calama 12.12.08, 15:13 ... miłego weekendu życzę Wam wszystkim. :)))) To będzie mój pierwszy wolny od dłuższego czasu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Prze.... IP: *.dial.telus.net 12.12.08, 17:53 Hey calama, Moj weekend nie wyglada rozowo... Wyglada bialo... Temperatura bedzie okolo -26C i ja....bede pracowac... Gdybys podczas spaceru spotkala gdzies "globalne ocieplenie"...powiedz mu ze...czekam... he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Prze.... IP: *.backiel.com.pl 12.12.08, 17:56 janbrzechwa.w.interia.pl/stobajek/samochwala.html tak jakoś się skojarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Prze.... IP: *.dial.telus.net 12.12.08, 18:06 Hey tk, Swietne... Dawaj wiecej.. :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Prze.... 12.12.08, 21:32 Jutro skoro świt ruszam na narty :) Dłuuga droga przede mną, ale ile potem radości :) Miłego weekendu, chociaż ostatnio i wtorki są fajne :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lakiluzer Re: Prze.... 12.12.08, 21:49 jakie błyskotliwe wejście przed wyjściem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Prze.... 15.12.08, 08:16 cieszyłam się z nadchodzącego weekendu chciałam podzielić się tą radością z forum tak i zrobiłam :) Gość portalu: tk napisał(a): > janbrzechwa.w.interia.pl/stobajek/samochwala.html > tak jakoś się skojarzyło... "sposób postrzegania świata zależy od stanu naszego umysłu" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Prze.... IP: *.dial.telus.net 15.12.08, 08:33 Hey calama, Samochwala paleta sie juz po watkach od paru dni... Masz cos innego Brzechwy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner Re: Prze.... IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.08, 22:12 ja mam jeszcze 5 dni roboczych i urlop do końca roku Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Prze.... 12.12.08, 23:01 i ja tego samego co calama wam zycze! jasne pretty! wtorki moga byc tak fajne , a moze i fajniejsze jak weekendy:)))) pozdrowienia ps. a ja tam biatlon poogladam,troche pilki, pogadam ze znajomymi o kupnie nowego samochodu, niestety znajomi samochod kupuja , nia ja:( nasza latajaca koza na urodziny do kolezanki sie wybiera i tak ogolnie luzik-bluzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa jona Re: Prze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 19:32 interesujacy tytul wontku Odpowiedz Link Zgłoś