danny_boy 14.02.08, 11:37 To moja reakcja na "sale 50%" oraz "wyprzedaż zimy". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Poproszę pół korytarza i jedną wiosnę 14.02.08, 11:39 danny_boy napisał: > To moja reakcja na "sale 50%" oraz "wyprzedaż zimy". jest wyjście - omijaj sklepy :P ja tam z jednej "sale 50%" jestem wielce zadowolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Poproszę pół korytarza i jedną wiosnę 14.02.08, 11:40 Zima bedzie jeszcze w cenie. Sasiadka spodziewa sie mrozow, ze sciany beda pekac... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Poproszę pół korytarza i jedną wiosnę 14.02.08, 11:41 login_tymczasowy napisał: > Zima bedzie jeszcze w cenie. nie będziemy jej kupować nawet po przecenie ;) > Sasiadka spodziewa sie mrozow, ze sciany beda pekac... hihihi, będziesz ją podglądał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Poproszę pół korytarza i jedną wiosnę IP: 82.160.26.* 15.02.08, 01:26 >jest wyjście - omijaj sklepy :P Sklepy omijam, chodzi mi o dziwolągi językowe wywieszane na witrynach. Jak "sale", to może jeszcze "verkauf", równie swojsko brzmi. Mi sale kojarzą się ze szkołą czy szpitalem. A jeśli chodzi o wyprzedaż, to rozumiem wyprzedaż butów, np. zimowych, jednak kretyńskiej "wyprzedaży zimy" nie pojmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Poproszę pół korytarza i jedną wiosnę 15.02.08, 10:30 Gość portalu: Danny napisał(a): > Jak "sale", to może jeszcze "verkauf", równie swojsko brzmi. Brzmi jak volksdeutsch. Kiepski byłby to chwyt reklamowy. > Mi sale kojarzą się ze szkołą czy szpitalem. Dlatego na niektórych takich ogłoszeniach są zdjęcia atrakcyjnych pielęgniarek. Do Gorzowa też pewnie dojdą. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy.komentator lipne promocje 14.02.08, 12:10 W Intermarche są actimele po 13,99zł w 12-paku. To znaczy jest puste miejsce na półce (wygospodarowano kilkanaście centymetów). Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Sale balowe 15.02.08, 11:50 To fakt - wyprzedż nieruchomości w Askanie i Starym Browarze kwitnie na całego:))) Odpowiedz Link Zgłoś