dagusia333 10.12.09, 08:48 Witam Czy warto kupić? Termin mam na lipiec, czy w lecie nie jest zbyt gorąco i niewygodnie w czymś takim? Jakie macie doświadczenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusiak263 Re: Pas ciążowy 19.12.09, 00:17 ja też rodziłam w lipcu, jeszcze przed porodem zaopatrzyłam się w pas......i okazał się straszną lipą masakrycznie ściskał wnętrzności, gniótł, odstawał a przede wszystkim było w nim ogromnie ciepło, dodam że w lipcu nie potrzebowałam dodatkowego ogrzewania. Za to doskonale sprwdziła się metoda mojej mamy i babci owijanie brzuszka bandażem. Odpowiedz Link Zgłoś
meg.123 Re: Pas ciążowy 23.12.09, 11:36 Ja nie używałam pasa ale ok tydzień może dwa po porodzie założyłam obcisłą i taką elastyczną spódniczkę dzinsową dobrze się w niej czułam ale po jakiejś godzinie od tego ucisku dostałam mega krwotoku. Odpowiedz Link Zgłoś
agulle to zależy jaki pas 30.12.09, 09:59 bo z tego co już się zdążyła zorientowąć są dwa taki ozdobny, żeby zakrywał brzuch i taki do podtrzymywania brzucha. Ja używałam ten do podtrzymywania brzucha i wg mnie jest super. Bardzo odciąża kręgosłup, nosiłam nawet w domu od ok 6-7 m-ca. Kiedy szłamh nie było tego podskakiwania brzucha, który dla mnie był dyskomfortem. Odpowiedz Link Zgłoś