Gość: Grazzy IP: *.gorzow.mm.pl 08.10.03, 22:04 Podobno takie są plany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ferdynand Re: NA PRZEMYSŁOWEJ PO URSUSIE MA POWSTAĆ DOM PUB IP: *.gorzow.mm.pl 08.10.03, 22:06 To już lepiej niż jeszcze jeden kościół bo tych jest stanowczo za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
dywersant1 w biurze pośrednictwa pracy werbują bezrobotne.. 09.10.03, 07:26 ..panienki do tego burdelu. Oczywiście że takie są plany. Już wpisano w plan zagospodarowania przestrzennego że na tym terenie będą funkcje usługowe. Co za debilny wątek Gość portalu: Grazzy napisał(a): > Podobno takie są plany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: w biurze pośrednictwa pracy werbują bezrobotn IP: 5.5D* / 24.70.95.* 09.10.03, 09:37 Niektorym cos sie sni... Za duzo nieodpowiedniej telewizji... Niech sie tylko zona dowie... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
betti_1 Re: NA PRZEMYSŁOWEJ PO URSUSIE MA POWSTAĆ DOM PUB 09.10.03, 12:33 A panienki będa opodatkowane podatkiem pośrednim i bezopośrednim? Bo jeśli tak to super. Podobno, jakby zaczęły się rozliczać do końca roku mielibyśmy mieli pokrycie połowy dziury budżetowej :) Więc kobiety "pracujące", nie pytajcie co kraj może zrobić dla was, ale WY zróbcie coś dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NA PRZEMYSŁOWEJ PO URSUSIE MA POWSTAĆ DOM PUB IP: 5.5D* / 24.70.95.* 10.10.03, 06:20 Hey Betti, Bardzo dobre... he he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Layonel Re: NA PRZEMYSŁOWEJ PO URSUSIE MA POWSTAĆ DOM PUB IP: *.gorzow.mm.pl 13.10.03, 08:25 Jestem za z obiema rękoma w górze.Coś takiego od dawna powinno już powstać. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: NA PRZEMYSŁOWEJ PO URSUSIE MA POWSTAĆ DOM PUB 13.10.03, 11:35 betti_1 napisała: > A panienki będa opodatkowane podatkiem pośrednim i bezopośrednim? Posuwowym ? :))) > Podobno, jakby zaczęły się rozliczać do końca roku mielibyśmy mieli ... > pokrycie Betti, słodkości Ty moje, tu chodzi o igraszki, nie prokreację :))) > połowy dziury budżetowej :) > Więc kobiety "pracujące", nie pytajcie co kraj może zrobić dla was, > ale WY zróbcie coś dla kraju. Czyli kobiety pracujące dziurkami - mam dla Was niezwykle poważne i odpowiedzialne zadanie - załatajcie dziurę (w budżecie oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś