Gość: seb IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:37 No to mozemy upajać sie kolejnym wspaniałym zwycięstwem. Ave Świst ! Ave Okoń ! Ave cała Staleczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 20:41 > Ave Świst ! Yeah! > Ave Okoń ! No... niech będzie. Yeah! > Ave cała Staleczka!!! Yeah! Czy Piła przegrała w Lesznie? Czyżby Pergo w play-off? Czyżby ZKŻ w I lidze? Czyżby czyżyk? Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:59 Piła przegrała, ale to i tak nic nie zmieniło, jeżeli chodzi o awans Staleczki do górnej czwórki (play off nie będzie w tym roku). ZKŻ przegrał i zapewne spadnie tam gdzie jego miejsce :) Czyżyk...czyżyk? nie kojarzę takiego żużlowca - gdzie jeździ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:26 Gość portalu: seb napisał(a): > (play off nie będzie w tym roku). Poważnie? Piersze sysze. Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:54 Po dzisiejszej kolejce podzielą ligę na dwie czwórki, zostawią każdej drużynie zgromadzone dotychczas punkty i mecze będą "każdy z każdym". Super no nie? Emocje jak w noweli wenezuelskiej :( Już dziś wiadomo kto będzie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Ile kosztowało kupienie Kaczmarka? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:56 No właśnie, ile??? Z całym szacunkiem, po przerwie spowodowanej deszczem rzeczywiście Pergo było zespołem lepszym, to nie podlega żadnej dyskusji. Ale decyzje Pana sędziego w przypadku Bajerskiego (wykluczenie, kiedy prawidłowo założył się na Śwista), Kowalika, którego Crump najnormalniej w świecie podciął i jeden punkt odebrany Jagusiowi na mecie, to istna parodia. Szkoda że takie decyzje niszczą atmosferę wokół Speedway''a. Niemniej gratuluję zwycięstwa i do zobaczenia podczas play off. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Przegrani nie płaczcie... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:06 Bajerski ściął przed 30-stką i zajechał Świstowi drogę powodując upadek swój i przeciwnika. Wykluczenie było prawidłowe choć, sędzia rzeczywiście mógł (nie musiał) puścić wszystkich -w duchu sportu- w powtórce. Kowalik przestraszył się Crumpa i wywalił się sam - kto widział inaczej niech kupi sobie okulary. Żużel to nie sport dla panienek... (przypominam sytuację z Danoe w Bydgoszczy - Lyons uderzył go z całym impetem a sędzia wykluczył Danoe). Co do Staszewskiego - patrz wyżej odnośnie wizyty u optyka. PS I tak macie mistrza w tym roku, więc po co ta mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Przegrani nie płaczcie... IP: *.graf.torun.pl 06.08.01, 11:51 Gość portalu: seb napisał(a): > Bajerski ściął przed 30-stką i zajechał Świstowi drogę Nie ma zadnego przepisu o 30 metrach. Bajerski wygral start i zamknal Swista. Decyzje mogly byc dwie - powtorka w "4" lub wykluczenie Swista. > Co do Staszewskiego - patrz wyżej odnośnie wizyty u optyka. Nawet Chomski wpisal w tym biegu jedynke dla Jagusia i byl zdziwiony, Byliscie lepis ale wysokosc wygranej jest dosc szczesliwa dla Pergo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Przegrani nie płaczcie... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 15:34 Gość portalu: Morciasz napisał(a): > Nie ma zadnego przepisu o 30 metrach. Bajerski wygral start > i zamknal Swista. Decyzje mogly byc dwie - powtorka w "4" > lub wykluczenie Swista. Nigdy nie twierdziłem, że jest przepis o 30 metrach, opisałem tylko sytuację na torze. Bajer wpadł na Śwista i go przewrócił - a to trudno nazwać "zamknięciem". > Byliscie lepsi No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: Ile kosztowało kupienie Kaczmarka? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:44 Gratuluję kibicom z Torunia, zespołu. Co prawda nie byłem na meczu, ale słuchałem na bezdechu relacji w Radio Gorzów. Myślę, że Pergo zwyciężyło jednak na torze, a nie w kuluarach, choć naprawdę było ciężko. Pozdrawienia dla Grodu Kopernika ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:47 Fuksiarze za rok 2liga!!!!!!!!!!!!! Tylko POLMOS ZKŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Stal - Apator 51:39 IP: 10.32.0.* / 217.97.234.* 06.08.01, 07:47 śmieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torek Re: Stal - Apator 51:39 IP: 217.97.134.* 06.08.01, 13:43 ulewa i kaczmarek to klucz zwyciestwa ale gratulacje. dlaczego tak zle przyjeliscie bajerka przeciez on jest de facto nasz ? raczej kiedys "zdradzil" torun a nie gorzow. pozdro z grudziadza od kibica apatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 15:31 Ja na Bajerka nie gwizdałem, ale rozumiem kibiców, którzy to robili. Zauważ, że gdy Bajerski jeździł w Gorzowie to zawsze albo miał "kłopoty ze sprzętem" albo "spadek formy" w zasadzie średnio zdobywał ok 6-8 pkt w meczu. A przecież był tu sprowadzony jako gwiazda waląca komplety prawie w każdym meczu. To samo po odejściu ze Stali - znowu jeździ jak trzeba i punktuje na ile tylko go stać. Dlatego ludzie są na niego wkurzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .xv Re: Stal - Apator 51:39 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:46 Racja, chociaż............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: ? IP: 217.97.234.* 08.08.01, 16:56 nie ma lepszego od PIOTRA ŚWISTA naszego!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś