hiro Re: E, ja tam też jakiś post wpisałem 26.01.02, 23:58 borys-krakow napisał(a): > Kiedyś. I CZEŚĆ ITD za to pozdro naprawdę gorące hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: E, ja tam też jakiś post wpisałem 27.01.02, 00:05 borys-krakow napisał(a): > Kiedyś. pytam :czy to forum sypia z kurami? ty jesteś OK ALE innych tu nie ma? może godzina nie ta? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: E, ja tam też jakiś post wpisałem 27.01.02, 02:12 hiro napisał(a): > pytam :czy to forum sypia z kurami? No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: E, ja tam też jakiś post wpisałem 28.01.02, 12:11 borys-krakow napisał(a): > hiro napisał(a): > > > pytam :czy to forum sypia z kurami? > No właśnie... ... czy między lędźwiami ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: 12000 sam solo:) 28.01.02, 12:34 pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących postów.Ale kto może znać myśli innych?:) tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wygląda. pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Mam nadzieję, że do Suchego nie dołączysz ? 28.01.02, 12:39 hiro napisał(a): > pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących postów.Ale kto może znać > myśli innych?:) > tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wygląda. > pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro konkretniej..? 28.01.02, 12:44 ok+ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących postów.Ale kto może zna > ć > > myśli innych?:) > > tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wygląda. > > pozdro hiro > Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ napisał,że głupoty pisał i więcej pisał nie będzie 28.01.02, 12:58 hiro napisał(a): > ok+ napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących postów.Ale kto moż > e zna > > ć > > > myśli innych?:) > > > tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wygląda. > > > pozdro hiro > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro tak żle to chyba nie będzie 28.01.02, 13:01 ok+ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > ok+ napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących postów.Ale kto > moż > > e zna > > > ć > > > > myśli innych?:) > > > > tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wygląda. > > > > pozdro hiro > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro chyba żeby...? 28.01.02, 13:03 hiro napisał(a): > ok+ napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > ok+ napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących postów.Al > e kto > > moż > > > e zna > > > > ć > > > > > myśli innych?:) > > > > > tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wygląda. > > > > > pozdro hiro > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Hiro, gdzie ? 01.02.02, 08:47 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > ok+ napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > ok+ napisał(a): > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących post > ów.Al > > e kto > > > moż > > > > e zna > > > > > ć > > > > > > myśli innych?:) > > > > > > tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wygląda. > > > > > > pozdro hiro > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Hiro, gdzie ? 01.02.02, 18:36 ok+ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > ok+ napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > ok+ napisał(a): > > > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > > > pisząc to miałem na myśli kilkanaście brakujących > post > > ów.Al > > > e kto > > > > moż > > > > > e zna > > > > > > ć > > > > > > > myśli innych?:) > > > > > > > tak sobie to czytam/temat/i faktycznie głupio wyg > ląda. > > > > > > > pozdro hiro jestem kropka Odpowiedz Link Zgłoś