13.01.11, 17:21
Tradycyjnie muszę schudnąć parę kilko do wiosny, jakieś 5-10, ale 5 może wystarczy smile
Wchodziłam na stronę Vitalii - ich diety wyglądają ciekawie, można zaznaczać czy się coś lubi czy nie i później proponują w jadłospisie to co lubisz, można zamieniać itp. Zastanawiam się nad wykupieniem tej ich diety. Próbowałyście kiedyś? Macie tam konto - szukam współtowarzyszek wspierających smile
Obserwuj wątek
    • kawad Re: Vitalia 13.01.11, 18:22
      Próbowałam ze skutkiem pozytywnym smile Wykupiłam dietę "Smacznie dopasowana". Faktycznie był smaczna bo dopasowują ją do upodobań klienta. Jem co lubię, tyle posiłków w ciągu dnia ile chcę (2-3-4-5-). Podaję ile czasu mam na przygotowywanie poszczególnych posiłków (u mnie to było śniadanie, lunch, obiad i kolacja) więc rano nie muszę bawić się ze śniadaniem pół godziny. Schudłam i wagę trzymam (już 1,5 roku). Przyznaję, że na stałe zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. smile
      • paniczarnaowca Re: Vitalia 13.01.11, 18:57
        Ja tez korzystalam z tych stron z pozytywnym skutkiem smile
        Ogolnie fajna stronka, mozna sledzic postepy, korzystac z porad specjalisty.
        Ja wykupilam diete tylk na miesiac. Uwazam, ze wystarczy, potem mozna tylko stosowac podane zamienniki, zeby sie dieta nie nudzila.
        Jak wykupisz dietke, to polecam ja gdzies w kompie zapisac. Ja nie zapisalam i nie wiedzialam, ze po uplywie abonamentu po prostu zniknie z mojego konta. Zawsze mozna z niej jeszcze jakby co skorzystac.
        • renkag Re: Vitalia 14.01.11, 09:38
          Super. To chyba wypróbuję. Po analizie na Vitalii zaproponowano mi "siłę błonnika" smile
    • dieta96 Re: Vitalia 11.05.16, 00:11
      Witam,
      mam do zaoferowania 5- miesięczny abonament na dietę na portalu "Vitalia". Jest to bardzo dobra dieta dostosowana indywidualnie do każdej osoby.
      - Jest skuteczna,
      - smaczna - różne smaczne, tanie i szybkie przepisy dostosowane do prywatnych upodobań, które można wymieniać,
      - Nielimitowany kontakt z dietetykiem, psychologiem odchudzania i trenerem. Odpowiedź na czacie i przez e-mail również w weekendy
      - jest wiele grup wsparcia dzięki, którym możesz się kontaktować z innymi osobami będącymi na diecie
      - gratis jest także indywidualnie ułożony plan treningowy,

Także go stosowałam lecz z powodów zdrowotnych musiałam zrezygnować dlatego chcę go odsprzedać za niższą cenę tylko 150 za 5 miesięcy diety.

zainteresowanych proszę o kontakt pod nr. 721741283

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka