Dodaj do ulubionych

Zmarszczki na dekolcie

30.05.04, 05:37
Wyglada to tak: wstaje rano i moj dekold jest doslownie pomiety jak u
staruszki, nawet dzis maz zauwazyl. Pozniej w ciagu dnia jakby mniej to
widac, ale mimo wszystko. Czy znacie jakis sposob zeby poprawic jego kondycje?
Smaruje go tym samym kremem co twarz, ale bez efektow.
Mam 28 lat i raczej sucha cere, ale tylko na dekolcie az tak widac uplyw
czasu. Moze to z powodu karmienia ( dwojki dzieci w krotkim odstepie czasu ),
kiedy bardzo powiekszyl mi sie biust, a potem wracal do normalnego rozmiaru.
Czy poprostu sie z tym pogodzic?
Kasia
Obserwuj wątek
    • mimix Re: Zmarszczki na dekolcie 31.05.04, 08:36
      Hej smile Niestety to już ten czas , ja mam to samo smile Zmarszczki są bardziej
      widoczne i szybciej się tworzą jak ma się suchą/odwodnioną cerę. U mnie też
      najbardziej to widać na dekolcie i szyi. Mi bardzo pomógł krem do szyi i dekoltu
      Aretina Q Ziaji - naprawdę widać efekt, polecam. A tak przy okazji - zastanawiam
      się czy nie zacząć używać kremów przeciwzmarszczkowych pod oczy i na twarz (mam
      prawie 29l) chociaż tam zmarszczek nie mam, ale nie chcę aby pewnego pięknego
      dnia zdarzyła się taka "niespodzianka" jak z tą pomarszczoną szyją ... Chociaż z
      drugiej strony, może skóra się przyzwyczai ?

Pozdrawiam smile
      • xerius Re: Zmarszczki na dekolcie 01.06.04, 05:20
        Nad tym samym sie zastanawiam, choc pytalam pania w sklepie kosmetycznym i
        odradzala mi kremy przeciwzmarszczkowe. No ale teoretycznie lepiej zapobiegac
        niz leczyc, zawsze to skutek pewniejszy. Tylko wlasnie czy sie skora nie
        przyzwyczai i jak te zmarszczki w koncu dopadna twarz to juz nic wtedy nie
        pomoze?
        Kasia
        • mimix Re: Zmarszczki na dekolcie 01.06.04, 09:03
          smile To mamy ten sam dylemat smile Ja narazie odpuszczam sobie kremy
          przeciwzmarszczkowe do twarzy, staram się tylko bardzo nawilżać cerę. Ale do
          dekoltu od miesiąca używam AretinaQ Ziaji - przeciwzmarszczkowy i chyba już z
          niego nie zrezygnuję , bo różnica jest spora smile Wszystkie zagięcia się
          wygładziły i znowu mam ładną szyjkę i dekoltsmile Polecam , spróbuj. U mnie było
          widać efekt już po kilku smarowaniach.
          • xerius Re: Zmarszczki na dekolcie 03.06.04, 04:45
            Sprobuje, tylko pewnie bede musiala prosic siostre zeby mi kupila i przyslala (
            nie mieszkam w Polsce), wiec troche potrwa zanim poznam efekty.
            Ja sobie "ulubilam" vichy oligo do cery suchej, jak narazie jest to jedyny krem
            po ktorym predzej czy pozniej mnie nie "sciaga". Jest dosc drogi , ale za to
            uzywam go duzo mniej niz inne (raz dziennie).
            Dziekuje za odpowiedzi!!!!
            Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka