pyttacz 02.06.09, 14:34 ... bo ciśnienie spadło. Pryty na urlopie, to mozna nieco rozluźnić dyscyplinę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redcloud Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 15:58 Wystarczy! Wstawaj! howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Sprzatanie dworca!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:09 Dobrzeście mnie obudzili, bobym nie wyszedł i zamkli by mnie w fabryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Sprzatanie dworca!!! IP: *.gpsk.am.poznan.pl 02.06.09, 16:42 Gość portalu: login_t napisał(a): > Dobrzeście mnie obudzili, bobym nie wyszedł i zamkli by mnie w > fabryce. korzysc z tego by byla: rano bys sie nie spoznil Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 16:08 > ... bo ciśnienie spadło. Jak na cisnienie spadniete, to straszne slonce nam tu kroluje ;) To moze sie tlumacz: bo w takim upale, to nawet goracokrwistym europejczykom sie nie chce i sieste maja, wiec trzeba sie zachowywac jak europejczyk pelna krwia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: 139.142.19.* 02.06.09, 16:57 Hey zetkaf, Gdy cisnienie spada to zazwyczaj sloneczko chowa sie za chmorkami... Opusciles kilka klas fizyki czy pogody w TV nie ogladasz? "_"_"_"_ Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 17:20 > Gdy cisnienie spada to zazwyczaj sloneczko chowa sie za chmorkami... > Opusciles kilka klas fizyki czy pogody w TV nie ogladasz? To nie ja, a sloneczko ma gdzies wasze nize i pogodynki... ale ja cie bernard zabije, bo sobie ladnie swiecilo, a to paskud napisal posta, slonko to przeczytalo i mi sie schowalo :( Ale coz, ostatnio codziennie taka pogoda - ostre slonce, wieczorem troche silnego, ale krotkiego deszczyku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard he he he IP: 139.142.19.* 02.06.09, 19:12 Hey zetkaf, Na pogode nie ma rady... :):):) PS. A ja marze o calonocnym deszczu... Mamy susze i oczywiscie pozary... Trawa wokolo domu raczewj...anemiczna... Mam kupe galezi do spalenia ale istnieje zakaz otwartego ognia ...do odwolania... Jejku...jejku... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: he he he 02.06.09, 20:39 > PS. A ja marze o calonocnym deszczu... > Mamy susze i oczywiscie pozary... Trawa wokolo domu > raczewj...anemiczna... A dopiero co na sniegi narzekal? Gdzies tak w maju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: he he he IP: 139.142.19.* 03.06.09, 19:47 Hey zetkaf, Dziwie sie jadac ze nie widze sniegu wokolo.. Jeszcze niedawno padal..I to duzo... Na szczescie stopnial i nowego nie widac... Teraz jedynie przymrozki nocami czasami strasza... Szczypiorek wylazl z ziemi na centymetr, widze juz maluczkie listki buraczkow...Posadzilem pomidory. I salata juz wylazi..Maluczka ale pookazuje ze jest... Wiosna blisko... he he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 02.06.09, 17:38 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey zetkaf, > Gdy cisnienie spada to zazwyczaj sloneczko chowa sie za chmorkami... > Opusciles kilka klas fizyki czy pogody w TV nie ogladasz? piekne "chmorki", z ktorych u mnie pada Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 18:36 > > Opusciles kilka klas fizyki czy pogody w TV nie ogladasz? > piekne "chmorki", z ktorych u mnie pada no fakt, widac bernard wolal wagarowac z polskiego niz z fizyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: 139.142.19.* 02.06.09, 19:14 Hey zetkaf, Na kolanach jestem i o wybaczenie blagam... Jak sie to moglo stac??? Taki geniusz jak ja... Nie pisze zbyt czesto po polsku wiec "wtorny" analfabetyzm sie wtraca... he he he Oczywiscie masz racje. Dziekuje za uwage i przepraszam.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 18:52 Gość portalu: fju fju napisał(a): > piekne "chmorki", z ktorych u mnie pada > dawaj te chmurki do mnie siałam to deszcz się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 02.06.09, 20:33 calama napisała: > dawaj te chmurki do mnie > siałam to deszcz się przyda :) a bierz je sobie :) juz nic prawie nie widze ... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 21:55 Gość portalu: fju fju napisał(a): > a bierz je sobie :) > juz nic prawie nie widze ... chyba szczerze nie dawałaś - nie doszły :( ale jeszcze mam nadzieję nasionka posiane trzeba podlać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:57 calama napisała: > chyba szczerze nie dawałaś - nie doszły :( > ale jeszcze mam nadzieję > nasionka posiane trzeba podlać... napracowalam sie jak glupia, zgubilam klucz od szafy i jestem posadzana o nieszczerosc ... to za duzo jak na jeden dzien ... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 22:00 Gość portalu: fju fju napisał(a): > napracowalam sie jak glupia, zgubilam klucz od szafy i jestem posadzana o > nieszczerosc ... to za duzo jak na jeden dzien ... prawda zawsze na jaw wychodzi :) jak wysyłka deszczu była szczera to do rana dojdzie :) wtedy pomogę Ci znaleźć klucz od szafy ;) i nie pracuj tyle, czas na relaks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:06 calama napisała: > jak wysyłka deszczu była szczera to do rana dojdzie :) z pewnoscia dojdzie ;) > wtedy pomogę Ci znaleźć klucz od szafy ;) dlugo bedziemy szukac ... kilka dlugasnych korytarzy, park, no i parking parking najgorszy bo jutro nie bede pamietac ktoredy lazilam i jak staly samochody > i nie pracuj tyle, czas na relaks :) musze przezyc piatek z sobota, wtedy sie zrelaksuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 22:08 Gość portalu: fju fju napisał(a): > > jak wysyłka deszczu była szczera to do rana dojdzie :) > z pewnoscia dojdzie ;) czekam z utęsknieniem :) > > wtedy pomogę Ci znaleźć klucz od szafy ;) > dlugo bedziemy szukac ... kilka dlugasnych korytarzy, park, no i parking > parking najgorszy bo jutro nie bede pamietac ktoredy lazilam i jak staly samoch > ody wezmę kanapki na drogę ;) > > i nie pracuj tyle, czas na relaks :) > musze przezyc piatek z sobota, wtedy sie zrelaksuje :) to już mała chwila do relaksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:13 calama napisała: > czekam z utęsknieniem :) w razie czego poczekasz 2 dni? > wezmę kanapki na drogę ;) to ja wezme termos z kawa ;) > to już mała chwila do relaksu :) racja, tylko sroda, czwartek, piatek i sobota ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 22:14 Gość portalu: fju fju napisał(a): > > czekam z utęsknieniem :) > w razie czego poczekasz 2 dni? poczekam i dłużej gorzej z nasionkami ;) > > wezmę kanapki na drogę ;) > to ja wezme termos z kawa ;) to ja flaszkę, albo cos upiekę :) > > to już mała chwila do relaksu :) > racja, tylko sroda, czwartek, piatek i sobota ... ;) grunt to optymizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:21 calama napisała: > gorzej z nasionkami ;) tez beda musialy poczekac ... > to ja flaszkę, albo cos upiekę :) to lepiej wez ta flaszke ... jestem wsciekla sama na siebie ... a jeszcze dzis nabijalam sie z kolegi sklerotyka ... mam za kare ;) > grunt to optymizm! licze na to, ze ktos te mikroklucze znajdzie i jutro do mnie powroca Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 22:24 Gość portalu: fju fju napisał(a): > to lepiej wez ta flaszke ... jestem wsciekla sama na siebie ... a jeszcze dzis > nabijalam sie z kolegi sklerotyka ... mam za kare ;) tak niestety jest jak się z kogoś śmiałam chwila moment spotykało mnie cos podobnego.... i odwrotnie - kto mi zrobił jakąś krzywdę - chwilę później sam dostawał lekcję ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:11 calama napisała: > jak się z kogoś śmiałam chwila moment spotykało mnie cos > podobnego.... cos w tym jest ... w takim razie dobrze, Endrju, dam ci swiety spokoj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.06.09, 09:18 niemozliwe, padalo cala noc ... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 09:44 Gość portalu: fju fju napisał(a): > niemozliwe, padalo cala noc ... nie na moje nasionka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.06.09, 10:01 no widzisz ... mowilam, ze w koncu dojda chmury Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 10:02 Gość portalu: fju fju napisał(a): > no widzisz ... mowilam, ze w koncu dojda chmury znaczy szczerze wysłane :) dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.06.09, 10:34 nie ma za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 18:57 pyttacz napisał: > Pryty na urlopie, to mozna nieco rozluźnić dyscyplinę. na urlopie tez jest czujna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Poplotkujmy o prytty... IP: 139.142.19.* 02.06.09, 19:20 Hey, Slyszalem ze taka ladna wcale nie jest i lubi w spodniach chodzic... Ktos powiedzial ze Kaczyskich uwielbia ale to chyba smierdzaca prowokacja i pomowienie... Poza tym bardzo podejzany charakter ta nasza prytty.. :):) PS. Ona podobno je chleb z dzemem i sledziami solonymi... W tej samej kanapce... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Poplotkujmy o prytty... 02.06.09, 20:43 > Slyszalem ze taka ladna wcale nie jest i lubi w spodniach Degustibus... no coz, niektorzy wola pretty kobietki, niektorzy wola chlopcow ;) > Ktos powiedzial ze Kaczyskich uwielbia ale to chyba smierdzaca > prowokacja i pomowienie... No juz nie przesadzaj, Kaczynscy chyba jednak sie myja i nie smierdza? No nie wiem, z bliska ich nie widzialem, odrzuca mnie - ale nie z powodu zapachu, w zasieg zapachu udalo sie nie wejsc ;) > PS. Ona podobno je chleb z dzemem i sledziami solonymi... > W tej samej kanapce... Degustibus... ja rozumiem, w pizamce, ale zeby sie w kanape ubierac? Ale to musi byc niehiginieczne - przeciez takiego ciucha nie wrzuci sie do pralki celem wyprania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 20:41 calama napisała: > > Pryty na urlopie, to mozna nieco rozluźnić dyscyplinę. > na urlopie tez jest czujna ;) Juz bo wierze, pewnie nie tyle czujna, co dobrych szpiegow ma... widac calamka cos na ten temat wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 21:58 zetkaf napisał: > Juz bo wierze, pewnie nie tyle czujna, co dobrych szpiegow ma... > widac calamka cos na ten temat wie ;) jasne ;) jestem szpieg nr 1 wszystko o wszystkich wiem :P i nie jedz już nad klawiaturą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 02.06.09, 20:35 zaraz tez zdrzemne sie pod biurkiem ... widze tylko kolorowe kropki usiane na monitorze Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 20:44 > zaraz tez zdrzemne sie pod biurkiem ... widze tylko kolorowe kropki usiane na > monitorze A mowilem, pracowac, a nie w kulki sobie grac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 02.06.09, 21:15 pracuje tak mocno i intensywnie, ze klucz zgubilam od szafy i jestem ugotowana przez to masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 21:23 > pracuje tak mocno i intensywnie, ze klucz zgubilam od szafy > i jestem ugotowana przez to a trzeba bylo w szafie pracowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:00 zetkaf napisał: > a trzeba bylo w szafie pracowac? ;) obok szafy Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 21:53 Gość portalu: fju fju napisał(a): > pracuje tak mocno i intensywnie, ze klucz zgubilam od szafy > i zamknęłaś się wewnątrz szafy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:59 calama napisała: > i zamknęłaś się wewnątrz szafy???? w szafie mam tak wazne papiery, ze nawet pisac o tym nie moge ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 22:01 Gość portalu: fju fju napisał(a): > w szafie mam tak wazne papiery, ze nawet pisac o tym nie moge ;) aaaa tajno_wojenno_skarbowe pewnie ;) kwit z pralni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:10 calama napisała: > aaaa > tajno_wojenno_skarbowe pewnie ;) > kwit z pralni? ;) kwity ze stemplami, do ktorych jestem bardzo przywiazana bo wymieniam je na pieniadze ... a poza tym kilka plyt i terminarz bez ktorego nie istnieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 22:12 Gość portalu: fju fju napisał(a): > kwity ze stemplami, do ktorych jestem bardzo przywiazana bo wymieniam je na > pieniadze ... > a poza tym kilka plyt i terminarz bez ktorego nie istnieje ;) trzeba zawołac firmę H.Kwinto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:14 calama napisała: > trzeba zawołac firmę H.Kwinto ;) zaczne od pana Lucjana ... to na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 22:54 zamknęłaś się wewnątrz szafy? ... co ty? ona jest czujna jak kot z długim ogonem w salonie foteli na biegunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: 139.142.19.* 02.06.09, 21:58 Hey, Pryty ma po szesc palcow u nog... Sa tacy co podobno widzieli ...wiec wiedza... :)>:):)( PS.Podobno tez nie chce sie upic na c zwartego czerwca!!! Komuch??? Kto ja tam wie... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 02.06.09, 21:24 > Pryty na urlopie, to mozna nieco rozluźnić dyscyplinę. ps> a wiesz, ze ja myslalem, ze ty o jakichs starych prytach z biura piszesz, a nie o naszej pretty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pryty z Gazeta podobno wspolpracuje... Kolaborant IP: 139.142.19.* 02.06.09, 22:01 Hey, Jak mozna tak czlowieka o0czerniac!!!??? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 10:50 teraz jakies chmury przechodzą i spac się chce ale drzemki zakazane są ;) zostaje kawa, albo ... wkurzenie się ;) ciekawe co zdrowsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 11:11 calama napisała: > zostaje kawa, albo ... wkurzenie się ;) Przejażdżka po mieście też powinna być niezła. Dwa kółka dookoła śródmieścia dużego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 11:20 Gość portalu: login_t napisał(a): > Przejażdżka po mieście też powinna być niezła. > Dwa kółka dookoła śródmieścia dużego miasta. obudzi na bank tym bardziej w deszczu :))))))) zostanę przy przejażdżce z kierowcą i wkurzeniu się na urzędników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.06.09, 11:30 a ja sie ciesze, bo znalazly sie moje klucze byly w trzeciej kieszeni, ktorej nie sprawdzilam moje zycie zostalo uratowane Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 11:33 byłam pewna, że się znajdą bo ja czarownica jestem ;) pewne rzeczy wiem wiem i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 03.06.09, 12:52 calama napisała: > bo ja czarownica jestem ;) > pewne rzeczy wiem > wiem i już zaczynam sie bac :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 12:59 Gość portalu: fju fju napisał(a): > zaczynam sie bac :) że dużo wiem? nie masz powodów nie wykorzystuję tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:53 calama napisała: > nie wykorzystuję tego :) uspokoilam sie :) nawet bez "X" :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 12:34 calama napisała: > zostanę przy przejażdżce z kierowcą i wkurzeniu się na > urzędników ;) no i zero efektów :( ani kierowca nie jechał tak jak ostro jak ostatnio ani urzędnicy nie wkurzyli ba! mili byli i wszystko załatwiłam :) ale... spać się chce dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 11:53 calama napisała: > teraz jakies chmury przechodzą > i spac się chce ale drzemki zakazane są ;) jak przechodzą, to jest nadzieja, że przejdą... u mnie też słońca dziś nie widać. okropnie wieje. mam nadzieję, że wywieje wszystkie chmury i będzie słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 12:32 Gość portalu: nicelus napisał(a): > u mnie też słońca dziś nie widać. okropnie wieje. mam nadzieję, że wywieje > wszystkie chmury i będzie słońce. > lato będzie od przyszłego czwartku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 12:59 calama napisała: > lato będzie od przyszłego czwartku :) to dobrze wiedzieć... czyli w przyszłą sobotę wybiorę się nad jezioro. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 13:07 Gość portalu: nicelus napisał(a): > to dobrze wiedzieć... czyli w przyszłą > sobotę wybiorę się nad jezioro. > a które? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 13:42 calama napisała: > a które? ;) przeceniasz mnie. nie jestem obszarnikiem. graniczę tylko z jednym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 20:26 calama napisała: > to za daleko na kawę :P może na kawę za daleko, ale już przy skrzynce piwa, rzecz warta zastanowienia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:56 Gość portalu: nicelus napisał(a): > może na kawę za daleko, ale już przy skrzynce piwa, rzecz warta zastanowienia. robi sie ciekawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 22:00 Gość portalu: fju fju napisał(a): > robi sie ciekawie ... zawsze było ciekawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 21:58 Gość portalu: nicelus napisał(a): > może na kawę za daleko, ale już przy skrzynce piwa, rzecz warta zastanowienia. > ;) hehehe to rozumiem, że powinnam czekać u bram Gorzowa ze skrzynką piwa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 13:02 pyttacz napisał: > Pryty na urlopie, to mozna > nieco rozluźnić dyscyplinę. to śpij na biurku. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 13:05 Gość portalu: nicelus napisał(a): > pyttacz napisał: > > > Pryty na urlopie, to mozna > > nieco rozluźnić dyscyplinę. > > to śpij na biurku. > na biurku śpi codziennie od święta pod biurkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:35 Gość portalu: nicelus napisał(a): > to śpij na biurku. Na biurku śpi kałamarz i piasecznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 13:52 login_t napisał: > Na biurku śpi kałamarz i piasecznica. architekt od plantów pewnie uznałby to za symbol plaży nad morzem czarnym. sceneria istnie urlopowa... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 14:02 Gość portalu: nicelus napisał(a): > architekt od plantów pewnie uznałby to za symbol plaży nad morzem czarnym. > sceneria istnie urlopowa... > urlopowa tylko wtedy jeśli urlop traktuje się jak uprawę ryżu - nogi w wodzie, głowa w słońcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 14:18 calama napisała: > jeśli urlop traktuje się jak uprawę ryżu > - nogi w wodzie, głowa w słońcu ;) dobre. :) też idę się zdrzemnąć pod biurkiem. przy kawie zobacz jaki piękny dereń rośnie w parku: fotoalbum.web.de/gast/nicelus/berlin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 16:04 ps. może ktoś wie, co to za kwiatek na zdjęciu 10 i 11? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 16:07 przepraszam, teraz na zdjęciu 11 i 12. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 21:59 Gość portalu: nicelus napisał(a): > przepraszam, teraz na zdjęciu 11 i 12. > ;) > jedyna nadzieja w marku_p ;) przecież jak Ty nie wiesz to mało kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.09, 09:01 calama napisała: > jedyna nadzieja w marku_p ;) ano, jak mawiają czesi i słowacy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: żaden cyckol amen. IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.09, 09:07 e_werty napisał: > cyckolamen cyklamen chyba też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: gdzie zdjęcia, czy gdzie rosną? ... IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.09, 12:30 e_werty napisał: > Gdzie te kwiaty? te niebieskie na zdjęciu nr 11 i nr 12. natomiast wszystkie te zdjęcia wykonałem w poniedziałek zielonoświątkowy w britzer garten w berlinie. fotoalbum.web.de/gast/nicelus/berlin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: gdzie zdjęcia, czy gdzie rosną? ... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 10:11 > te niebieskie na zdjęciu nr 11 i nr 12 Anchusa azurea - Große Ochsenzunge (duży wołowy język), albo Italienische ochsenzunge (włoski wołowy język). fajny kwiatek. taki europejski... po polsku się nazywa: farbownik lazurowy. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: gdzie zdjęcia, czy gdzie rosną? ... 05.06.09, 10:20 lepiej powiedz kiedy i gdzie mam czekac z tym piwem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: gdzie zdjęcia, czy gdzie rosną? ... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 10:45 calama napisała: > lepiej powiedz kiedy i gdzie mam czekac z tym piwem ;))))) dziś jadę nad jezioro i będę do niedzieli. jednak piwo odłóżmy na później, bo mam dużo pilnych prac do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 16:27 Zabawne. Za plecami dwóch kolesi podkręca się, że najlepsze na świecie jest hiszpanskie malarstwo. Za przykład podają m.in El Greca (sic!). W dodatku opieraja się o obrazki z Prado, gdzie, jak wiadomo, najlepszy jest Bosch... Ale to klienci, więc się nie odzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 22:50 Ale to klienci, więc się nie odzywam ... i podsyłasz mi klientki które zalecaja abym "tytuł zrobił drukowanymi literami"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: 87.205.146.* 03.06.09, 22:02 Ludziska, chyba potrzebujecie pomocy psycho-psychiatricznej. Dawajcie tutaj - za friko - problem.org.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 22:03 Gość portalu: urzędnik napisał(a): > Ludziska, chyba potrzebujecie pomocy psycho-psychiatricznej. > Dawajcie tutaj - za friko - problem.org.pl! a dlaczego tak sądzisz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 07:16 Nie chodzi o to by coś sądzić, tylko by kliknąć stronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 04.06.09, 07:48 to jestem twarda nie kliknąłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 03.06.09, 22:57 Cieplej jest pod biórkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 04.06.09, 11:15 wciągnęłam ciacho z truskawkami i galaretką i spac mi się zachciało a słodkie było jak diabli! gorzka kawa nie zabije tej słodyczy może śledź z czosnkiem i majerankiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 04.06.09, 11:30 Śledzenie czosnku i majeranku bywa ryzykowne! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 04.06.09, 11:32 e_werty napisał: > Śledzenie czosnku i majeranku bywa ryzykowne! eee nieuzbrojone są no chyba, że w broń biologiczną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.09, 13:22 pyttacz napisał: > ... bo ciśnienie spadło. kandydatom do zarobków powyżej 30.000,- ciśnienie rośnie, a mnie też jakoś spadło. idę spać pod biurko. gdyby się coś wydarzyło, komornik się obudził, albo czujność rewolucyjna bernarda uśpiła, to mnie obudźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 04.06.09, 14:45 "idę spać pod biurko" ... juz pisalem że pod biórkiem cieplej! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 04.06.09, 22:31 Gość portalu: nicelus napisał(a): > idę spać pod biurko. gdyby się coś wydarzyło, komornik się obudził, alb > o > czujność rewolucyjna bernarda uśpiła, to mnie obudźcie. > wprawdzie ... nic się nie wydarzyło, ale ile można spać? pobudka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 22:47 calama napisała: > wprawdzie ... nic się nie wydarzyło, ale ile można spać? > pobudka! tak wrzasnelas, ze nie zmruze oka do rana ... a tak naprawde to wiesz dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pod biurkiem byla "ona"... IP: 139.142.19.* 05.06.09, 05:27 Hey, Nie bylo spania,,, :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 05.06.09, 07:13 Gość portalu: fju fju napisał(a): > tak wrzasnelas, ze nie zmruze oka do rana ... > a tak naprawde to wiesz dlaczego ;) oczywiście przecież jestem wróżką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:35 calama napisała: > przecież jestem wróżką ;) masz szklana kule i czarnego kota? ;) w takim razie powiedz mi co mnie dzis spotka ... tylko nie pisz nic zlego Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 05.06.09, 09:40 Gość portalu: fju fju napisał(a): > masz szklana kule i czarnego kota? ;) szklane oko i skórę z kota :P > w takim razie powiedz mi co mnie dzis spotka ... > tylko nie pisz nic zlego Wszystko będzie dobrze. Jakies ważne spotkanie służbowe zakończone sukcesem. Miły telefon. Spacer z psem. Lampka wina. Napisz potem ile z tych przepowiedni się sprawdziło. :) Może zmienię zawód? ;) Albo będę dorabiać jako wróżka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 16:42 calama napisała: > Gość portalu: fju fju napisał(a): > > > masz szklana kule i czarnego kota? ;) > szklane oko i skórę z kota :P rozumiem, ze na spotkankach forumowych to Twoj znak rozpoznawczy? ;) > Wszystko będzie dobrze. Jakies ważne spotkanie służbowe zakończone > sukcesem. sprawdzilo sie! byly brawa i owacje na stojaco z owacjami przegielam, nikt nie rozumial o czym mowilam, zapewne dlatego ze zrozumieniem kiwali glowami >Miły telefon. nawet kilka milych telefonow >Spacer z psem. Lampka wina. to z pewnoscia troche pozniej mnie czeka dlatego dopisze wieczorem czy sie sprawdzilo ... > Może zmienię zawód? ;) > Albo będę dorabiać jako wróżka. ;) spokojnie zmieniaj zawod, to byly same strzaly w 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 00:51 calama napisała: > pobudka! już nie śpie. :) pewien urzędnik spóźnił się do pracy i się usprawiedliwia szefowi, że zaspał. na to szef: co! w domu też pan śpi! Odpowiedz Link Zgłoś
calama jakie drzemki? 04.06.09, 15:20 Słońce świeci. :) Czas na spacer. :) I lody dla dzielnej Kózki, która dziś pierwszy raz w życiu miała pobieraną krew. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: jakie drzemki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:22 Pod biurkiem nie ma dżemu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jakie drzemki? 04.06.09, 15:24 Gość portalu: login_t napisał(a): > Pod biurkiem nie ma dżemu. hm... a co Ty robisz pod biurkiem? ;) i czyje jest to biurko? :P Flirciarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: jakie drzemki? IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.09, 23:52 e_werty napisał: > ... szefa... szefowie też są ludźmi, tylko tego nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: jakie drzemki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 16:37 Gość portalu: nicelus napisał(a): > szefowie też są ludźmi, tylko tego nie wiedzą. jak moj, mysli, ze jest polbogiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 16:21 do zobaczenia nad jeziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:07 Idę szpaciren, wszystko mi się wiesza. Moze jak wrócę, karma będzie lepsza. Plamy na słońcu się przesuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.09, 18:42 login_t napisał: > Moze jak wrócę, karma będzie lepsza. a czym się futrujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 09.06.09, 18:50 karma będzie lepsza. .. wlasnie... zjadłbym cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 19:15 e_werty napisał: > karma będzie lepsza. > > .. wlasnie... zjadłbym cos... polecam Royal canin lub Eucanube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 08:03 Gość portalu: fju fju napisał(a): > polecam Royal canin lub Eucanube Po Eucanubie biegam jak idiota w poszukiwaniu własnego ogona. Wolę Whiskas, wówczas tylko liżę się nieprzystojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 10.06.09, 10:28 Gość portalu: login_t napisał(a): > Wolę Whiskas, wówczas tylko liżę się nieprzystojnie. Whiskas z dodatkiem whisky? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.09, 19:46 > Idę szpaciren, ... na śląsku jechałem z kolegą baną, na pomorzu znajomemu pomogłem nafutrować konie, w wielkopolsce potrzymałem ekspedientce tą małą sipeczkę, którą wsypywała cukier do torebek. ale szpaciren jeszcze w polsce nie chodziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 09.06.09, 21:09 śląsku jechałem z kolegą baną ... blizej miałes bane w Poznaniu, podobnie jak i nafutrowac stwory mogłes u bambra pod Obornikami, no i cukier do tytki szypom mogłeś nasypac... Gorzów jakoś nie ma swojej gwary... zamiast wydawac bejmy na szukanie marki wyremontowali by Bamberkę z szuńdami na Starym Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:39 e_werty napisał: > ... blizej miałes bane w Poznaniu, podobnie jak i nafutrowac stwory > mogłes u bambra pod Obornikami, no i cukier do tytki szypom mogłeś > nasypac... Gorzów jakoś nie ma swojej gwary... zamiast wydawac bejmy blubry starego Marycha Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... 09.06.09, 22:09 blubry starego Marycha ... a ty nie bądź taka frechowna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Dilbertoza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:14 W firmie mam poblokowaną pocztę prywatną. Forum akurat nie, ale poczta nie zakłóca mi pracy. Do tego stopnia, że nie mogę wejść na stronę Poczty Polskiej, (www.poczta-polska.pl) bo... też jest zablokowana. A gógle się wieszają, jak wpisuję hasło z wyrazem "poczta". Interesujące, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Dilbertoza... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 17.06.09, 12:33 Gość portalu: login_t napisał(a): > W firmie mam poblokowaną pocztę prywatną. w firmie tylko firmowa poczta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dilbertoza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:07 Gość portalu: fju fju napisał(a): > w firmie tylko firmowa poczta I firmowe forum Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Dilbertoza... 17.06.09, 13:21 Gość portalu: login_t napisał(a): > W firmie mam poblokowaną pocztę prywatną. wyciągnij odpowiednie wnioski :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dilbertoza... IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.09, 14:19 login_t napisał: > W firmie mam poblokowaną pocztę prywatną. a pewno na imieniny kupią ci budzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus raj tuski ... IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.09, 12:59 po ogłoszeniu przez po spowolnienia, w urzędach chyba już wszyscy śpią pod biurkami? SPOWOLNIENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zdrzemnę się pod biurkiem... IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.09, 15:46 pyttacz napisał: > ... bo ciśnienie spadło. ale się narobiło z pogodą. u mnie ciemni jakoś za oknem i teraz wiatr się zrywa. pewnie zaraz lunie. tylko spać pod biurkiem. zobaczę jeszcze pogodę na niedzielę i śpię. Odpowiedz Link Zgłoś