Dodaj do ulubionych

Stal - Apator 51:39

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:37
No to mozemy upajać sie kolejnym wspaniałym zwycięstwem.
Ave Świst !
Ave Okoń !
Ave cała Staleczka!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 20:41
      > Ave Świst !

Yeah!

> Ave Okoń !

No... niech będzie. Yeah!

> Ave cała Staleczka!!!

Yeah!

Czy Piła przegrała w Lesznie?
      Czyżby Pergo w play-off?
      Czyżby ZKŻ w I lidze?
      Czyżby czyżyk?

Bx
      • Gość: seb Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:59
        Piła przegrała, ale to i tak nic nie zmieniło, jeżeli chodzi o awans Staleczki
        do górnej czwórki (play off nie będzie w tym roku).
        ZKŻ przegrał i zapewne spadnie tam gdzie jego miejsce :)
        Czyżyk...czyżyk? nie kojarzę takiego żużlowca - gdzie jeździ? ;)
        • Gość: Bartek Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:26
          Gość portalu: seb napisał(a):

> (play off nie będzie w tym roku).

Poważnie? Piersze sysze.

Bx
          • Gość: seb Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:54
            Po dzisiejszej kolejce podzielą ligę na dwie czwórki, zostawią każdej drużynie
            zgromadzone dotychczas punkty i mecze będą "każdy z każdym".
            Super no nie? Emocje jak w noweli wenezuelskiej :(
            Już dziś wiadomo kto będzie mistrzem.
    • Gość: damcio Ile kosztowało kupienie Kaczmarka? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:56
      No właśnie, ile???
      Z całym szacunkiem, po przerwie spowodowanej deszczem rzeczywiście Pergo było
      zespołem lepszym, to nie podlega żadnej dyskusji. Ale decyzje Pana sędziego w
      przypadku Bajerskiego (wykluczenie, kiedy prawidłowo założył się na Śwista),
      Kowalika, którego Crump najnormalniej w świecie podciął i jeden punkt odebrany
      Jagusiowi na mecie, to istna parodia. Szkoda że takie decyzje niszczą atmosferę
      wokół Speedway''a. Niemniej gratuluję zwycięstwa i do zobaczenia podczas play
      off.
      • Gość: seb Przegrani nie płaczcie... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:06
        Bajerski ściął przed 30-stką i zajechał Świstowi drogę powodując upadek swój i
        przeciwnika. Wykluczenie było prawidłowe choć, sędzia rzeczywiście mógł (nie
        musiał) puścić wszystkich -w duchu sportu- w powtórce.
        Kowalik przestraszył się Crumpa i wywalił się sam - kto widział inaczej niech
        kupi sobie okulary. Żużel to nie sport dla panienek... (przypominam sytuację z
        Danoe w Bydgoszczy - Lyons uderzył go z całym impetem a sędzia wykluczył Danoe).
        Co do Staszewskiego - patrz wyżej odnośnie wizyty u optyka.
        PS I tak macie mistrza w tym roku, więc po co ta mowa?
        • Gość: Morciasz Re: Przegrani nie płaczcie... IP: *.graf.torun.pl 06.08.01, 11:51
          Gość portalu: seb napisał(a):
          > Bajerski ściął przed 30-stką i zajechał Świstowi drogę

Nie ma zadnego przepisu o 30 metrach. Bajerski wygral start
          i zamknal Swista. Decyzje mogly byc dwie - powtorka w "4"
          lub wykluczenie Swista.

> Co do Staszewskiego - patrz wyżej odnośnie wizyty u optyka.

Nawet Chomski wpisal w tym biegu jedynke dla Jagusia i byl
          zdziwiony,

Byliscie lepis ale wysokosc wygranej jest dosc szczesliwa dla Pergo.

• Gość: seb Re: Przegrani nie płaczcie... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 15:34
            Gość portalu: Morciasz napisał(a):

> Nie ma zadnego przepisu o 30 metrach. Bajerski wygral start
            > i zamknal Swista. Decyzje mogly byc dwie - powtorka w "4"
            > lub wykluczenie Swista.

Nigdy nie twierdziłem, że jest przepis o 30 metrach, opisałem tylko sytuację na
            torze. Bajer wpadł na Śwista i go przewrócił - a to trudno nazwać "zamknięciem".

> Byliscie lepsi

No właśnie :)
      • Gość: Marek P. Re: Ile kosztowało kupienie Kaczmarka? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:44
        Gratuluję kibicom z Torunia, zespołu.
        Co prawda nie byłem na meczu, ale słuchałem na bezdechu relacji w Radio Gorzów.

Myślę, że Pergo zwyciężyło jednak na torze, a nie w kuluarach, choć naprawdę
        było ciężko.

Pozdrawienia dla Grodu Kopernika !
    • Gość: jojo Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:47
      Fuksiarze za rok 2liga!!!!!!!!!!!!!
      Tylko POLMOS ZKŻ
      • Gość: koko Re: Stal - Apator 51:39 IP: 10.32.0.* / 217.97.234.* 06.08.01, 07:47
        śmieć!
        • Gość: Torek Re: Stal - Apator 51:39 IP: 217.97.134.* 06.08.01, 13:43
          ulewa i kaczmarek to klucz zwyciestwa ale gratulacje.
          dlaczego tak zle przyjeliscie bajerka przeciez on jest de facto nasz ?
          raczej kiedys "zdradzil" torun a nie gorzow.
          pozdro z grudziadza od kibica apatora.
          • Gość: seb Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 15:31
            Ja na Bajerka nie gwizdałem, ale rozumiem kibiców, którzy to robili. Zauważ, że
            gdy Bajerski jeździł w Gorzowie to zawsze albo miał "kłopoty ze sprzętem"
            albo "spadek formy" w zasadzie średnio zdobywał ok 6-8 pkt w meczu. A przecież
            był tu sprowadzony jako gwiazda waląca komplety prawie w każdym meczu. To samo
            po odejściu ze Stali - znowu jeździ jak trzeba i punktuje na ile tylko go stać.
            Dlatego ludzie są na niego wkurzeni.
            • Gość: .xv Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:46
              Racja, chociaż............
              • Gość: seb ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 02:15
                no? co?
                • Gość: koko Re: ? IP: 217.97.234.* 08.08.01, 16:56
                  nie ma lepszego od PIOTRA ŚWISTA naszego!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka