j24 11.08.03, 08:07 utopił się?/zapadł w sen nocy letniej? *) *) zbędne skreślić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha4 Re: Gdzie jest Ponti ? 11.08.03, 09:42 Nie bój się - najwyższy kapłan czuwa!! ....gdzieś w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Ponti ? 11.08.03, 09:49 martha4 napisała: > Nie bój się - najwyższy kapłan czuwa!! > ....gdzieś w sieci... Ja bym chciał, żeby Ponti zaglądał i do nas. Wakacje wakacjami, nie ma co w skrajne lenistwo popadać. To nieregulaminowe zachowanie. Ob. Ponti - otrzymuje Pan pisemne upomnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen_nocy_letniej Re: Gdzie jest Ponti ? IP: *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 15:08 jestem, jestem.........urlop rozleniwia, dużo rowerowania i sporo pływania, mnóstwo browara wieczorową porą w piątek pojawię się w Gorzowie, może Agencie spotkamy się w Celticu lub w Zielonym coś tam, będę z Lubą no i ten mjut dla mej kobiety................. w razie czego pisz na moją skrzynkę na yahoo pozdro sen_nocy_letniej Odpowiedz Link Zgłoś