gorzow_redakcja 09.09.03, 16:25 Autorowi jubileuszowego postu Redakcja ufunduje kolację z Brykim. I podróż do Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_marianna Re: Nadchodzi 50 tysięcy 09.09.03, 20:40 Bryki to redakcyjna maskotka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: Nadchodzi 50 tysięcy 09.09.03, 21:52 To ja się postaram (o to drugie). Pierwsza nagroda zbyt kusząca, nie przeżyłam ewentualnej porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Nadchodzi 50 tysięcy 10.09.03, 08:44 Kolacja z Brykim!!! No, no, ciekawe kto będzie bardziej zaszczycony, pan redaktor, czy ja.....;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Nadchodzi 50 tysięcy IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 08:51 phi a co mi tam, a co będzie na kolejny jubileusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Nadchodzi 50 tysięcy IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.03, 11:10 Jeszcze jeden powód do kompleksów . Zielona Góra ma zaledwie 36659 A i poziom jakiś taki żużlowo-runowiczowy Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Nadchodzi 50 tysięcy 10.09.03, 13:52 gorzow_redakcja napisał: > Autorowi jubileuszowego postu Redakcja ufunduje kolację z Brykim. > I podróż do Afryki. ta redakcja jakaś fałszywa wydaje mi się, wszyscy dali sie podpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
kwasniewski.aleksander Re: Nadchodzi 50 tysięcy 10.09.03, 14:19 panna_marianna napisał: > ta redakcja jakaś fałszywa wydaje mi się, wszyscy dali sie podpuścić Nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Nadchodzi 50 tysięcy 10.09.03, 14:59 kwasniewski.aleksander napisał: > Nie wszyscy. o Panu nawet nie pomyślałam ...:o) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Nadchodzi 50 tysięcy 10.09.03, 15:19 panna_marianna napisał: > o Panu nawet nie pomyślałam ...:o) Myślenie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Nadchodzi 50 tysięcy 10.09.03, 16:11 aborys napisał: > Myślenie męczy. tak, szczególnie gdy myślę o Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Nadchodzi 50 tysięcy 11.09.03, 09:06 panna_marianna napisał: > > Myślenie męczy. > tak, szczególnie gdy myślę o Tobie :) Widzisz, ja jestem refleksyjny, a Ty nieżyczliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Nadchodzi 50 tysięcy 11.09.03, 09:37 nie wiem czy zauważyłeś, ale tam był również mały uśmieszek :o) Dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Nadchodzi 50 tysięcy 11.09.03, 09:55 Koniecznie chciałem się zalogować i trwało to tyle czasu, że zapomniałem co chciałem napisać. Na pewno chodziło o to, że jesteś fajna, ja jestem fajny i w ogóle swszystko jest gites. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Nadchodzi 50 tysięcy 11.09.03, 09:59 a ja nie wiedziałam, że to forum od rana robi psikusy, co chwila mam wiadomość, że aplikacja forum jest niedostępna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis : dziękuję - wolę pozostać anonimowy i wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 08:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryki Re: Nadchodzi 50 tysięcy IP: gnom:* / *.gorzow.agora.pl 03.10.03, 17:34 aborys napisał: > Bryki, szykuj widelce. Borysku - będę zaszczycony. Sobota, godz. 20.00, lokum przy Kwadracie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Nadchodzi 50 tysięcy 29.09.03, 23:08 Ma być pieczone prosię i pieczone gęsi. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Nadchodzi 50 tysięcy 30.09.03, 14:11 Za jakiś tydzień. Proponuję placki z cukrem i śmietaną w takim baraku vis a vis Słońca. Obecne tyły McDonalds'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Nadchodzi 50 tysięcy IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 03.10.03, 16:27 Leniwe w barze Muszelka. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Nadchodzi 50 tysięcy 03.10.03, 19:00 Gość portalu: borys napisał(a): > Leniwe w barze Muszelka. Borys zawsze wiedział gdzie szaleć za niewielkie fundusze :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Nadchodzi 50 tysięcy 09.10.03, 09:57 Podobno redakcja szykuje z tej okazji jakąs impreze. Dla forumowicza z numerem 50 000 ma być uscisk ręki nadredaktora Krysiaka i kubek „Gazety”. Bryki sam sasiądzie do kolacji wypatrując Marthy4, a wszystko to opisze Roch po powrocie z Afryki w dziale zaslyszane - podpatrzone. Hej redakcjo GW! to prawda li tylko czy plotka??? Będą jakieś nagrody - warto walczyc o wynik??? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Nadchodzi 50 tysięcy 09.10.03, 10:53 redcloud napisał: > Dla forumowicza z numerem > 50 000 ma być uscisk ręki nadredaktora Krysiaka i kubek „Gazety”. > Bryki sam sasiądzie do kolacji wypatrując Marthy4, a wszystko to opisze > Roch po powrocie z Afryki w dziale zaslyszane - podpatrzone. Wyczuwam znajomą nutkę w tym snuciu wizji. Panie Czerwona Chmura, kogo ukrywasz pod swoim pseudo? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Nadchodzi 50 tysięcy 10.10.03, 15:21 bart.q napisał: > redcloud napisał: > > > Dla forumowicza z numerem > > 50 000 ma być uscisk ręki nadredaktora Krysiaka i kubek „Gazety̶ > 1;. > > Bryki sam sasiądzie do kolacji wypatrując Marthy4, a wszystko to opisze > > Roch po powrocie z Afryki w dziale zaslyszane - podpatrzone. > > Wyczuwam znajomą nutkę w tym snuciu wizji. > Panie Czerwona Chmura, kogo ukrywasz pod swoim pseudo? :)) Auuuu! Wielki Ty Biały Brat i wielki tropiciel ;-) Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys 97 IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 09.10.03, 14:32 Koko by to łyknął w kwadrans. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 97 09.10.03, 19:23 Gość portalu: borys napisał(a): > Koko by to łyknął w kwadrans. Koko się na forum obraził. To chyba przyjdzie mi bić tego rekorda :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: 88 09.10.03, 20:03 a czy to aby pewne? bryki wie co go czeka? bo jeslibym miala pewnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena 77 09.10.03, 20:05 jest ktos jeszcze? kto wie, jak ten licznik sie przyspiesza? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: 56 09.10.03, 20:15 arwena napisała: > (czy kamasutra jest znana w japonii??) a kto ich tam wiii:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: a Ty Hirciu, bądź kolega... 09.10.03, 20:29 marek_p napisał: > i daj dziewczynie wygrać! już znikam:-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: a Ty Hirciu, bądź kolega... 09.10.03, 20:30 hiro napisała: > marek_p napisał: > > > i daj dziewczynie wygrać! > > już znikam:-))))))))))))))))))) ale tylko na kilka minut-do czasu 50 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p druga nagroda... 09.10.03, 20:30 ... to wycieczka do Afryki. Co..., Borysowi nie wierzysz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Arwena - bije rekorda :) 09.10.03, 20:18 arwena napisała: > a czy to aby pewne? bryki wie co go czeka? > bo jeslibym miala pewnosc... Arwenko, Kochanie, Bryki to przystojniak - więc nie ryzykuj, bo jeszcze przyjdzie Ci w mieście na G zamieszkać lub w częste pielgrzymki się tu udawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Arwena - bije rekorda :) 09.10.03, 20:21 marek_p napisał: > Arwenko, Kochanie czy ja o czyms nie wiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena 32 09.10.03, 20:22 > Bryki to przystojniak - więc nie ryzykuj a coz warte zycie bez odrobiny adrenaliny? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Dobrze, że to Arwena 09.10.03, 20:34 hiro napisała: > już Nas to by admin za takie ściganie wyciął, no nie ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Arwena - bije rekorda :) 09.10.03, 20:26 arwena napisała: >> Arwenko, Kochanie > czy ja o czyms nie wiem??? Drobny wyraz sympatii do osoby płci przeciwnej. Niezobowiązujący :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Arwena - bije rekorda :) 09.10.03, 20:37 marek_p napisał: > Drobny wyraz sympatii do osoby płci przeciwnej. Niezobowiązujący :) cieszy mnie to. jak rowniez zauwazylam zmniejszone narzekanie na zielona. w kazdym razie nie na kazdym watku. doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Arwena - bije rekorda :) 09.10.03, 20:45 arwena napisała: > jak rowniez zauwazylam zmniejszone narzekanie na zielona. w kazdym razie > nie na kazdym watku. doceniam. Jak byś poszukała trochę w pamięci, to byś znalazła pewną prawidłowość. Akacja-reakcja. Oni nam tego-no instytucję, a my w ich kierunku słowa tylko, złe - bo niczym innym (przynajmniej my) nie jesteśmy w stanie się zrewanżować. Brak podchodów i przenosin - brak konfliktów. Brak województwa, też brak konfliktów, no chyba, że nasza młodzież awansuje do extraligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Arwena - bije rekorda :) 09.10.03, 20:48 jasna sprawa. o ja glupia-glupia... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Arwena - bije rekorda :) 09.10.03, 20:54 > o ja glupia-glupia... a ja jaki monotematyczny, wszędzie tylko zielone intrygi widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec First Lady - Arwena 09.10.03, 21:38 gratuluję sukcesu , zazdraszczam :-( Nasze jest zwycięstwo !!! Ten sukces osiągnięto naszymi ręcami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio First Lady - Arwena 10.10.03, 17:43 Gratulacje, a i sąsiedzi z północy wykazali się dobrymi manierami. Ogólnie jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 19:19 tezgucio napisał: > Gratulacje, a i sąsiedzi z północy wykazali się dobrymi manierami. > Ogólnie jestem pod wrażeniem. a ty jak jakiejś babie:-) podpadniesz to nie jesteś oki?-hę:-) gratulacje -arwenie-hiro bo chyba wczoraj przegapiłem/zamknąłem się na zbyt długo/ Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 19:32 hiro napisała: > tezgucio napisał: > Gratulacje, a i sąsiedzi z północy wykazali się dobrymi manierami. > > Ogólnie jestem pod wrażeniem. > a ty jak jakiejś babie:-) podpadniesz to nie jesteś oki?-hę:-) > gratulacje -arwenie-hiro > bo chyba wczoraj przegapiłem/zamknąłem się na zbyt długo/ Hiro, nie musisz się wstydzić rzadkich wprawdzie, ale ludzkich odruchów. Podaruj sobie epitety pod moim adresem, zdążyłem już poznać Twoje możliwości. Na forum jest dużo, różnych, jak to nazywasz "bab", ale nie każda jest Arweną z Zielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 20:25 > Hiro, nie musisz się wstydzić rzadkich wprawdzie, ale ludzkich odruchów. . Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 20:31 tezgucio napisał: > O Boże, cytat.> . Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 20:33 To już nadmiar szcęścia. Idę po jeszcze jedno piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 20:39 tezgucio napisał: > To już nadmiar szcęścia. Idę po jeszcze jedno piwo. wypij też z mnie-hiro:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 20:43 hiro napisała: > tezgucio napisał: > > > To już nadmiar szcęścia. Idę po jeszcze jedno piwo. > wypij też za mnie-hiro:-))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 20:45 hiro napisała: > > wypij też za > mnie-hiro:-))))))))))))) Za Ciebie już wypiłem, za paru innych też. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:01 tezgucio napisał: > hiro napisała: > > > wypij też za > > mnie-hiro:-))))))))))))) > Za Ciebie już wypiłem, za paru innych też. To Ty Gutek, będziesz pijany :) Żona Cię do łoża nie przyjmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: First Lady - Arwena 11.10.03, 12:57 marek_p napisał: > tezgucio napisał: > > hiro napisała: > > > > wypij też za > > > mnie-hiro:-))))))))))))) > > Za Ciebie już wypiłem, za paru innych też. > To Ty Gutek, będziesz pijany :) > Żona Cię do łoża nie przyjmie :) Gucio nie pochodzi od Gutka. Piję z umiarem i nie pamietam kiedy byłem pijany. Może żonie też kupię piwo, albo dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:01 dzięki -może na czacie pogadamy?-ty wybieraj Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:04 hiro napisała: > dzięki -może na czacie pogadamy?-ty wybieraj Hiro, o świętym prawie gościnności pamiętać racz! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:07 marek_p napisał: > hiro napisała: > > > dzięki -może na czacie pogadamy?-ty wybieraj > > Hiro, o świętym prawie gościnności pamiętać racz! raczę!-a co cy ty kurwa onz jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:13 hiro napisała: > raczę!-a co cy ty kurwa onz jesteś? A co Ty Bernard jesteś? Od bandy pijaków będziesz kolegę wyzywał? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:14 marek_p napisał: > A co Ty Bernard jesteś? Od bandy pijaków będziesz kolegę wyzywał? i co z tym czasem? :) Masz już go ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:30 marek_p napisał: > marek_p napisał: > > > A co Ty Bernard jesteś? > nie życzę sobie takich porównań! POWAŻNIE -hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:27 marek_p napisał: > hiro napisała: > > > raczę!-a co cy ty kurwa onz jesteś? > > A co Ty Bernard jesteś? Od bandy pijaków będziesz kolegę wyzywał? a tak byłeś zauroczony beniem!-!!!1!1? dalej benio jeży i aportuje? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: First Lady - Arwena 10.10.03, 21:02 tezgucio napisał: > Na forum jest dużo, różnych, jak to nazywasz "bab", ale nie każda jest Arweną > z Zielonej. "Baba" to brzmi dumnie! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: First Lady - Arwena 11.10.03, 12:55 marek_p napisał: > tezgucio napisał: > > Na forum jest dużo, różnych, jak to nazywasz "bab", ale nie każda jest Arw > eną > > z Zielonej. > "Baba" to brzmi dumnie! Przekonaj je o tym. Odpowiedz Link Zgłoś