Dodaj do ulubionych

Pomocy - chcę do Gorzowa

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 11:22
Jeśli ktoś może podpowiedzieć jak młody, zdolny, ambitny operator DTP może w
Gorzowie to będę wdzięczny ja i moje nienarodzone dzieci. Poznałem świetną
dziewczyne w Waszym pieknym mieście. Chciałbym być blizej niej ale musze miec
jakąś prace przeciez. Wszystko juz chyba w necie przekopałem ale jakoś nic
nie mogę znaleźć. POMOCY
Obserwuj wątek
    • Gość: borys Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.bajt.krakow.pl 25.08.03, 11:42
      Gość portalu: m napisał(a):

> Jeśli ktoś może podpowiedzieć jak młody, zdolny, ambitny operator DTP może w
      > Gorzowie to będę wdzięczny
      Obojętnie co chce młody zdolny..., to może to zrobić ostrożnie.

Masz dorobek? Czym pracujesz?
      • Gość: m Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 12:47
        dorobek?
        8 lat pracy w poligrafii, głównie łamanie kwartalników branżowych (budownictwo)
        ale nie tylko (foldery, ulotk, broszury, wydawnictwa okazjonalne - dyplomy,
        zaproszenia itp., katalogi wystawowe)obsługa chyba wszystkich ważnych programów
        graficznych (PageMaker, Photoshop, Corel) i oczywiście innych niezbędnych do
        pracy, obsługa skanera bębnowego oraz obróbka materiału zdjęciowego do druku.
        Trochę znam się na serwisie PC (sam złożę i uruchomię, zmodernizuję, naprawię)
        i na WWW (HTML i podstawy PHP)
        • Gość: borys Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.bajt.krakow.pl 25.08.03, 13:40
          W Gorzowie niestety krótka lista poligrafii.
          Ze dwie drukarnie (jedna Spin a druga nie wiem jak się nazywa).
          Jedno przyzwoite wydawnictwo (Gofin).
          Ale w kraju mamy nadprodukcję dtp-owców.
          • Gość: m Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 13:46
            no to chyba pannę ściągne do siebie, i niestety będzie was mniej, a tak mi sie
            ostatnio w Gorzowie spodobało...
            • klin Re: Pomocy - chcę do Gorzowa 25.08.03, 14:51
              Przy następnej wizycie w Gorzowie wybierz się osobiście na Owocową do Gofinu.
              Co Ci szkodzi?
              • Gość: m Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 08:20
                no to dobry pomysł jest, tylko jaka jest szansa że oni w weekend pracują (może
                w soboty chociaz przed południem)
                • Gość: borys Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.bajt.krakow.pl 26.08.03, 08:25

> no to dobry pomysł jest, tylko jaka jest szansa że oni w weekend pracują
                  (może
                  > w soboty chociaz przed południem)
                  Mają stronę internetową.
                  A przyzwoite drukarnie też powinny robić w soboty - jedna jest na Młyńskiej,
                  druga zaraz obok na Nadbrzeżnej.
                  • j24 Re: Pomocy - chcę do Gorzowa 26.08.03, 11:44
                    Gość portalu: borys napisał(a):

>> no to dobry pomysł jest, tylko jaka jest szansa że oni w weekend pracują
                    >> (może w soboty chociaz przed południem)

> Mają stronę internetową.
                    > A przyzwoite drukarnie też powinny robić w soboty - jedna jest na Młyńskiej,
                    > druga zaraz obok na Nadbrzeżnej.

Zacznij od Owocowej, tam, z tego co wiem, najlepiej płacą.
                    Wołasz pomocy, ale chyba musisz sam sobie też nieco pomóc i zainwetować trochę
                    czasu wolnego (np piątek). Nie wiem, czy szukając pracy wypada się spieszyć...

Ten Twój zapał do Gorzowa ("chcę do Gorzowa") trochę zachęca, żeby Ci pomóc
                    (ale traktuj to jako ostateczność). Poradzisz sobie sam!
                • Gość: szukający pracy Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.03, 19:53

> no to dobry pomysł jest, tylko jaka jest szansa że oni w weekend pracują
                  (może
                  > w soboty chociaz przed południem)

Kompetentne osoby tylko od poniedziałku do piątku - i to do godz. 15. Potem
                  pustoszeje nawet parking. Pracują tylko portierzy i może kilka innych osób.
                  Pójść osobiście to i tak ma się małe szanse (wiem z doświadczenia) - wstępu
                  pilnują portierzy, jak powiesz że w sprawie pracy, to i tak cię nie wpuszczą,
                  bo powiedzą że nie ma wolnych etatów (pewnie mają taki prikaz). Może teraz coś
                  się zmieniło i wpuszczają(?). W każdym razie z portierem nie ma co się wdawać w
                  dyskusje...
                  To już lepiej wysłać pocztą. Na pewno wszystko trafia do sekretariatu - a to
                  tuż tuż soób, które mają coś do powiedzenia... Ciekawe co się stało z moim CV?

:)

• Gość: Życzliwy Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 14:02

> Jeśli ktoś może podpowiedzieć jak młody, zdolny, ambitny operator DTP może w
      > Gorzowie to będę wdzięczny ja i moje nienarodzone dzieci. Poznałem świetną
      > dziewczyne w Waszym pieknym mieście. Chciałbym być blizej niej ale musze
      miec
      > jakąś prace przeciez. Wszystko juz chyba w necie przekopałem ale jakoś nic
      > nie mogę znaleźć. POMOCY

Pomocy może udzielić szpital na ulicy Walczaka w Gorzowie Wielkopolskim.
      Spotkasz tam równych sobie, np. : Kapitana_Sowę, j24 i wielu, wielu innych.
      • j24 Re: Pomocy - chcę do Gorzowa 26.08.03, 14:21
        Gość portalu: Życzliwy napisał(a):

> Pomocy może udzielić szpital na ulicy Walczaka w Gorzowie Wielkopolskim.

Wiesz, Drogi "m" (na bydgoskich numerach ip:) - podkreślanie Gorzowa
        przymiotnikiem "Wielkopolski" to wspaniała frajda, dla Życzliwych Inaczej (ŻI)
        Zawsze zastanawiało mnie, która część nazwy mojego miasta jest wypowiadana
        z większym obrzydzeniem, pierwsza czy druga.

> Spotkasz tam równych sobie, np. : Kapitana_Sowę, j24 i wielu, wielu innych.

Jak będziesz chciał, to może kiedyś spotkamy się na browarku i to nie
        koniecznie w Celticu.
        Tę pannę, co to o niej tak ładnie się wypowiadasz, uspokój, że rozpijać
        Cię nie będziemy i wygonimy z imprezki to pierwszym kufelku.
    • Gość: ledka Re: Pomocy - chcę do Gorzowa IP: 217.153.53.* 26.08.03, 15:00
      NO, ja mam nadzieje ze mi chlopa na zla droge nie sprowadzicie!! zebym sie za
      Gorzow wstydzic nie musiala!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka