anula302 30.03.07, 09:06 Witam! Szukam dobrego zakładu fryzjerskiego w Wieliczce.Czy mozecie jakiś polecić? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skanerek4 Re: Dobry fryzjer? 30.03.07, 11:14 Witam Chodzę do fryzjera na Os. Szymanowskiego i jestem zadowolona. Umawiam się na godzinę, przychodzę i od razu sie mna zajmują. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
halswron Re: Dobry fryzjer? 12.04.07, 11:13 Zdecydowanie nie polecam fryzjerek przy ul. Szupara. Chamstwo do potęgi. Raz umówilam się na godzinę poranną -mialam ważne spotkanie zaraz "po". Pani (rodem z Pawlikowic) nie przyjęła, mnie, bo właśnie obiecała swoją usluge znajomej. Na moją prośbę, że mi bardzo zależy, że bylam wpisana do zeszytu, a jej koleżanki- klientki jeszcze nie ma, odpowiedziała mi, że ją to nie interesuje, bo nie ona wpisała do zeszytu, a klientka na pewno zaraz przyjdzie. Poszłam więc na super ważne spotkanie zupełnie nieuczesana (gdybym wiedziala, że mnie zrobią w konia, jakoś sama bym się w domu uczesała). Innym razem tuz po zabiegu chirurgicznym z opatrunkiem na glowie przyszlam do PAŃ, żeby mi umyly glowę (chodizło o nie zamoczenie opatrunku). Pani (taka puszysta, bodajże Ewa), pijąc kawę odpowiedziała mi, że ona nie jest od mycia głowy. Ona jest fryzjerką! A powiedziala to tonem obrażonej Damy! Nie chciałam latać po mieście z opatrunkiem na glowie, więc czekalam na praktykantkę, która sobie gdzieś tam poszla.A Pani Fryzjerka nadal piła kawę. Rzadko łzy mi stają w oczach. Wtedy mi stanęły. Tak więc, jeśli chcecie być panie sponiewierane przez jaśnie Panie Fryzjerki, udajcie się na Szpunara. Ja już tak nigdy nie pójdę. Teraz chodzę na Os. Sienkiewicza do "Angeliki". Miło, profesjonalnie, tanio. Odpowiedz Link Zgłoś