kasia260482 09.06.08, 10:03 witam, czy ktos jest w stanie mi pomoc? poszukuje punktów w gorzowie w ktorym mozna naprawaic cyfrówke? z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf Re: naprawa aparatów cyfrowych 09.06.08, 16:33 > witam, czy ktos jest w stanie mi pomoc? poszukuje punktów w gorzowie > w ktorym mozna naprawaic cyfrówke? z gory dzieki. A w jakichs porzadnych sklepach nie wypadaloby popytac? fotojoker, empik... Btw, czemu w Gorzowie? W obecnych czasach globalizacji, to dowolne miejsce w Polsce. No, chyba ze uwzgledniasz obecna sytuacje na poczcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: naprawa aparatów cyfrowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 10:12 Witam, ja też poszukuje takiego punktu, jeśli można to prosze o konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoamator Re: naprawa aparatów cyfrowych IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.08, 18:20 Bardzo sympatyczny pan ma mały zakład naprawy wszelkiego sprzętu na zapleczu przedszkola przy ul. Sportowej. Jeśli sam nie jest w stanie naprawić to przynajmniej podpowie, gdzie szukać pomocy. W znanych sklepach sprzedających sprzęt powiedziano mi, że aparat Canon jest do wyrzucenia, bo taniej będzie kupić nowy niż naprawiać. Pan w warsztacie potwierdził to, ale zasugerował, że warto napisać e-maila do Canona, bo zdarza się, że naprawiają oni usterki na własny koszt i tak stało się w moim przypadku. Przesłałem pocztą aparat do Warszawy i po 3 tygodniach odesłano mi naprawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: naprawa aparatów cyfrowych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.15, 12:18 Polecam seris Fotoelektronika w Gorzowie na ulicy Dworcowej 10 (w budynku dworca PKS)ten serwis przeniesiony został z z osiedla staszica ,Szybko i tanio usuneli mi usterkę .www.fotoelektronika.pl Odpowiedz Link Zgłoś