolejnej pierdołowatej fontanny wymyśli pan jak zmodernizować schronisko dla bezdomnych zwierząt i załatwić parę innych pilnych życiowo spraw tej "miejskiej aglomeracji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konował Fontana na placu - Taniocha IP: *.kam.pl 15.11.07, 00:30 Dlaczego tak tanio ? Dokładają do interesu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dial.telus.net 15.11.07, 02:12 :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_prezydent Re: bernardyn dobrze wytresowany 15.11.07, 10:33 Bernard! Dzień bez wazeliny to dzień stracony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt DO: "dociekliwych" dziennikarzy gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:24 Może więcej o projekcie ?!! -kto? -dlaczego nowy? -co ze starym? -za ile? Projekt jest chyba do wglądu? Wiem, że publiczna ocena projektu czasem boli, ale pieniądze tez są publiczne. STOP zbędnej architekturze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Fontana na placu Grunwaldzkim stanie w marcu IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.07, 10:03 ciekawe czy zdaza.... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Fontana na placu Grunwaldzkim stanie w marcu 28.11.07, 10:39 A ja bym chętnie widzial taka fontanne na placu... www.fontannaczekolady.com/galeria.html# Odpowiedz Link Zgłoś