Dodaj do ulubionych

TVP Gorzów

IP: *.centertel.pl 22.10.08, 18:24
Oglądam od dłuższego czasu tą telewizję i z dnia na dzień gorzej. Ciągle tam coś nie gra zacina się wyłącza się, nie wspomnę o waszych żenujących programach. Panie dyrektorze TVP Gorzów czy pan nie widzi tej amatorki, którą tam uprawiacie przecież TELE Top jest bardziej profesjonalny od was. Nie rozumiem, po co codziennie jakaś redaktorka mówi do nas z waszego parkingu jak by nie mogła powiedzieć tego w studiu wasze programy typu rozmowa dnia „o niczym” i gadka o służbie zdrowia wychodzi mi bokiem. Wasze nieubrane prezenterki czy tak trudno znaleźć dla nich jakiegoś sponsora jak w innych stacjach. No i na koniec zostawiam wasze spoty reklamowe, które czytają jacyś goście z kluskami w gębie. Wstyd. Oddajcie mi pieniądze za abonament jak tak ma dalej być.
Obserwuj wątek
    • Gość: inny widz Re: TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.08, 12:05
      Gość portalu: widz... napisał(a):

> Panie dyrektorze TVP Gorzów czy pan nie widzi tej amatorki, którą tam
      uprawiaci e przecież TELE Top jest bardziej profesjonalny od was. Nie rozumiem,
      po co codziennie jakaś redaktorka mówi do nas z waszego parkingu jak by nie
      mogła powiedzieć tego w studiu

Czy TeleTop jest lepszy to polemizowałbym.
      Zgadzam się jednak z tym, że te newsy mówione z poza studia to głupota i
      małpowanie TVN24. Tyle, że tam takie newsy są przekazywane z miejsca gdzie
      dzieje się "akcja" a tu miejsce nie ma nic do rzeczy.
      Jak dla mnie to TVP Gorzów dostało wóz transmisyjny i panie reporterki chcą
      poczuć się jak te z bardziej znanego kanału.
      Szkoda, że nikt nie zauważa, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Taka
      "transmisja" na parkingu kosztuje i to niemało. Uważam, że to marnowanie
      publicznych pieniędzy. może to zabrzmi dziwnie, ale ja naprawdę płacę abonament
      i bo jestem zdania, że takie stacje jak TVP Gorzów czy Radia Zachód powinny
      istnieć. Nie każdy lubi stacje komercyjne pełne reklam jak wspomniane TVN,
      Polsat czy radio ZET lub RMF.
    • Gość: widz Re: TVP Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:36
      Dobrze ujęte aczkolwiek trochę za łagodnie. Obserwuję TV od pewnego czasu i coraz mi bardziej wstyd. To jest dramat. Ci ludzie stanęli w miejscu. A dyrektor ? Spuście zasłonę milczenia nad tym Panem.
    • Gość: gosc Re: TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.08, 19:33
      I to jest święta racja ,co tam robi Katarzyna .B wiadomo że jej reportaże są
      tendencyjnie pro PISowskiea prowadzenie przez nią ROZMOWY DNIA to zwykła ŻENADA
      przerywanie swoim gościom w pół zdania to normalka Wiadomo że kultury
      telewizyjnej uczyła się od Michałowskiego
      ale do PANA GROMADZKIEGO to jej daleko
      • Gość: marcin Re: TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.08, 20:52
        No najlepiej wypisywać bzdury na forum i jeszcze się pod nimi nie podpisywać.
        Ale internet daje taką możliwość - opluwania kogoś "anonimowo". Może lepiej
        "gościu" sam pokaż jak się robi reportaże i usiądź w studio i poprowadź sensowną
        rozmowę. Pokaż, że jesteś lepszy/lepsza.
        • Gość: widz Re: TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 17:47
          widze dotarło do kogo trzeba !! ha !! najlepsze jest zakończenie ROZMOWY DNIA przez P.Katarzynę B. gość nie wie, co zrobić a ona udaje, że czyta swoje kartki zamiast pożegnać gościa - do szkoły !!! Z profesjonalizmem to tam chyba nikt nie ma do czynienia.
          chciałem jeszcze dodać jakim prawem reklamują niejaki portal
          lubuskie.regiopedia.pl/ przecież takich portali o lubuskim jest pełno w sieci i jakoś sie o tym nie mówi, proszę reklamować wszystkich a nie tylko lubuską gazetę zresztą to chyba konkurencja.
          • Gość: dz Re: TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.08, 16:46
            Raklamują Gazetę Lubuską bo prowadzącym portal jest niejaki
            DChajewski, dziennikarz tejże gazetki.

Co do TVP zgadzam się w całej rozciągłości. Rozmowa Dnia denna, a
            denna na 100% gdy prowadzi Borysowska. Zero profesjonalizmu. Dziwię
            się, że ktos takiego maszkarona wpuścił na antenę. No ale... patrząc
            na resztę ludzi tam pracujących chyba dziwić się nie ma co...

• Gość: eh.... Re: TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.08, 15:39
              Jaki pan taki kram !

"Nie dyskutuj z d e b i l e m. Najpierw sprowadzi Cię do swojego
              poziomu a potem pokona doświadczeniem.
              • Gość: MARCIN Re: TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.08, 14:36
                Gościu o nicku "widz"... Nie rozumiem Twojego entuzjazmu. Nie wiem dlaczego
                piszesz "trafiło do kogo trzeba", bo ja nie pracuje w tvp. W poprzednim moim
                poście chciałem tylko zauważyć, że obrzucanie kogoś błotem na publicznym forum,
                na dodatek, chowając się za "dziwnym" nickiem, świadczy tylko o tym, że jesteś
                tchórzem. Nie dyskutuje na temat poziomu tej, czy innej audycji, tylko na temat
                Twojego szczeniackiego zachowania. A skoro potrafisz lepiej, to dlaczego nie
                pracujesz w tv i nie prowadzisz rozmów? A może właśnie pracujesz i za
                pośrednictwem tego forum chcesz obrzucić bezkarnie błotem kogoś ze swoich
                znajomych? Ładnie to tak?
                • Gość: widz 2 Re: TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 19:31
                  Z tego, co tu przeczytałem nie widzę żeby tu obrzucano kogoś błotem. Rozumiem, że krytyka boli, ale niestety poziom TVP Gorzów jest tak kiepski, że dziwie sie władzą TVP, że trzymają takich amatorów i jeszcze płaca im z naszych pieniędzy , oglądałem informacje na święta i zastanawiałem sie czy ten gość, który je prowadził nie był pijany, bo aparat mowy mu wyraźnie szwankował.

Panie Marcinie nie wszyscy wypowiadający sie na forum muszą sie znać na kanonach telewizyjnych zresztą nie trzeba być wielkim znawca, aby zauwarzyc tą kaszankę.Radze poczytać głębiej, po co jest forum i do czego służy.

Ps. Jeżeli chce się pracować w TVP niestety narażonym się jest na krytykę w końcu to osoby publiczne, nie? pozdrawiam widz...2
                  • Gość: MARCIN Re: TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.08, 23:24
                    No w końcu ktoś sensowy w tym wątku. Kolego/koleżanko WIDZ2... Niestety, nie
                    oglądam TVP Gorzów. Może dlatego, że nie mam czasu, a może dlatego, że szkoda
                    nerwów. Nie o to jednak mi chodziło. Rozumiem, że osoby występujące w TV są
                    osobami publicznymi, ale teksty typu "maszkara", to już lekka przesada. Jednak
                    fakt faktem, że czasami szlag mnie trafia, jak widzę na co idą moje pieniądze...
                    Tylko można wyrazić to w bardziej kulturalny sposób, a nie ukrywać się za nic
                    nie mówiącym nick-iem i obrażać kogokolwiek.
                    Pozdrawiam serdecznie:)
                    • Gość: widz Re: TVP Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:46
                      Czytając te wszystkie wypowiedzi utwierdzam się w przekonaniu, że
                      ryba psuje się od głowy. Dyrektor to człowiek bez żadnej charyzmy i
                      wiedzy na temat mediów. Dlatego przyjmuje wszystko co mu się
                      podpowie. A że podpowiadają dziennikarze którzy uwierzyli
                      bezkrytycznie we swoje umiejętności wygląda to jak wygląda. Tam
                      trzeba zaprowadzić porządki. Wymiana od samej góry po znudzonych
                      samymi sobą dziennikarzy nawet wprowadzając zupełnie nowych ludzi.
                      Będzie to lepsze od tego co teraz widać na wizji. A ten Pan, który
                      rzeczywiście ostatnio czyta Informacje (coś mi się wydaje, że robi
                      też program kulturalny) jest kosmiczną kompromitacją. Mi się
                      Borysowska w sumie podoba jak prowadzi rozmowy (trochę korekt i
                      będzie super) jest zdecydowanie lepsza od Pana Gromadzkiego, którego
                      wpadki słowne są dramatyczne, nie wspominam o wyglądzie bo nie
                      wypada. Generalnie naprawdę ta telewizja stacza się i bez szybkich
                      ruchów można tego już nie podnieść.
                      • Gość: yes Re: TVP Gorzów IP: 217.153.131.* 09.01.09, 13:16
                        Zgadzam się. Niech świadczy o tym fakt, że Ci którzy coś potrafili,
                        szukali nowych rozwiązań i chcieli działać - ODESZLI. Nie dało się z
                        tym Panem widocznie pracować. Tym co zostali a nie mogą wyjechać po
                        prostu chyba się już nie chce. A poza tym od kogo mają się uczyć..
                        od kolegów z centralnego TVP INFO gdzie śmierdzi tanim sztucznym
                        żartem i obrośniętym w piórka gwiazdowrstem. Trochę brak tym ludziom
                        obiektywizmu. TVP Gorzów życzę trzęsienia ziemii, świeżej krwi
                        (która potrafi sklecić zdanie po polsku przede wszystkim)i więcej
                        pokory. Aha proponuje zrobić badanie oglądalności.. Panie dyrektorze!
                        • Gość: widz 1 Re: TVP Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 13:42
                          Niestety jeszcze jeden kamyczek do ogródka. Oglądałem wczoraj kilka
                          relacji z Orkiestry w całym kraju. Na ich tle te tzw relacje z
                          Gorzowa i Z.Góry (szczególnie) wyglądały tragicznie. Brak inwencji
                          był aż nad wyraz widoczny. Krzykliwa pani Bukowska już naprawdę nie
                          robi wrażenia, wszystkie jej relacje są takie same, natomiast Pani
                          Melon lub Malon to już zupełne nieporozumienie. Jej naburmuszona
                          mina z przyklejonym od czasu do czasu służbowym uśmiechem i brak
                          czegokolwiek sensownego do powiedzenia był przysłowiowym gwoździem
                          do ...Naprawdę tego już się nie da oglądać. Wstyd, wstyd, wstyd....
                          • Gość: widz Re: TVP Gorzów IP: *.centertel.pl 11.02.09, 12:22
                            "ryba psuje sie od głowy" hm... ???? jest nowy dyrektor oddziałowy
                            w Gorzowie ponoc od miesiąca , coś się zmieniło ? niesądze !
                            • Gość: widz nr trzy Re: TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.09, 23:21
                              hehe - "wyciąg" z ramówki TVP Gorzów Wielkopolski. Czyli na co płacimy podatki:
                              - Pogoda dla seniora... no łapy opadają...
                              - Biznes na roli... taki biznes jaki prowadzący...
                              - Karuzela kręci się... przyprawia o zawrót głowy...

Poziom całej publicznej tv jest żenujący, ale to są perełki... I wcale nie
                              potrzeba poszukiwaczy...
                              • Gość: wic Re: TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.09, 22:20
                                To wszystko nic! Słuchając dzisiejszej Rozmowy Dnia można było paść
                                ze zgryzoty...Borysowska, jako prowadząca, to przykład blondynki-
                                kretynki z gminnej kablówki. Wojewoda Hatka jakby wstąpiła do LPR i
                                PiS razem wziętych... Koniec świata, panie Popiołek. Niech juz
                                Zielona Góra wźmie sobie taką telewizję, i wojewodę też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka