natalka55 30.10.08, 20:42 czy w gorzowie sa organizowane kursy barmańskie? szukalam w necie i znalazlam najblizszy w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba R Re: kurs barmański IP: 79.184.159.* 10.01.14, 14:14 najbizsze w gdansku poznianiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: kurs barmański IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.14, 23:31 natalka55 napisała: > czy w gorzowie sa organizowane kursy barmańskie? > szukalam w necie i znalazlam najblizszy w Krakowie? Kobieta się nie nadaje na barmana. barman powinien słuchać, a nie gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: kurs barmański IP: *.net.albertacom.com 13.01.14, 21:22 Hey nicelus, I tu masz racje.... Ty sie na barman nie nadajesz... :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: kurs barmański IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.14, 22:46 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Ty sie na barman nie nadajesz... Dlatego zawszę siadam po drugiej stronie baru. Nawet w knajpie panuje większy porządek niż w Gorzowie... Każdy siedzi, gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: kurs barmański IP: *.net.albertacom.com 14.01.14, 01:52 Hey nicelus, Wlasnie w tym jest problem.. Ty sie jak niemiecka swinia uchlejesz, siadasz po stronie barmana ....I zygajac..... klienta udajesz.... Hip.... Acha, zygasz oczywiscie po ....hip....niemiecku!!! I to nie ....sa ,hip.... jaja Hip, hip......... Teraz to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelek Re: kurs barmański IP: *.tdi.tktelekom.pl 23.01.14, 11:55 Najbliższy masz w poznaniu w msbis, czyli jakieś 2,5 h stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
majkas1987 Re: kurs barmański 11.02.14, 15:01 Ja też robiłam tam dziesięciodniowe szkolenie. Jak dla mnie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: kurs barmański IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.02.14, 22:45 majkas1987 napisał(a): > Ja też robiłam tam dziesięciodniowe szkolenie. Jak dla mnie super! Może na praktykę do Wschodniej Fryzji? W księdze Fryzyjczyków jest bowiem zapisane, że Fryzyjczyk pije niewiele, ale za to często, a wtedy bardzo dużo. Gdy klient się skarży się że kawa była trochę zimna, kelnerka odpowiada, że jak chce coś ciepłego niech sobie zamówi piwo. Na końcu piosenka "Są małe rączki ..." mówiąca o złych skutkach bicia dzieci jest sparodiowana "Są małe wódeczki ..." i mówi o złych skutkach picia alkoholu. Jednak nie trzeba we wszystko wierzyć. No to na zdrowie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: kurs barmański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.14, 23:55 Nicelus jak zawsze przemądrzały dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: kurs barmański IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.14, 06:51 Gość portalu: nd napisał(a): > Nicelus jak zawsze przemądrzały dupek Sam jesteś dupek i to do kwadratu, jeśli dla ciebie jest mądrzeniem się opowiadanie dowcipów o mieszkańcach Wschodniej Fryzji, czyli coś tak jak opowiadanie dowcipów o mieszkańcach Wąchocka. Przemądrzały dupek, to jest Bernard, który chwalił się używanym przez Kanadyjczyków wielozadaniowym czołgiem produkcji amerykańskiej. Dupek nie wiedział, że są to dwa całkiem różne czołgi i oba całkowicie niemieckie. To tak jakby zachwycał się francuską melodią hymnu Legii Cudzoziemskiej nie wiedząc że jest on na niemiecka melodię hymnu pancerniaków. Ale dupek! :D Odpowiedz Link Zgłoś