anbxl 20.12.07, 23:14 WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU JONA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ant777 Re: Zyczenia IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.07, 23:21 anbxl napisała: > WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU > JONA i dobrego odbioru TVP Gorzów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Od 6.00 PM do 8.00 PM... Pacific time... IP: *.dial.telus.net 21.12.07, 01:00 Hey, To godziny w ktorych odczytuje zamieszczone w tym watku zyczenia swiateczno noworoczne dla mnie... Prosze nie wpisywac wiecej jak dwadziescia dziennie - mam takze inne rzeczy do roboty... Na odpisy nie liczcie... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zyczenia 20.12.07, 23:29 Życzenie wszystkim, wszystkiego najlepszego jest tak oczywiste, że werbalizowanie takich zyczeń brzmi dwuznacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:53 JONA jesteś cudowna...:) Lubię twoje posty, sa takie mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Zyczenia IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.07, 23:56 Również życzę wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
greis52 Re: Zyczenia 21.12.07, 10:13 Nadchodzące Święta Bożego Narodzenia niosą ze sobą wiele radości oraz refleksji dotyczących minionego okresu i planów na nadchodzący nowy rok. W tych wyjątkowych dniach Wam życzyć wiele zadowolenia i sukcesów z podjętych wyzwań. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zyczenia 21.12.07, 10:22 Dużo radości w czasie Świąt Bożego Narodzenia. Świąt z zapachem piernika i pomarańczy, z prawdziwą, pachnącą choinką i ze śniegiem. Spokojnych i szczęśliwych. calama ps. na Nowy Rok jeszcze zdążę z życzeniami ;) chyba jeszcze z raz tu zajrzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
el.roy Re: Zyczenia 21.12.07, 11:38 W Bożego Narodzenia dni urocze, niechaj szczęściem serce gra. Niech zdrowie dobre was otoczy, i na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, a Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca. Pozdrawiam el.roy Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Zyczenia 21.12.07, 23:19 boga w tych zyczeniach nie bedzie, ale zdrowi badzcie, i zrealizujcie swoje marzenia! tak dalece, jak tylko to mozliwe jest!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zyczenia 22.12.07, 01:37 andrzejusa napisał: > boga w tych zyczeniach nie bedzie, > > ale zdrowi badzcie, > i zrealizujcie swoje marzenia! > > tak dalece, jak tylko to mozliwe jest!!!!!!!!!! ale składasz życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia? Tak? W większości życzeń jest "wesołych Świąt i szczęścia w Nowym Roku" i to może życzyć każdy niezależnie od wiary czy nie-wiary. Kiedys będąc w Bośni, w Banialuce, byłam zadziwiona, że jedni sąsiedzi (chrześcijanie) przyszli do drugich (muzułmanów) z kwiatami z racji ich święta. Mi wielu Białorusinów i Ukraińców życzyło Wesołych i zdrowych Świąt. A dla nich 25 i 26 jest zwykłym dniem pracy. Oni mają święta 6 stycznia - wtedy ja im będę życzyć wszystkiego najlepszego. Bez podkreśleń, że to nie sa moje święta. Oni to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zyczenia IP: *.dip.t-dialin.net 23.12.07, 21:50 ciepła wigilijnego stołu, oraz radosnych, pachnących choinką świąt bożego narodzenia życzy nicelus Odpowiedz Link Zgłoś