Gość: USArmy IP: *.gorzow.mm.pl 11.09.03, 16:57 Zgnieciemy wszystkie arabskie pluskwy na tym swiecie. USA ponad zycie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Pomscimy 11/09 IP: 5.5D* / 24.70.95.* 12.09.03, 02:19 Politycznie bardzo poprawne. Siedzimy po tej samej stronie plotu. Co mnie martwi, to fakt, ze gdybym Twoje oswiadczenie zmiast po polsku napisac po arabsku i "wszystkie arabskie pluskwy" zamienic na "wszystkie amerykanskie pluskwy" to brzmialoby to jak wypowiedz aktywisty alKaidy.. Pomysl nad tym. Albo jeszcze lepiej wybierz sie do Afganistanu lub Iraku. Roboty od cholery. Jednym slowem - draznisz mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Pomscimy 11/09 IP: 5.5D* / 24.70.95.* 12.09.03, 07:58 Hey js72, Nie zrozum mnie zle.... W zasadzie US Army ma racje. Sposob ich przedstawiania jest dla mnie drazniacy... Jesli chodzi o Hiroszime i Nagasaki to kraje wspomagajace terorrysm powinny pamietac. Japonia zaatakowala ziemie USA i zaplacila straszna cene. Lekcja : Amerykanie maja bron, wiedza jak jej uzyc i uzyja gdy zaatakowane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
js72 Re: Pomscimy 11/09 12.09.03, 08:24 Rozumiem tyle, że ja patrzyłem na ludzką tragedię. Nie jestem antyamerykański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaso Re: Pomscimy 11/09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 09:06 God bless America! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USArmy Re: Albo my ich,albo oni nas.. IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.03, 11:20 Jestem za tym zeby systematczynie dazyc do wyniszczenia populacji arabskiej. Swiat musi byc nasz. I love USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Pomscimy 11/09 IP: *.gorzow.mm.pl 12.09.03, 12:08 Jak czytam takich kretynów jak USArmy, to już wiem, dlaczego tak wielu nienawidzi Amerykanów. Co to znaczy " świat musi być nasz "? 11 września udowodnili Ci, USArmy, że tak nie jest. Może być tak, że przekonasz sie o tym prędzej, niż możesz się tego spodziewać. Boleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś