Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 21.10.03, 21:34 Kiedyś założyłem wątek o Gorzowie, jesli macie jakies nowe zdjęcia to zachęcam do zamieszczania :) www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=&postid=995946#post995946 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_p Re: Gorzów 21.10.03, 23:18 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Kiedyś założyłem wątek o Gorzowie, jesli macie jakies nowe zdjęcia to > zachęcam do zamieszczania :) Oj zdjęć to u nas dużo. Gorzej z czasem. Po nazwach sądząc linkowałeś tam chyba moje fotki z republiki. Niestety republika lubuje się w wycinaniu materiałów bez uprzedzenia... Zdjęcia są przeniesione do Maćka. Ja wybiorę kilka najciekawszych swoich, myślę, że Tomix też, dogadamy kto, które, a Maciek je jakoś przystępnie udostępni lub wrzuci. Umowa stoi ? W sobotę ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Gorzów 21.10.03, 23:21 marek_p napisał: > Gość portalu: Rafis napisał(a): >> Kiedyś założyłem wątek o Gorzowie, jesli macie jakies nowe zdjęcia to >> zachęcam do zamieszczania :) Ale ten zlinkowany tekst, to chyba trochę nie na temat :) albo mi się coś od nadmiaru myśli popierniczyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
tmx_ok Re: Gorzów 22.10.03, 08:32 > Ale ten zlinkowany tekst, to chyba trochę nie na temat :) albo mi się coś > od nadmiaru myśli popierniczyło :) U mnie działa i pierwsze foty już poszły. Jest zainteresowanie miastem więc gnaj! Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Gorzów 22.10.03, 16:43 U mnie rowniez dziala. Fajne zdjecia. Niektore powiekszyly moja kolekcje. Gorzow pieknieje. Mam nadzieje, ze we wszystkich swych zakatkach. Pozdrawiam b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Gorzów 23.10.03, 20:03 tmx_ok napisał: > chcesz więcej? chętnie się podzielę. Co za pytanie ?! Kochanego ... nigdy nie za wiele. Te zdjecia sa osloda rozlaki. Pozdrawiam bardzo serdecznie :-))) b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Gorzów 23.10.03, 20:52 tmx_ok napisał: >> Ale ten zlinkowany tekst, to chyba trochę nie na temat :) albo mi się coś >> od nadmiaru myśli popierniczyło :) > U mnie działa i pierwsze foty już poszły. Jest zainteresowanie miastem więc > gnaj! Poprzednio nie otwierały się (fotki, moje zresztą, miłośnika nadrzeki Odry wrzucone). Forum jest mało czytelne. Pieśni pochwalne o Odrze przy mieście leżących przy zdecydowanie piekniejsze Warcie zdecydowanie nie na miejscu. WNIOSEK: wątek rozpocząć raz jeszcze. Zdjęcia z naszych bogatych arsenałów wybrać, tak aby nie pokazywały wciąż tych samych obiektów. Plan jest, nie wiem za bardzo jak go wykonać, ale fotki na wystawę razem z Wami wybrać oczywiście mogę. Sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Gorzów 23.10.03, 21:10 Fotki zamieszczone przez Tomka są wysokiej jakości. Ma człowiek talent do fotografowania miasta. Widać dużą dbałość o kompozycję i zapewne niezły sprzęt. Niekiedy ujęcia są aż nadto ułożone - takie pocztówkowe (takie też są potrzebne, np. na broszury reklamowe itp.). Radziłbym unikać oczywistych tematów i oczywistych ujęć, ale ogólnie - jest świetnie. W tej galerii na miejskiej stronie jest kilka fotek Marka z nieszablonowymi widoczkami i te właśnie są najciekawsze (to a propos oczywistych ujęć). Niestety, ostatnio dodane galerie mocno zaniżają poziom. Odpowiedz Link Zgłoś