maman3 23.02.10, 09:22 Myślę, że czas rozpocząć ten wątek-może ktoś też próbuje zeszczupleć na tej diecie? Zaczynałam tydzień temu z wagą 62kg, dziś jest 59,7kg. Głodna nie chodzę, od czasu do czasu pokręcę 15-20 min hula hoop. Fajnie by było, gdyby ktoś dołączył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antarka Re: Dieta Dukana 23.02.10, 14:33 forum.gazeta.pl/forum/f,95274,Proteinki_dieta_Dukana.html Tu jest forum..polecam.. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: Dieta Dukana 23.02.10, 16:35 Antarka, bardzo dziekuje!, wrzucałam w wyszukiwarke, ale nie trafiłam w to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: Dieta Dukana 23.02.10, 23:54 No to ja Ci jeszcze dorzuce z przepisami... fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,97018884,97018884.html Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: Dieta Dukana 24.02.10, 12:56 W kg nie ale w obwodach tak, tylko ja nie stosuje Dukana bo karmie, a latam na siłownie wiec moze to zatrzymanie wagi to przyrosty miesniowe...(tak sie nadziewam). Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: Dieta Dukana 24.02.10, 18:35 Pewno tak właśnie jest- i to świetnie, ja bym tak chciała-ale, niestety, nie mam na to ani sił, ani czasu, a wiek też nie ułatwia sprawy-ja zacznę ćwiczyć, kiedy przejdę na III fazę Dukana, coby bilans wyszedł na zero. Odpowiedz Link Zgłoś
renia31 Re: Dieta Dukana 25.02.10, 19:36 Witam. Niektóre z Was troszkę mnie znają z wątku dagne....Jestem na Dukanie od 19 listopada 2009 roku. Od 12 lutego jestem w IIIfazie- utrwalania. W ciągu 3 miesięcy/niecałe -dokładnie 2 miesiace i 3 tyg/ schudłam 17kg. W obwodach było w dniu rozpoczęcia diety: 105/90/102. Teraz jest: 89/69/89. Czuję sie świetnie. Nie ćwiczę zbytnio-jestem leń. Chodzę od miesiaca 2x w tyg na taniec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Dieta Dukana 26.02.10, 09:16 Cześć dziewczyny. Zgodnie z harmonogramem mam być na diecie aż do 11 listopada (faza II) ,od wtorku, czyli dziś 3 dzień. Pierwszy dzień był ok, wczoraj chodziłam wieczorem mocno poirytowana, wnerwiona i ogólnie nie czułam się dobrze. Podobno jak przejdzie 3 dzień, poczuję się lepiej - oby. Jakby co, to przejdę na Montignaca, też kiedyś miałam świetne efekty na Montim, ale było to daaawno temu. Do zrzucenie mam 33 kg (!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
maman3 Re: Dieta Dukana 26.02.10, 09:31 Fajnie, renia, że jesteś, odzywaj się, w celu "podparcia"-i nie tylko. Agamamaoli, grunt, to nawet na chwilę nie dac sie głodowi. Ja jestem juz prawie tydzień na II fazie, a i tak miewam stany irytacji, wczoraj nie wyrobiłam i poobgryzałam ogryzki z jablek po dzieciach, w końcu zrobiłam sobie chydy twarozek ze słodzikiem (ogólnie słodzik omijam)- i się uspokoiłam. I zauwazyłam, że jak jestem ciut głodna- już wpadam w nerwówkę, a wystarczy coś skubnąć- zmiana na calego.Jedz, jedz, jedz- byle dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Dieta Dukana 26.02.10, 09:41 Ale myślę, że polegnę przez owoce. Może jeszce nie teraz, ale przez truskawki, czereśnie etc. No zobaczymy, trzymam się. Odpowiedz Link Zgłoś