e_werty 11.03.08, 15:48 Dzisiaj wygrywam 10 000 000 zł. A co mi tam? - jak szaleć to szaleć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Lotto 11.03.08, 16:00 i po co Ci tyle kasy? rozumiem - torba z logo gazety... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lotto 11.03.08, 16:38 "...po co Ci tyle kasy?" ... oddam część długów - reszta bedzie musiala poczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Lotto 11.03.08, 16:45 e_werty napisał: > "...po co Ci tyle kasy?" > > ... oddam część długów - reszta bedzie musiala poczekac... > ała życze wygranej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Lotto IP: *.dial.telus.net 11.03.08, 18:14 Hey werty, Zanim odbierzesz wygrana, upewnij sie ze te pieniadze sa ekologiczne... Jesli nie - nie odbieraj! To ich nauczy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lotto 11.03.08, 23:07 "...wygrałeś?..." ... pewnie... nie slyszysz tych dźwięków fujarki!!! ... pewnie w złym miejscu.... :) ale dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierotka Re: Lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 23:13 e_werty napisał: >... nie slyszysz tych dźwięków fujarki!!! Po co Ci miliony? Masz przecież grajacą fujarkę... Szczęściarz ;) Pozdrawiam Sierotka która źle ciągneła... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lotto 11.03.08, 23:38 "...Sierotka która źle ciągneła..." .... fujarkę? to chyba rzeczywiście źle... nic nie poczułem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Lotto 11.03.08, 23:08 "...wygrałeś?..." ... pewnie... nie slyszysz tych dźwięków fujarki!!! "...trzymamałam kciuki..." ... pewnie w złym miejscu.... :) ale dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: Lotto IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.08, 23:07 Ja nie zawracam sobie głowy jeśli jest mniej niż 15 mln PLN. Należy również pamiętać że szansa na trafienie szóstki to 1:13 mln. A tak na marginesie, to obdarowałeś już wszystkich krewnych i znajomych wirtualnymi pieniędzmi? Człowiek od razu czuje się lepiej jak jest taki i dobry a to jeszcze nic nie kosztuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś