Gość: Filip IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 12:01 Hey, Bernard. Nie wiem, czy już CNN Cię już pionformowała, ale następny śmigłowiec " uległ awarii "!! Zginęło kolejnych 6 niezwyciężonych bohaterów. Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borys Re: Jak, tam, Bernard? IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 07.11.03, 12:12 Myślę, Filip, że powinieneś zacząć strzelać do polskich żołnierzy w koszarach. Tylko tak możesz wesprzeć Saddama. Albo rzucić bombę w ambasadora USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jak, tam, Bernard? IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 14:12 Co Ty, borys, za brednie wypisujesz? Czemu dajesz się ponosić emocjom? Zaraz strzelać, i to do polskich żołnierzy!!!! W koszarach!!?? Oszalałeś zupełnie. Ale, Ty, jako zdecydowny orędownik tzw. siłowych rozwiązań, jako znany entuzjasta rozlewu krwi w Iraku nie ptrafisz inaczej myśleć. Trochę mi Ciebie jednak szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jak, tam, Bernard? IP: 5.5D* / 24.70.95.* 08.11.03, 04:37 Hey Filip, I kto tu sie daje emocjom ponosic... Borys wyciaga logiczne wnioski z tego co piszesz. A piszesz z taka satysfakcja o tym smiglowcu jakbys go sam zestrzelil... Zapewne przykro ci ze "jedynie" 6 zginelo... Zapewne wyznaszesz zasade: czym gorzej tym lepiej.. Ci z ktorym toczy sie wojna (terrorystyczne organizacje i kraje je wspomagajace) nie przylecieli do USA z kwiatami. Rzady "pokoj milujacych narodow" schowani za plecami terrorystow zabijaja rocznie dziesiatki tysiecy ludzi. W imie pokoju i ich Allah. W/g ciebie to oczywiscie OK. Kiedy ktos wreszcie ma tego dosc co proponujesz by zrobil? Istnieje tylko jedna metoda skonczenia z terroryzmem: Trzeba ich zabic! Sa to ludzie ktorzy jak dzicz poczuli zapach i smak krwi... Owinieci w religijne klamstwa beda tak dlugo zabijac jak im sie na to pozwoli. Jedyny sposob : znalesc i zniszczyc. I nie probuj przekonywac mnie argumentami iz bieda, spoleczna niesprawiedliwosc i wyzysk amerykanskich kapitalistow... Zabierzesz jeden powod - oni znajda dwa nastepne. Allah oczekuje ich w niebie. A kluczem do ich raju jest krew niewiernych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jak, tam, Bernard? IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.03, 11:56 Barnard - w pełni się z Tobą zgadzam!!! Największy terorysta świata - USA poczuły krew. I zabijają. Tak, masz rację. W imię Boga napadają na jakiś kraj, gdzieś daleko. Bo tam ma być broń masowego rażenia. Broń biologiczna. Tak twierdził jeden przygłupiały prezydencik. I to wystarczy. Jedziemy i zabijamy. I masz jeszcze racje twierdząc, że terrorystów trzeba zabić. Tak, terrorystów z USA i Izraela trzeba zabić. Tutaj, Bernard, zgoda! Mimo, że owijają się we flagę amerykańską przetykaną obłudą, zakłamaniem, pychą i arogancją. I nie probuj mnie przekonać o jakimś tam światowym terroryźmie. To wymysł propagandy amerykańskiej. Terroryzm to USA i Izrael. Na poległych żołnierzy amerykańskich też podobno ktoś czeka w niebie. Tylko tłok tam coraz wiekszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jak, tam, Bernard? IP: 5.5D* / 24.70.95.* 08.11.03, 19:43 Hey Filip, Starasz sie byc elokwentny... Nie wychodzi. Belkoczesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agis Re: Jak, tam, Bernard? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 23:45 Nie obrażaj Bernardzie Filipa, bo o Twojej pisaninie powiedzieć bełkot, byłoby stokrotnie bardziej na miejscu. Pomimo to jednak chętnie poznałbym Twoje zdanie na temat tego co zdarzyło się wczorajszej nocy w Tikricie, gdzie Amerykanie ostrzelali za pomocą artyleri i zbombardowali z samolotów F-16, przedmieścia tego miasta i w olbrzymiej większości bogu ducha winnych cywilów, których jakoby przybyli wyzwalać. Z pewnością sądzisz że zwiększy to miłość Irakijczyków do swych wybawców. Chętnie dowiedziałbym się też czegoś więcej na temat metod z pomocą których są przesłuchiwani łapani na oślep Irakijczycy. ciekaw jestem jakim gatunkiem kawy częstują ich przyjacielscy specjaliści od wydobywania informacji. A swoją drogą ten wczorajszy ostrzał na ślepo, coraz bardziej zaczyna przypominać nam Wietnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jak, tam, Bernard? IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.03, 23:59 Agis, nie wtgłupiaj się. Zbyt dużo żądasz od Bernarda. Musiałby uruchomić ostatnią szarą, aczkolwiek odrobinę przyblakłą, ostatnią szarą komórkę. A to już dla Niego zbyt duży wysiłek. Daj spokój facetowi z klubu pijaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jak, tam, Bernard? IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.03, 23:54 Tak, bełkoczę. A Ty, Bernard? Bełokot to dla Ciebie góry Himalajów. Zresztą zachowujesz się w typwo. Jak każdy ograniczony dupek, jak nie ma argumentów, posługuje się inwektywami. kto wie, ograniczony dupek to dla Ciebie komplement. Hey, Bernard, trzymaj się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś