betti_1 Re: Betti szanty śpiewać umiesz ? 31.07.03, 12:52 j24 napisał: > ... albo słuchać ? Umieeeeeeeeesz, grać na gitarze też! Nie mogę zdobyć żadnej płyty :((((((((( Jak sie mieszka na drugim końcu Polski i do morze daleko nie ma szans :(((((( ROZPACZ. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Betti szanty śpiewać umiesz ? 31.07.03, 13:02 betti_1 napisała: > Umieeeeeeeeesz, grać na gitarze też! Bryki też umie (Borys mi mówił:) > Nie mogę zdobyć żadnej płyty :((((((((( Wiadro empetrójek. > Jak sie mieszka na drugim końcu Polski i do morze daleko nie ma szans :( A tam zaraz morze. Tam wilki morskie (zęby wypalone słoną wodą mają), a nas Ci wilki śródlądowe! > ROZPACZ. Odpalaj dopalacz w trampka i ruszaj. AHOJ PRZYGODO! - już w sobotę 2.08. - cały dzień szantowania i pifkowania nad jeziorem Lipie w miejscowści Długie (ale bujać będzie). W programie przetarcie szlaku Lubuskich Mazur. Łoł! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 "jedzie nas, jedzie nas cała zgraaja, by po.. 31.07.03, 12:55 po...śpiewać, by po.. po.. po..śpiewać, a Margo, ta Margo... (no właśnie, co z Margo, czy wybiera się na KEJĘ ?) Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: 'jedzie nas, jedzie nas cała zgraaja, by po.. 31.07.03, 13:18 j24 napisał: > po...śpiewać, by po.. po.. po..śpiewać, > a Margo, ta Margo... (no właśnie, co z Margo, czy wybiera się na KEJĘ ?) > Ja będę robić za "hiszpańską dziewczynę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: 'jedzie nas, jedzie nas cała zgraaja, by po.. 31.07.03, 13:22 betti_1 napisała: >> po...śpiewać, by po.. po.. po..śpiewać, >> a Margo, ta Margo... (no właśnie, co z Margo, czy wybiera się na KEJĘ ?) > Ja będę robić za "hiszpańską dziewczynę" :) Będziesz małego kotka karmić piersią. Nie wierzę. A gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: 'jedzie nas, jedzie nas cała zgraaja, by po.. 31.07.03, 13:26 j24 napisał: > betti_1 napisała: > > >> po...śpiewać, by po.. po.. po..śpiewać, > >> a Margo, ta Margo... (no właśnie, co z Margo, czy wybiera się na KEJĘ > ?) > > > Ja będę robić za "hiszpańską dziewczynę" :) > > Będziesz małego kotka karmić piersią. Nie wierzę. > A gdzie ? Będziesz podglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: 'jedzie nas, jedzie nas cała zgraaja, by po.. 31.07.03, 13:31 betti_1 napisała: >> Będziesz małego kotka karmić piersią. Nie wierzę. >> A gdzie ? > Będziesz podglądał? Z całą zgrają :) "Gdy Margo stanik swój rozpinała, by miał kotek biedactwo co ssać, biegnie nas, biegnie nas cała zgraaja, by po.. popa, by popatrzeć, by po papapa..." Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: 'jedzie nas, jedzie nas cała zgraaja, by po.. 31.07.03, 13:35 j24 napisał: > betti_1 napisała: > > >> Będziesz małego kotka karmić piersią. Nie wierzę. > >> A gdzie ? > > > Będziesz podglądał? > > Z całą zgrają :) > > "Gdy Margo stanik swój rozpinała, by miał kotek biedactwo co ssać, A ja będę miała po prostu słodkie usta: "I smak waszych ust, hiszpańskie dziewczyny, w noc ciemną i złą, wciąż będzie się śnił..... " > biegnie nas, biegnie nas cała zgraaja, by po.. popa, by popatrzeć, > by po papapa..." Odpowiedz Link Zgłoś
j24 W temacie słodkich ust 31.07.03, 13:44 betti_1 napisała: > A ja będę miała po prostu słodkie usta: "I smak waszych ust, hiszpańskie > dziewczyny, w noc ciemną i złą, wciąż będzie się śnił..... " Bałbym się wypróbować tych słodkich ust, bo potem może bym chciał jeszcze i jeszcze... Wolę słodkie słówka od czasu do czasu, jak zielone drańswo nie zmusza mnie do strzelania z pepeszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: W temacie słodkich ust 31.07.03, 13:51 j24 napisał: > betti_1 napisała: > > > A ja będę miała po prostu słodkie usta: "I smak waszych ust, hiszpańskie > > dziewczyny, w noc ciemną i złą, wciąż będzie się śnił..... " > > Bałbym się wypróbować tych słodkich ust, bo potem może bym chciał jeszcze > i jeszcze... > Wolę słodkie słówka od czasu do czasu, jak zielone drańswo nie zmusza mnie > do strzelania z pepeszy :) koniecznie musimy wsiadać w ten dyliżans i jechać na szanty, podobno muzyka łagodzi obyczaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Szanty śpiewać ktoś z Was jedzie ? 31.07.03, 13:23 j24 napisał: > ... albo słuchać ? A masz dwa wolne miejsca w dyliżansie? Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Szanty śpiewać ktoś z Was jedzie ? 31.07.03, 13:28 bart.q napisał: > j24 napisał: > > > ... albo słuchać ? > > A masz dwa wolne miejsca w dyliżansie? dawaj, są miejsca, J 24 powozi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Szanty śpiewać ktoś z Was jedzie ? 31.07.03, 13:35 betti_1 napisała: >> A masz dwa wolne miejsca w dyliżansie? > dawaj, są miejsca, J 24 powozi :))))) Uwaga dyliżansy, na trasie Gorzów-KEYA - w miejscowości powiatowej Strzelce Krajeńskie czyhają w ukryciu machiny wroga, prędkość dyliżansów mierzące i lampa błyskową oczy oślepiające! Batem wroga podłego przez oczy, batem go :) Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: Szanty śpiewać ktoś z Was jedzie ? 31.07.03, 13:53 j24 napisał: > betti_1 napisała: > > >> A masz dwa wolne miejsca w dyliżansie? > > > dawaj, są miejsca, J 24 powozi :))))) > > Uwaga dyliżansy, na trasie Gorzów-KEYA - w miejscowości powiatowej Strzelce > Krajeńskie czyhają w ukryciu machiny wroga, prędkość dyliżansów mierzące > i lampa błyskową oczy oślepiające! > Batem wroga podłego przez oczy, batem go :) J 24!! Przywołuję Cię do porządku!! :)) Zero strategii wojennej, pełny luz i odprężenie! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Szanty śpiewać ktoś z Was jedzie ? 31.07.03, 13:28 bart.q napisał: >> ... albo słuchać ? > A masz dwa wolne miejsca w dyliżansie? He, w jednym z dyliżansów... chyba tak :) Odpowiedz Link Zgłoś